Hirdetés

Akciófigyelő: 30%-kal olcsóbb a piac egyik legjobb kutyás nyomkövetője

A Black Friday alkalmából a Tractive DOG 4 ára is csökkent.

Ez tényleg egy olyan akciófigyelő bejegyzés, amikor a terméket teljes lelkesedéssel tudjuk ajánlani minden kutyás számára. A Tractive DOG 4 az egyik legjobb kutyás tracker a piacon, évek óta fixen Csutka kutyám nyakörvének elengedhetetlen részét képezi. Ritkán van rá tényleges szükség, de amikor igen, akkor (kutya)életet menthet, de arra is jó, hogy tisztában legyünk a négylábú napi mozgásmennyiségével, kvázi egy aktivitásmérő is egyben.


[+]

A Tractive-et kutyás arcok csinálják más kutyás arcoknak. Nem egy általános tracker, amit pont fel lehet akasztani egy nyakörvre, hanem kifejezetten kutyáknak készült, éppen ezért az összes funkciója abszolút úgy készült, hogy tényleg alkalmazkodjon a hétköznapi kutyás léthez. A Tractive DOG 4-ről írtunk részletes tesztet is, ami a mai napig helytálló az alapfunkciók és a tapasztalatok kapcsán, de az elmúlt pár évben rengeteget fejlődött a kapcsolódó (és magyarra teljesen lefordított) alkalmazás, illetve kerültek be olyan extra funkciók, mint a WiFi hálózatokkal kapcsolatos energiatakarékosság, ismert WiFi-n ugyanis nem a beépített eSIM kommunikál, valamint a GPS mintavételezést is kikapcsolja a masina.


[+]

A Tractive DOG 4 jelenleg 14 ezer forintért kapható a gyártónál, a szállítás ingyenes. Ez egyébként kifejezetten jó árnak számít a kutyatrackeres piacon, de arra érdemes felkészülni, hogy maga az eszköz csak az egyik része a megoldásnak, a másik fele a hozzá tartozó előfizetési díj, amely szavatolja, hogy a tracker minden hálózatra fel tud lépni és tud kommunikálni a telefonunkkal. Itt kétféle csomag létezik (Basic és Premium), a drágábbikban van GPX export, világszintű (175 ország) roaming és egy évig tárolja a lokációs történetet a szerver. A legolcsóbb megoldás az 1500 forintos havidíjú csomag két évre előre kifizetve, de lehet akár 5 éves távlatban is gondolkodni a drágább csomagnál, egyszeri 75 ezer forint befizetésével 1250 forintos havidíj jön ki. Ez igen hosszú idejű használatot feltételez, de a nálunk szolgáló Tractive már három éve rendületlenül teszi a dolgát és bizony volt már olyan szituáció, amikor inkább el sem szeretném képzelni, hogy mi lett volna a történet vége Tractive nélkül.

Előzmények

  • Tractive Dog 4 - a legjobb barátom

    Volt már nálunk pár kutyás nyomkövető, de az a helyzet, hogy a Tractive toronymagasan veri a mezőnyt minden létező szempont alapján.

Hirdetés