Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Az egérrel nekem is akadnak gondok, van egy razer orochi rágcsálóm, a win8-al a műveletközpont(razer synapse) is prímán ment és az egér is, de amióta a win10 van a műveletközpont alig akar menni, de ha be is tudok lépni, akkor rövid időn belül kidob és bezárja(feladat kezelőben elvileg fut, de a hozzá rendelt feladatokat nem végzi el), az egér pedig akadozik(nagyon) és lassú, mondhatni használhatatlan lett.
Amúgy szerintem az erőforrásokkal is pazarlóbban bánik, eddig a L4D elég jól ment, most meg kb játszhatatlan.
A tabletem egy Acer Iconia w4-820Ha valaki találna erre megoldást azt megköszönném.
-
Robi BALBOA
őstag
Üdv,
Szert tettem egy Acer Iconia w4-820-as tabletra és lenne egy-két kérdésem.Hogyan lehet megakadályozni azt, hogy hattérben futó program ellenére alvó módba tegye magát, volt, hogy tömörítést félbehagyott.
Valakinek valamilyen módon működik e a töltés és otg egyszerre?
Vettem külföldről y kábelt, de nem megy a töltés.
Itt van egy bekötési rajz, működhet, próbálta már valaki?Ha más választásom nem lesz veszek vezetéknélküli egeret és bill-t, nem tudom ezek mennyire megbízhatóak, nem szakadoznak meg, bluetooth tud egyszerre kezelni egeret és bill-t, tudnátok ajánlani valamit?
-
laceb
tag
Sziasztok!
A tableten még nem jelent meg a "windows 10 beszerzése" ikon.Valami frissítés nem sikerült esetleg?
Acer Iconia W4-820 ,win. 8.1
Köszi

-
tvamos
nagyúr
Jut is eszembe, ha mar munka... valahogy lehet ezeken a tableteken downgrade-elni a Windows-t 7-esre? Van par dolog a 8-ban, ami nem tetszik, meg nem mukodik, es 7-en meg franko.Kollegamnak van Acer Iconia W4-820, amin C#-ot, meg par Eclipse-es dolgot akarunk futtatni, es nem az igazi.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb valasztas?
- Acer Iconia W4-820-Z3742G03aii (NT.L31ED.010)
- Chuwi Vi8 Super Z3735F Quad Core 1.83GHz 8 Inch Dual Boot TabletIgazabol nem gerjedek a droidra, bar megvannak az elonyei annak is. (Linuxra gerjedek, remelem, majd megoldja valaki, hogy barmelyiken tudjak ilyet bootolni.)
Esetleg tudtok jobbat, ugy 50 ezerig? (1500 SEK) A Chuwi is 30 folott van egy kicsit, az Acer meg 45...
1 nap van donteni, utana a Chuwi nekem tuti ugrott, nem rendelek azert kinabol, hogy meg dragab is legyen
Koszi elore is! Udv, Tomi
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok,
Ezt a tabletet néztem ki magmnak: Acer Iconia W4-820 32GB vélemény esetleg?, prezeteciokra lesz használva és ezen szerencsére van micro hdmi

-
tdsZola
újonc
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vettem egy Acer Iconia w4-820 windows 8.1 táblát.
Tetszik a gép, jó egy teljes értékű windowsos gépet a kézben tartani.
Viszont vannak idegesítő problémák vele. Nem olvastam vissza a topicot teljesen mert rengeteg a hozzászólás, szóval elnézést ha erről már volt szó.
Technikus vagyok, egy internet szolgáltatónál szóval otthon vagyok a windowsban, viszont a 8.1 még új nekem ezért kérek véleményeket tőletek.A problémám az a gépemmel, hogy túl sűrűn lefagy egy modern oprendszerhez képest a jelenség főleg akkor jelentkezik (sőt mostanásg mindig) amikor töltőre rakom fel az Acert. Vagy egyből lefagy vagy csak utána miután alvó módba kapcsolom, a töltés végeztével mondjuk reggel már nem reagál a semmire így resetelni kell. Bekapcsolás után az első az esemény naplót nézem, hogy hátha ír valamit de nem ír semmi olyat amiből lehet valamire következtetni, sőt annyit ír mintha a rendszer nem is fagyott volna csak panaszkodik a futó windows hirtelen és helytelen ujra indítása miatt.
Ha valaki találkozott volna ilyen gonddal, vagy esetleg tudja rá az orvosságot kérem írja meg. köszönöm szépen máris

-
Romvr
őstag
No Acer Iconia w4-820 + W8.1pro U1, naprakészre frissítve a következővel kerget az őrületbe:
Rapoo 6100 Bluetooth billentyűzet
- 1 perc inaktivitás után lekapcsolódik (jó esetben, mert van hogy 5-10ms után teszi). Ezzel még nincs is nagy gond, de ha megnyomok egy gombot akkor nagyjából 5-8-ig tudok elszámolni míg ismét aktív lesz a billentyűzet. (Ma teszteltem laptopon is,1-2s alatt visszakapcsolódott rá mindig.)
- Írás közben néha "beakad" 1-2 gomb. Tehát írok és a leütött gomb vagy 84x ismétlődik, azaz jó esetben csak elront egy egész sort, szót, vagy beakad és onnantól kezdve csak a BT kikapcsolása a gépen és visszakapcsolása hoz enyhülést (mert a gép akad be nem az eszköz, lévén ha kiveszem az elemet, akkor is folytatja a karakterek beírását). Ha mondjuk nem egy karakter hanem egy funkció gomb makkan meg akkor reset segít csak, lévén menükben sem tudok navigálni mondjuk egy Enter vagy Space megőrülésénél.Bluetooth Egérnél
- Lelassul a mutató sebessége azaz fáziskésésben van
- Felgyorsul és 1mm mozdításra átszánkázza a képernyőt
- Megáll és nem mozdul többet
- Mind három esetben csak a tablet BT rádiójának kikapcsolása és visszakapcsolása hoz ideiglenes megnyugvást.A harmadik jelenség meg hogy egyszerűen rájön az 5 perc és X ideig (random) semmilyen BT kütyü nem működik, mintha kikapcsolt volna a rádió, majd visszatér belé az élet.
Az imént toltam a tabletre frissítést (minden eszköz + firmware(UEFI)), aztán remélem a jövő hét folyamán ki tudom tesztelni és csak ennyi volt a gond. Ha nem akkor földhöz csapom, ráugrálok vasalt bakancsban és meglátjuk az új dekopír fűrészemmel képes vagyok e egy szabályos kör alakot vágni rá.

-
Romvr
őstag
Holnap jelenik meg a cikkem az Acer Iconia W4-820-ról, este 5-kor a Logout-on :

Akit érdekel az legyen résen. Természetesen ha valakinek kérdése/kérése lesz akkor írja meg kommentbe és ha tudom akkor kiegészítem a cikket.
-
Romvr
őstag
Kukáztam a WimBoot-ot és feltettem egy originál* Win8.1 U1 32bit-et. Átparticionáltam a meghajtót is, majd telepítést követően kilőttem a hiberfil-t és a pagefilet levettem 512Mb-ra. Így lett a "szűz" telepítés 6,5gb, azaz maradt a ~53Gb szabad helyem. Tehát lényegében majdnem 2Gb-al több mint WimBoot esetén.
A különbség annyi hogy ez egy 100%-os rendszer. Nincs buhera, nincs izzadás, nincs szenvedés... magyar, kezeli a bitlockert oda-vissza, minden megy flottul onnantól hogy rápattintom az USB-t és rákattintok az Installra (ami a boot.wim-be is integrált driverek miatt lekezeli a touch felületet, tehát nem kell vacakolni hub-al sem)
*WinTools-al beleintegráltam az up-to-date frissítéseket, valamint az Acer drivereit. Így a kb 15 perces USB-ről telepítést követően csak be kellett loggolnom MS fiókba és ott volt a használható rendszer. Most még települ az Office, aztán majd meglátom mennyi helyem marad. Saccra 48Gb-ot mondok

Szóval a WimBoot ilyen formában értelmét vesztette. Ezt majd lementem egy külső vinyára ha már mindent felkonfoltam és aztán ha valamit elbaltázok akkor csak visszahúzom rá a tip-top rendszert.
Így már kezd az Acer Iconia W4-820 a szívem csücske effektus hatása alá kerülni. Már csak egy k*rva billentyűzetes tokot kellene találnom, ami nem egy átszitázott US kiosztású, hanem kalocsai mintás, pulikutyás magyar, mert touch felületen gépelni egy rituális tökön-szúrással ér fel. Pár mondat még oké, de egy ilyen post nem jöhetett volna létre a Genius Slim Star billentyűzet és a Trust 14591 támogatása nélkül (de csak mert egy pendrivot is készítek éppen).
Szóval nálam eddig nyerő a kütyü. Főleg így hogy 20gb-al több cucc fér rá szükség esetén. És akkor még ott van az SD kártyaolvasó is. Ha majd egyszer gazdag leszek és veszek egy 64Gb-os microSD-t akkor lesz még másik 58Gb szabadság... 120Gb-al meg már MacBook-on is elvoltam mint befőtt.
-
Romvr
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Valahogy nem látom sehol a vonatkozó infót, de egy ilyen táblagépbe nem lehet beletuszkolni egy 64gb-os SD kártyát? [link]
Amúgy egyelőre az Acer Iconia w4-820 viszi a prímet tudásban és kinézetben. Barátságos 70.000-ért szerintem beszerzek egyet hamarosan. Igaz a WimBoot miatt lehet érdemes lenne várnom, úgy egy 32-es is bőven elég lenne hisz 64gigásra nem fogja futni (mert annyit egyszerűen nem vagyok hajlandó fizetni egy ilyen gépért).
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok.
A pénteki nagy hajrában pofára estem egy surface rt-vel, mert nem figyeltem és pro ra saccoltam és most szipiszopizok...szóval kedden megyek be a boltba cserélni..
Kérdésem az lenne igazából, hogy ha pl néha napján hearthstone-t is futtatnék a tableten, akkor melyik lenne erre a legjobb szerintetek?
LENOVO IdeaPad Miix2 8" tablet (59-402674)
ACER Iconia Windows 8.1 8" tablet W4-820 32GB SSD (NT.L31EU.005)
TOSHIBA Encore WT8-A-102M 32GB 8” tablet bluetooth billentyűzettel + tokkal
ASUS VivoTab Note 8 Windows tablet 64GB (M80TA-DL004H)ezeket nézegetem, olvasgatok róluk sokmindent...csak nem tudoj eldönteni....
esetleg egy APPLE iPad mini Wifi 16GB fehér tablet (MD531HC) vagy egy APPLE iPad2 WiFi 16GB MC769Segitségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest