- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
válasz
mefistofeles #1815 üzenetére
Javítható és a pontos összegek, adatok.
A kijelző WayteQ 8Q GPS Tablet PC cseréje 18000 Ft + áfa. Amennyiben nincs lehetősége személyes ügyintézésre, akkor az oda-vissza postaköltség is önt terheli. Visszaküldésnél az utánvét miatt 2000 Ft + áfa a költség.
Amennyiben előre utalással rendezi a számlát 985Ft + áfa.A készüléket az alábbi szervizünkben személyesen tudja átadni javításra:
Elektrodoki Szerviz
1107 Budapest, Ceglédi út 1-3.
NYITVA TARTÁS ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Hétfő, Kedd, Szerda: 9-13 és 14-17 óráig
Csütörtök: 8-13 és 14-18 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Bejárat az Üllői út felől a Burger King mellett, a Platform területén. B. épület földszint.vagy
kérjük,hogy a készüléket dobozában, szíveskedjen elküldeni postai ajánlott levélként, vagy futárral az alábbi központi címre:
Elenet Kft.
6237 Kecel, Vasút u. 50.
Köszönjük!Én is gondolkodtam(-om) azon hogy megéri-e.
1.Arra jutottam hogy ilyen állapotban eladni úgyse tudom.
2.Kevesebb a bukta, ha javítva eladom.
3.Újat ezzekkel a tulajdonságokkal pedig csak drágábban tudok.Szervízen kívüli javítás
[link]
Az első amit találtam csak 50 db-os tételben lehetne rendelni.
[link]
Elméletileg a Chuwi VX8 panelje ugyanaz, bár a száma más. Megkérdeztem az eladót, de ő is a száma iránt érdeklődik. Ez viszont így lutri.Ezek után döntsd el magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest