Hirdetés

Akciófigyelő: Egy hétig féláron kapható egy BlackView tablet

Az Oscal Pad 13 méretes képernyőt és 256 GB-os tárolót kínál.

Hirdetés

A BlackView a telefonok mellett többek között táblagépeket is gyárt, és az Oscal Pad 13 10,1"-es és 1920 x 1200 pixeles képernyővel, illetve mindössze 7,4 milliméter vékony házzal hívja fel magára a figyelmet. Persze a kék vagy szürke színeben elérhető tablet jókora darab, így 435 grammot nyom, viszont nem tesz nagy engedményeket multimédiában: a Widevine L1 CDM védelemmel a Disney+, a Prime Video, a Hulu (és valószínűleg a Netflix is) nagy felbontáson streamel, amihez Smart K sztereó hangszórópár tartozik.


[+]

Az előlapra a Blackview 8 megapixeles Samsung S5K4H7 kamerát pakolt, HD videóhívás opciójával, a hátlapra pedig 13 megapixeles főszenzort FHD videókkal, illetve dokumentum szkennelés funkcióval. Nem egyértelmű, hogy a LED villanó melletti, kisebb optikának mi a szerepe, a rajzolgatáshoz a túloldalon mindenesetre ingyenesen biztosított stylus jár, az első 200 Oscal Pad 13 megrendelő pedig Bluetooth billentyűzettel is gyarapodik a munkához – az irodai feladatokat az előtelepített WPS Office biztosítja.


[+]

A készülék lelke a nyolcmagos Unisoc Tiger T606 chip két 1,6 GHz-es Cortex-A75 és hat 1,6 GHz-es Cortex-A55 processzormaggal, illetve a Mali-G57MP1 GPU-val, a gyártó pedig nem kisebb, mint 256 GB-os tárolót mellékelt, amely microSD kártyával bővíthető. A 8 GB-os RAM modul további 6 GB virtuális memóriával toldható meg. A készülék Android 12-n alapuló DokeOS_P 3.0 felületet futtat teljes Google-csomaggal, osztott képernyős elrendezéssel és asztali jellegű PC-s móddal.


[+]

Mivel a nevezett Unisoc chip 4G-s, nanoSIM-kártyával a tablet a mobilhálózatokra is képes felkapcsolódni és a B20-as LTE sávot is használja, a pozíciószerzéshez pedig négy műholdcsoport jelét veti be (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo). Az Oscal Pad 13 bevezető akciója április 17-től 21-éig tart, és ezen a linken a frissen piacra került masina 50%-os kedvezménnyel, 151,99 dollárért helyezhető kosárba.

Azóta történt

Hirdetés