Az X50 széria mellett új fülest is bemutatott a Vivo

A TWS Earphone Neo a Vivo TWS Earphone utódja jobb üzemidővel és fejlettebb vezetékmentes szabvánnyal.

A Vivo X50 széria mellett új, valódi vezetékmentes fülhallgatót is bemutatott a gyártó, Vivo TWS Earphone (igen, így egyesszámban) Neo néven. Az eszköz a TWS Earphone utódja és leginkább akkumulátorméretben különbözik a fejlettebb Bluetooth chip mellett. A Neo fülesei (4,7 gramm) és tokjai (24 x 51,6 x 58,1 mm) is valamivel nagyobbak, mint a korábbi modell, így a telep is picit nőtt. A fülesekbe egyenként 30 mAh-s akkuk kerültek, a tok pedig 415 mAh-val dolgozik.

[+]

14,4 milliméteres hangkeltőkkel szerelt fülesek üzemideje így 5,5 óra, tokkal vonóval pedig 27 órát lehet kihozni az eszközből. A Bluetootht 5.2-es szabványúra cserélték aptX Adaptive kodekkel, ami a Vivo szerint minőségben megközelíti a CD színvonalát, a késleltetést pedig sikerült 88 milliszekundumra redukálni. Aktív zajszűrés nincs, hanghívás közben két mikrofon segít a nem kívánt zajok tompításában, a kialakításnál viszont direkt nem törekedtek a tökéletes szigetelésre. Az IP54-es minősítés maradt, vezetékmentes töltés sem lett, a lapkát viszont a Qualcomm QCC3046-ra cserélték.

A fülhallgató hajlandó kommunikálni az intelligens asszisztensekkel, az érintésvezérlés mellett hangvezérlésre is hallgatnak és Vivo készülékekkel automatikusan felismerik egymást. Az elérhető színvariációk továbbra is kék és fehér, az ár pedig 500 jüan, ami körülbelül 21 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés