23 megapixeles kamerával hódíthat a One X9

Kevesebb mint egy hónappal ezelőtt debütált a fém készülékházzal rendelkező One A9, úgy tűnik azonban, hogy a HTC-nek nem ez lesz az egyetlen nagyobb villantása a következő hetekben vagy hónapokban. Felkerült ugyanis egy fotó az internetre, amelyen már a One X9 látható, az okosak pedig azt is tudni vélik, hogy az E56 modellszámon emlegetett eszköz körülbelül 470 dollárba, vagyis 137 ezer forintba fog kerülni, ami nagyon kevés ahhoz képest, amit a specifikációk elolvasása után várnánk.

A pletykák szerint ugyanis a mobil előlapjára egy QHD felbontású kijelzőt szereltnek, a képátló mérete egyelőre még nem ismert, arra viszont nagyobb tétben lehet fogadni, hogy vagy a tízmagos Helio X20 chipset, vagy pedig a Snapdragon 820 lapka lehet a megjelenítő erőforrása. Nem csak ezért, hanem a 4 GB-nyi rendszermemóriáért és a 64 illetve 128 GB-os adattárolóért is dicséret illetheti a gyártót, bár elvileg lesz belőle egy 32 GB-os tárhellyel és 3 GB-nyi RAM-mal szerelt verzió is. Az One X9-ben egy 23 megapixeles fényképezővel lehet majd képeket készíteni, az előlapon a már sokat látott, 4 megapixel felbontású UltraPixel szenzor díszeleghet, méghozzá a BoomSound sztereó hangszóróval együtt. A várhatóan 3500 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt szerkezet megjelenésének pontos időpontjáról még nem lehet tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Ennyit a csúcshardverrel szerelt One X9-ről

    Egymásnak mondanak ellent az informátorok, az @LlabTooFeR és az @evleaks is úgy tudja, hogy a HTC újdonsága az A9 alá lesz pozicionálva.

  • A TENAA jóváhagyta a One X9-et

    A HTC készülékéről már több pletykát olvashattunk az utóbbi időben, most viszont már egyre biztosabbnak tűnik, hogy egy 5,5 hüvelykes phabletről beszélünk.

Előzmények

Hirdetés