Hirdetés

Akciófigyelő: közel féláron kapható két Oppo

A Telekomnál a Reno5 Z és a Reno5 5G is komolyabb kedvezményt kapott Mobil + Gigaerős Net díjcsomagban.

Nem kellett sok, hogy az Oppo Magyarország hivatalos bemutatója után a BBK-s márka termékei felbukkanjanak a hazai szolgáltatóknál, TWS fülessel nyitóakcióban, és most kedvezményesen lehet hozzájutni a Reno5 Z és Reno5 5G FHD+ Super AMOLED kijelzős phabletekhez a Telekom kínálatában.


[+]

Félreértés ne essék: az 5G jelző a Z-modell dobozáról ugyan hiányzik, ám azt a Telekom teljesen jogosan odaírja promóciós anyagára, hiszen a MediaTek Dimensity 800U chip mellé társítottak efféle adatkapcsolatra képes modemet, plusz 8 GB RAM-ot és 128 GB-os tárolót. Ez a modell Mobil M + Gigaerős Net díjcsomagok együttes használatával és kétéves hűség vállalásával 67 320 forint kedvezménnyel, 71 060 forintért helyezhető kosárba.


[+]

A szintén szemrevaló Reno5 5G a hasonló RAM és tárhely kiosztás mellé a Qualcomm Snapdragon 765G chipet társítja, amely komoly teljesítményre képes a felső-középkategóriában. Itt a Mobil L és Gigaerős Net csomagok kombinációjában érhető el összesen 82 500 forint kedvezmény a 87 340 forintos vételárhoz, újfent kétéves hűségidő vállalásával online vásárláskor, amelyhez ingyenes kiszállítás tartozik, mindkét oppós ajánlat esetében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

Hirdetés