Hirdetés

Belépő modelleket mutatott be a Realme

A Narzo 50 széria új készülékei alapszintű felszereltséget kínálnak, de klassz dizájnnal.

Hirdetés

A Narzo 50A és 50i nem különösebben izgalmas készülék, egyszerű, alsó középkategóriás és belépő modellek, de a vélhetően plasztik házak tekintetében igazán kitettek magukért. Nekem legalábbis nagyon tetszik az 50A-nál használt kettős textúra és a hatalmas kamerasziget, amibe az ujjlenyomat-olvasót is belepakolták, illetve a Narzo 50i hátlapi megoldása is.


[+]

Mindkét készülék 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású LCD panelt kapott, de csak ennyi közös jellemzőt tudnak felmutatni. A komolyabb eszköz a Narzo 50A a Helio G85-ös szettel, 4 vagy 8 GB RAM-mal, 64 vagy 128 GB bővíthető belső tárhellyel és az 50 megapixeles Samsung JN1 főkamerával, ami mellé csak egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységszenzor került. A Type-C csatlakozó mellett még 3,5 milliméteres jack csatlakozót is találunk, a 6000 mAh-s telep pedig 18 wattos teljesítménnyel tölthető és opció a vezetékes töltésmegosztás. A kisebb kiszerelés 47 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül, a nagyobb pedig 51 ezer forintnyi helyi pénzbe.


[+]

A 7500 rúpiás (30 ezer forint) Narzo 50i nagyon egyszerű modell, egyetlen 8 megapixeles hátlapi kamerával és egy 5 megapixeles szelfiegységgel a kameracseppben. A 28 nanométeres Unisoc SC9863A mellé csak 2 vagy 4 GB rendszermemória jár 32 vagy 64 GB bővíthető belső tárhellyel, jack van, de az 5000 mAh-s telepet még microUSB porton keresztül kell etetni, cserébe van vezetékes töltésmegosztás. Az Android 11-es rendszeren a Realme UI Go Edition dolgozik, biometrikus azonosításra pedig csak az előlapi kamera vethető be.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés