Hirdetés

Akciófigyelő: Szezon végi e-bringás ajánlat a Tomtopon

A Samebike MY-SM26 kapott akciós árat, ráadásul az őszi, csapadékosabb időben is használható.

Várható volt, hogy ahogyan ráfordulunk az őszre, az elektromos rollerek és kerékpárok piacán egyre több lesz a jó ajánlat, a megmaradt készleteket senki sem akarja tavaszig tárolgatni. Azt valahogyan szintén borítékolni lehetett, hogy ez a szezon is lemegy úgy, hogy az államapparátus most sem tudja megugrani a régóta beígért KRESZ módosítást, hogy egyértelműen kategorizálja az elektromos meghajtású mikromobilitási eszközökre vonatkozó szabályokat, valahogyan minden ennél előrébb való.

Ezért aztán a Tomtop által kínált Samebike MY-SM26 is egyfajta szürkezónában mozog, noha alapvetően egy elektromos rásegítésű kerékpárról van szó, de a csúcssebessége 30 km/h is lehet (ami valamivel több, mint amit a jelenlegi szabályozás enged), tud menni emberi hajtás nélkül is (mint például egy szintén nem kategorizált roller), meglehetősen robosztus jószág a maga 21 kilogrammos tömegével és 150 kilogrammos terhelhetőségével, a magnézium ötvözetből készített ház pedig megkapta az IP68-as minősítést.

A bringa 48 voltos feszültséggel működik, motorja 350 wattos, az akkumulátor 8 Ah-s, a gyártó szerint ezzel rásegítéses módban 70-80 kilométeres hatótáv érhető el, ha csak üldögélünk rajta és húzzuk a gázkart, akkor 30 kilométert tehetünk meg. Kapott egy 21 sebességes Shimano Tourney TZ megoldást (elöl három, hátul hét), első-hátsó tárcsaféket, első teleszkópos villát, természetesen háttérvilágításos LCD panelt a kormányra, kivehető és külön is tölthető akkumulátort és első lámpát is.

A Tomtop ezt a kerékpárt európai raktárból ingyen szállítja 790 eurós (304 ezer forint) áron, itt lehet megrendelni.

Előzmények

Hirdetés