Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz kymco #3096 üzenetére

    Komolyan örök életed lesz ? :DD
    Ezt ugye csak képletesen értetted?
    De mind1, hogy hogyan, ugyanis erre sincs semmi bizonyítékod. Fura dolog, de ma már nem mindenki hisz el mindent csakúgy. És az sem véletlen, hogy egyre kevesebben hisznek Istenben. Nem akarom ezt megint túlragozni, de meg van az oka. És nem egy 11 éves kisgyerek tehet róla, szerinted, viszont mégis ő bűnhődik érte.
    De visszatérve, láttál ismertél, beszétlél már olyannal, aki örökké élt? Biztos vagyok benne, hogy nem. Ha a halálod utáni életre gondolsz, akkor megint egy olyan Jolly Jokert használsz, amit szintén nem lehet bizonyítani. Ez így nemér :)

    Engem is párszor majdnem elütött egy autó. Volt pár eset, hogy nemsokon múlt. Lehet, hogy Isten segített? Vagy nem mert én nem járok templomba?
    Tudod, ha Isten tényleg olyan hatalmas, mindenható, akkor tudja nagyon jól, hogy minden egyes ember mit gondol, mit érez a szíve legmélyén! Nem kell templom. Nem kell ima. Semmisem kell, csak ami belűlről fakad.

    Tudod réges régen, nagy fény csóva előzte meg az angyalok eljövetelét. Legalábbis hasonlóan írták le, mivel én is olvastam ezzel kapcsolatos könyveket : )
    Manapság ezt a jelenséget hívják ufóknak. Hogy változnak az emberek, nem?
    Arra is gondolni kéne, hogy a sok csodatétel, amit az irdatlanul hiteles biblia leír, az nem 100%, hogy csoda. És az idők folyamán a történet torzulhatott annyit, hogy tényleg csodának tűnjön. Képzeld csak el, ha egy modern technológia járt volna arra abban az időben, akkor amikor még az emberek szinte semmit nem tudtak magukról és a körülöttük lévő világról! Hát persze, hogy minden tudásuk felett álló dolgot csodának hívnak. Elvégre nem tudják megmagyarázni miért van. Ugyan ez van ma is! Amikor váratlanul felépül egy gyerek a rából, úgy, hogy az orvosok nem is érteik miért, akkor azt is Csodának titulálják. Pedig lehet, hogy eltelik még egy 10-15 év, és megtalálják az ellenszert, és már mindenki felépül belőle...

    Sajnos a Hívő emberek igencsak elvakultak. És ezt minden értelemben lehet venni.

Új hozzászólás Aktív témák