Az Xperia 20 is védőtokba bújt

Akárcsak az Xperia 2, a középkategóriás Xperia 20 formáját is készülékvédő szilikontok erősíti meg.

Az OnLeaks CAD fájlok alapján már megmutatta a potenciális Sony Xperia 20 jelöltet, amely esélyesen a berlini IFA-n mutatkozik majd be. Egyetlen forrás alapján azonban nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, most viszont már kettő céloz ugyanolyan, hosszúkás kivitelre, ami egyébként az Xperia 10 után egyáltalán nem meglepő.

A Sony Xperia 20 és védőtokja
A Sony Xperia 20 és védőtokja (forrás: SlashLeaks)

A nyúlánk formához ott 21:9 arányú képernyő tartozott, szokatlan módon felül vastagabb kávával, és az OnLeaks után a SlashLeaks is ugyanilyen elrendezésre számít a folytatásban. Az utóbbi hozzájutott több átlátszó védőtok renderképéhez, amelyek magukban foglalják magát a főszereplőt, ekképp megerősítve az imént ecsetelt előlapi formát, az oldalélen elhelyezett ujjlenyomat-olvasót, illetve az elég határozottan kiemelkedő, dupla hátlapi kamerát.

A GSM Arena úgy tudja: mindkét optika mögött 12 megapixeles Sony szenzor bújik majd meg, marad a 3,5 milliméteres kimenet, a rendszer meghajtásáért pedig a Snapdragon 710 felel. A képátló 6"-es lehet, 1080 x 2520 pixel felbontáson. A berlini IFA-ra idén szeptember 6-a és 11-e között kerül sor, az Xperia 20 mellett pedig az Xperia 2 is beroboghat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés