Hirdetés

Akciófigyelő: olcsó gimbal még olcsóbban

A Tomtop a Hohem iSteady X gimbalt kínálja most akciós áron, a terméket korábban mi is teszteltük.

A Tomtop elektronikai webáruház számos alkalommal értesít minket, ha valamilyen terméküket épp akciós áron kínálják, ezekből szoktunk mazsolázni akkor, ha valóban érvényes ajánlatokról van szó. A most futó akció mindenképpen ide tartozik, már csak azért is, mert a Hohem iSteady X gimbalt néhány hónapja mi is teszteltük.


[+]

A termék egy alapszintű mozgáskiegyenlítő eszköz okostelefonok számára, amely abban segít, hogy videózás közben a kameramozgás kiegyenlítettebb, simább lehessen. A gimbalok elsősorban azon telefonok kapcsán jönnek kapóra, amelyekben nem található optikai képstabilizátor, illetve hasznosnak bizonyulnak abban az esetben is, ha az előlapi kamerát használjuk mozgókép felvételére, ilyenkor nem csak a remegésmentes felvétel lesz előny, hanem az eszköz valamelyest pótolhatja a szelfibotot is.


[+]

A Tomtop a készüléket 53 euróért kínálja most ingyenes kiszállítással, ami jelentősen kedvezőbb, mint a korábbi ár, ami 6-7 ezer forinttal magasabb volt eddig. És a történetben még van egy csavar, a HYSKDG kódot használva az ár 48 euróra csökken, ami végképp jutányosnak tekinthető. Tesztünket itt lehet elolvasni, a terméket pedig itt lehet kosárba helyezni.

Előzmények

Hirdetés