- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Saccco #44740 üzenetére
Tuti. Már egyszer megkerestem neked az egyik ilyen témát, amiben valakivel elsőre lepróbáltuk ezt, de koptathatom én a billentyűket.
Felmegy az. Első pillanattól kezdve működött. Az nem figyeli a védelmet.
Azt nem tudom, hogy működne-e olyan telókkal, de elvileg az adb függetlenül attól, hogy milyen teló meg KELL hogy állítsa ott ezzel:
adb devices Ez csak arra jó ugye, hogy lássuk hogy csatlakozott-e a teló.
Ebben az esetben már csak egy a kérdés: Nincs-e a hardver neve mellett, hogy "offline". Ha ott van: user error. Én is belemásztam és fél napig kerestem miért van ott. Nos: a 2.1-ben alapban nincs ugye bekapcsolva a Debug mód... Szóval ez is "megoldva"...adb reboot fastboot
Muszáj megállnia rá... -
Keeperv85
nagyúr
Nincs ennek az USB kábelnek baja, mert ez egy 4800 Ft-os árnyékolt Nokia kábel, amivel használom. Egyszerűen hulladék, fos a HS-USB driver, 2.3 alá meg nincs is. Meglepő, de nem zavarja igazából a működését, csak a Windows visít érte...
-----------------------------------------------
Megállunk az Androidnál? Tegyetek meg annyit a kedvemért, hogy a 'Zsoca blogjában lévő linkről letöltitek az XP-s csomagot! Van benne egy fastboot mappa, amiben van MŰKÖDŐ adb-windows.
Parancssorba írja már be valaki legyen szíves, hogy
adb reboot fastboot
(+enter megnyom)Kösz.
-----------------------------------------------@cowboy_bebop: Én ezt nem merném így kijelenteni, de kétségtelenül van alapja annak amit mondasz.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest