A Samsung és Fat Cap Sprays együttműködésében éjszaka életre kel az utcaművészet

A Samsung Éjszaka új megvilágításban kampánya az éjszakai fotózás világát mutatja be az utcaművészet szemszögből.

A művész kreativitását gyakran korlátozza, hogy az alkotó sötétben nem tudja megfelelően dokumentálni az alkotás folyamatát. A TikTokról is ismert utcaművész, Fat Cap Sprays most egy Samsunggal közös projekt keretein belül bemutatja, hogy hogyan lehet gyenge fényviszonyok között is lenyűgöző látványvilágot elérni.

Számomra az alkotási folyamat dokumentálása legalább olyan fontos része a művészetnek, mint maga az elkészült kép”– mondta el Fat Cap Sprays. – „A Galaxy S22 új éjszakai funkcióival végre úgy mutathatom meg ezeket az éjszakai műveket, ahogyan mindig is szerettem volna, úgy festhetek a sötétben, hogy biztosan tudom, jó felvételek készülnek a munkámról.

Fat Cap Sprays változó fényviszonyok között is lenyűgöző tartalmakat készített, ez pedig lehetővé tette számára, hogy kreativitását éjszaka is kibontakoztassa. Mindezt filmeken keresztül mutatja be, amelyek az utcai művészetek új módszereit, a rajongókkal való kapcsolatteremtést, sőt a fizikai és a digitális művészetek egyedülálló fúzióját is érinti a graffiti és az NFT-k világán keresztül.

A filmek négy héten át, hétfőnként jelennek meg, az új epizódok az erre dedikált oldalon lesznek elérhetők:

  • 1. Éjszaka új megvilágításban – A Samsung Galaxy S22 Ultra és Fat Cap Sprays kreatív együttműködése, sötétedés után.
  • 2. Rajongók mindenütt – Fat Cap Sprays művészetének pozitív hatása a rajongókra az egész világon.
  • 3. Az átmenetitől az állandóig – A Galaxy S22 Ultra a lehető legjobb formájukban rögzíti az éjszakai művészeti alkotásokat.
  • 4. Örökre fennmaradó képek – Egy utazás az NFT-k világába.

Az utcaművészet tökéletes példája annak, hogyan bontakozik ki a kreativitás az éj leple alatt. Ennek a művészeti ágnak a befogadókra gyakorolt elképesztő hatása soha nem volt még annyira érezhető, mint az elmúlt két évben„– mondta Mark Notton, a Samsung mobilkommunikációs kategóriamenedzsment igazgatója. – „Fat Cap Sprays munkái inspirálják a járókelőket, és az internetnek köszönhetően emberek millióit is világszerte. A Galaxy S22 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója segíti az önkifejezését, hiszen korábban szinte sosem látott, kristálytiszta felvételeken örökítheti meg a művészetét.

Előzmények