- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
last_hun #196 üzenetére
úgy érzem túl keményen fogalmazol, de ettől függetlenül igazad van, design-ben nagyon gyenge az oldal, a pályakezdő munkáimra emlékeztet, amiken ma már csak mosolygok...
egyébként a designer érezhetően nem tudott mit kezdeni a feladattal, csak vergődik a hardveres világban (valószínűleg hölgyről van szó), próbált férfias színvilággal operálni, de csak ez a hígbarna összetétel jött ki, na és ezek a lekerekített objetumok mindenhol, inkább a nők lapjába való kreatív ez szerintem.ps.: a tipó sem az igazi, a szövegek "lebegnek", túl sok a kitöltetlen szabad hely, stb... (elég csak megnézni a régi aprót, na ott a helyén van minden betű és pixel)
-
an0ny
tag
a minden gyártó legördülő helyett egy árkategória -tól -ig legördülőt javasolnék, mert ha pl én tudom, hogy pl. egy samsung galaxy s kell nekem, akkor azt itt fogom keresni: Apróhirdetések»Mobil »Samsung készülékek »Android készülékek »Galaxy S széria így fölösleges újra megadnom, h samsung ellenben megadhatnám, hogy a 30 és 40 e ft közötti hirdetéseket listázza a rendszer mert nincs több gempám
köszi! jó lesz ez... -
trufa12
addikt
Kissé túlontúl vaterás
a dizájn,..
nah mind1 ilyen lesz ez van
Én ezzel a régi hardverapróval tökéletesen elégedett vagyok, ez az oldal ezért egyedi . És ráadásul hangulatos. De ti tudjátok , ti csináljátok . Ez mint a topic címe is , csak 1 észrevétel a részemről .
-
-
last_hun
csendes tag
Azt az amatőrt, aki ezt ismét összebarkácsolta, azt egy életre eltiltanám mindenféle "design"-től.
A kompjuter az információról szól és NEM az olvashatatlan akvarell-pasztellről, röviden: OLVASHATÓ.
Sőt, olvasható akár 1 méterről is.
Főleg, mivel hirdetési oldal és nem színharmonizálási kísérlet egy anti-tipográfus amatőr vagy amatőrcsapat részéről.
Már csak a sárga alapon fehér betű vagy fordítottja hiányzik meg a Braille-írás.
A többit le sem írom, mert nyomdafestéket nem tűrő lenne, lévén művészetet tanultam és nem kívülálló amatőr vagyok.
Javaslom a FUNKCIONALIZMUS fogalmának megtanulását annak vagy azoknak, aki(k) ezt az ocsmánykülsejű ....t barkácsolták. Mert az átgondoltságtól is messze van. -
Sasos
senior tag
Sziasztok!
Mint már többen írták, valóban radikális a változás, de majd megszokjuk (talán). Ami nekem nagyon hiányzik:
A hirdetések sorba rendezésénél, a feladás dátuma szerinti rendezés lehetősége. Ha jól látom most csak utolsó UP szerint lehet növekvő és csökkenő, illetve ár szerint növekvő vagy csökkenő van.
A másik a megjelenítés módjából kikerült a „Teljes” opció, cserébe kaptunk helyette 3 csili-vili beállítást. Én eddig a "Teljes"-t használtam, így nekem ez is hiányzik.
A „Kedvenceim” és az „Eddigi hozzászólásaim” kaphatna görgetősávot, vagy a fejlécre kattintva benyílhatná az eddigi összeset.
Amúgy (hogy nem csak lefelé pontozzak) szerintem 1-2 hét alatt megszokható az új kinézet és utána ugyanolyan jól fogjuk tudni használni az oldalt, mint eddig. Ezúton is köszi a munkát amit belefektettek az oldalba! -
urbi73
senior tag
Nálam még egyszer sem fordult elő hogy nem töltődött be az oldal .(Válts szolgáltatott) Végig olvastam a HSZ .eket
. A piros pontról . Eddig ez volt az egyetlen bizalom az eladóval szemben . Ugyanis A posta sokszor megöli az üzletet , senki nemfog utánvéttel küldeni csomagot ,Meg persze utalni sem fog senki előre az eladónak ,0 pozitív értékelés hiánya miatt . Személyes átvételre meg nagyon kevés esetben van lehetőség . Amin viszont változtatni kellene ,sok felhasználónak hiába nézed meg az adatlapját ,ha nincsen kitöltve , vagy nem valós adatok vannak beírva eszt jó lenne kötelezővé tenni . A fakó színekről annyit ,miért nem lehet többfajta hátteret készíteni , többek között a régit is megtartva . így mindenki kiválaszthatná ,a neki megfelelőt .
-
swy
csendes tag
Az, hogy sokszor ugyanolyan bugos volt, mint a mostani. Sokszor nalam, be se toltotte az oldalt, vagy csak naguo nehezkesen.
Otto58(#189)
Ne legyetek mar ilyen kib@szott lustak vegigolvasni az elozo hsz.-eket.
Mar en is megkerdeztem, es kb 6 helyen lehet olvasni a valaszt, miszerint, az elozo oldalrol SEMMILYEN ertekeles, piros- fekete pont NEM lesz athozva. Ezekre a mostaniakra ugyanugy hivatkozol majd linkkel, mint eddig. -
urbi73
senior tag
Most tulajdonképpen mi a baj a jelenlegivel ???????
-
Ottó58
senior tag
válasz
Arkennys #188 üzenetére
Tetszik-nem tetszik, úgyis be lesz vezetve az új. Az utolsó felület színezésekor is ez volt. Sokan megírták a véleményüket, (többen negatívval) és mégis hozzá kellett szokni az újhoz.
Most is ez fog történni, csak levonják a következtetéseket, mit és min kellene javítani: de akkor is az új lesz bevezetve!
Még nekem "sem jöttek át" az értékeléseim, 0pzitív-0negatívval szerepelek, és valahogyan le lettem "fokozva".
Előzőekben írtam, hogy a színvilág nem jön be nekem, (háttér és a betűké), de bízom benne, hogy megfelelő lesz, mindenkinek az elképzelése szerint úgy sem lehet alakítani.
Sok információt, lehetőséget tettek egy oldalra, túlbonyolítva van, így az elején elveszik benne az ember, de mint mindennek, ennek is meg kell tanulni a használatát. -
dewil666
őstag
Szia!
Csak egy ötletként írom, hogy az új oldalon ha ugyan ezeket a színeket, betűtípust alkalmaznátok nem lenne annyira idegen. A kezelőfelület úgy is új de ha legalább a színeket meghagynátok akkor kevesebb negatív kritika jönne.
Ez saját véleményem és nem okoskodásként vagy kritikaként írom. -
mackosajt
addikt
Pár színt lehet módosítani kéne, hogy a lényeges dolgok jobban kiemelkedjenek, de nem tűnik rossznak.
Pláne a korábbi kísérlet bukása után. Ez a továbbra is ingyenes hirdetési lehetőség némileg kedvezőbb, mint a korábbi próbálkozásnál a fizetős alap, ha jól emlékszem.Majd kipróbálom az értékelős részt is, mert pont van min kipróbálni, csak előbb írok a másik félnek, hogy ne ijedjen meg.
Annyi észrevételem lenne még, hogy a hirdetések böngészése közben mikor váltom a nézetet, hogy lista/részletek/kiképes (vagy nem tudom, mit takarna pontosan), nem megoldható, hogy a "Még nem értékelték" felirat és a piros-zöld csík mellett, minden nézetnél a hirdető neve is megjelenjen?
Amúgy tetszetős.
Ha szükséges a megújulás, hát hajrá!
szerk: Most lehet én vagyok vak, de az utóbbi x percben variáltatok valamit? Vagy csak fáradt vagyok, és nem látom jól a színeket, de mintha picit változott volna valami?
-
orion1025
őstag
Az új oldallal a telefonos böngésző szinte mindig kereken 1 perc utánm lefagy....
Egy észrevételnek alig nevezhető megjegyzés.Hol marad a hardveraprós sötétszürke szín?Bőven elférne ebben a világos káoszban a jelenleg is használt színkombináció, mert ilyen kevés használat után is még mindig visszataszító minden tekintetben, bár az egész lapcsalád érdekes design, így azt hiszem nem bennem van a hiba.És még egy kis retro Myvip is felfedezhető az oldalban a lépten-nyomon bekövetkező bugok áradatában.A hirdetés hsz.-ek szintén egy fehér plecsnik csak, minden egybefolyik és szintén átláthatatlan.Azt hiszem sosem fogom megérteni, miért kellett egy egészen egységes rendszert totálisan szétrombolni, még ha csak a színeket is nézem.Nálam már 5 éve csak a hardverapró létezett, de a mostani irányvonal kritikán aluli, mai elavult trendet követő, az emberbe ingert sem okoz, hogy feltévedjen az oldalra.Persze ez szubjektív vélemény, és nem vagyok az új dolgok ellen, de ez nagyon el lett rontva jelenlegi formájában, pláne a fejléc résszel, és a kihasználatlan bal és jobb oldali terülek miatt.A jelenlegi oldal azt a funkciót tölti be, amire van.Az újonnan felkerült hirdetések töltik ki a legnagyobb részt, és nem olyan mint egy rosszul sikerült közösségi oldal...
-
orion1025
őstag
Újabb értelmetlen és jól "átgondolt" dolog.A hozzászólt témáim miért az ajánló alatt vannak könyörgöm?!....Miért kell azért görgetni, hogy látszódjon?
-
adi mester
aktív tag
Nem lett rossz az új HA, sőt talán az előző is elment volna a hibák nélkül, viszont ahogy nézem, a design az maradt, amilyen volt...
Ami biztosan tetszik, az az, hogy:
- a hozzászólások között nagyobb a hely, ezért jobban átláthatóak a hirdetések.
- a lebonyolított üzletek után értékelni is kell, ez kiszűri majd a csalókat
- az UP-olást be lehet állítani, akár egy adott időponta.Nem tetszik:
- a "gyártók" kategória meg fér a hirdetések alatt is. Gyártó szerint úgy se sokan keresnek. Jó lesz majd kulcsszavaknak, hogy a google megtalálja.
- a hirdetések közötti külsős hirdetés szerintem zavaró....zavaróbb, mint ha oldalt lenne.
- érdekesek a színek...de ez még elmegy.
- A fizetős UP kicsit durva. Szerintem ha napi 1XUP / összes hirdetés az korrekt. Nem kell limitálni 5 db-ra, ha valakinek sok hirdetése van, az úgy is megveszi a második, sőt harmadik UP lehetőségét is.Egyébként ez a hardverapró most elmegy... Kevesebb a bug, de szinte ugyan az a kinézete...
szerk.: A piros pontokat valahogy át viszitek az új oldalon szereplő értékelési rendszerbe?
Át kellene, s ez sokak véleménye. -
saby97
tag
Nem rossz az új css, de a régin jobban eligazodom
- Nekem az új stílus túl világos;
+ Modernebben néz ki; -
orion1025
őstag
Ha már az előttem szóló a korrekt és összeszedett írásában megemlített az értékelés túlságosan részletes megvalósítását, ahhoz én is hozzá tennék egy keveset.
A megígért időben kaptad meg a terméket?
Nem én vagyok a Magyar Posta, tehát ezt senki nem tudja garantálni, ergo hülyeség.Megfelelő csomagolásban kaptad meg a terméket?
Ezt is szintén el tudja intézni a Magyar Posta, tehát úgyszint felesleges információ.Ha problémád/kérdésed adódott a termékkel kapcsolatban, segítőkész volt?
Mivel személy szerint nem itt élem az életem egyes hsz. vadászokkal ellentétben, előfordul hogy csúszok a válasszal, de minden nap igyekszem belépni és lerendezni mindent korrektül.Ergo ebből szintén probléma hegyet látok kinőni, ráadásul kinek van kedve ennyit kattintgatni.Bőven elég a vagy pozitív, vagy negatív, aki akar ad, aki meg eddig sem szokott, az ezután sem fog.És jól írja az egyik tag. ebből kedves lelkű jó szándékúak simán vissza tudnak élni egy lezajlott üzlettel, amiben csupa negatívot adnak, mondjuk egy komment sérelem után.És ez lenne az átgondolt ennyi ideig dédelgetett oldal? -
urbi73
senior tag
Miért kel megváltoztatni az oldal arculatát ,ami szerintem egyébként is tökéletes ,de legalábbis mindenki számára megszokott . Egyetértek előttem hozzászólóval ,hogy GAGYI , " veterás " kinézete van ,olyan semmitmondó igénytelen . Az erre irányuló törekvést szerintem a CSALÓK kiszűrésére , illetve a mindenre elszánt gátlástalan kereskedőkre kellene fordítani .
-
válasz
paisacha #177 üzenetére
igen szubjektív szempontok alapján alkottál egy objektívnek tűnő értékelést. és az oldalt nem használtad rendesen (admin, upolás stb.), hogy megértsd a logikáját. van neki, és nem is rossz, csak nem pont tökugyanolyan, mint eddig (pláne ott, ahol új funkciók vannak, értelemszerűen). hamarabb vagyok meggyőzhető arról, hogy nőnek születtem, mint hogy az oldal funkcióiban nincs előrelépés.
ami meg a megszokást illeti, ha egyszer átálltunk, úgy is pár hét alatt megszokják, akik tényleg és sokat használják. ha valamire hónapok múlva is jönnek a panaszok, majd megnézzük.
-
paisacha
tag
1. Szeretjük ezt az oldalt - látszik a hsz-ek számán...
2. Szeretitek ezt az oldalt - próbáljátok javítani és fejleszteni.Ez nagyon jó alap.
DE: ahhoz hogy meg tudjuk mondani, a váltással előrelép -e az oldal, ismerni kellene a célokat, mert így a visszajelzések tömege nehezen lesz kezelhető a benyomások parttalan folyamán túl...
Ám mivel ezt kértétek:
Nos, az új felület nem jobb mint az jelenlegi: kevésbé átlátható, a betűk és a borderek egyaránt túl nagyok, az egyszerre átlátható információk mennyisége kevesebb. Az oldalsáv kihasználatlan, a fejléc menüpontjainál a design felület és a megjelenített információ aránya erősen az előbbi felé tolódik el.
Az értékelés mint funkció az egyetlen komoly előrelépés a felhasználók számára - de szabályai bonyolultnak hatnak, a vevő oldalán felmerülő kérdések (kifizette -e az árat, átvette - e a terméket) egy sikeres adásvétel esetén irrelevánsak. Az eladó értékelésének elemei nem tudom mennyiben érdemiek - egyszerűbb lenne a termék minősége / kommunikáció / átvétel gyorsasága / csomagolás jellemzők alapján értékelni 1-5, vagy 1-10-es skálán, ami informatívabb leírást tesz lehetővé mint az I/N visszajelzés.
A "további hirdetései" funkció nekem a felületet rabolja, eddigi vásárlásaim nyomon követését nem tudom mire használni, a kedvenceim eddig CTRL+D-ként működött, UP-ot nem fogok venni, hirdetést hosszabbítgatni / fizetés helyett újra feladni bürokrácia, a sms-el előretolt hirdetéseknél én jobban bíztam abban az eladóban aki veszi a fáradtságot és naponta UP-olta a topicját.
Üzemeltetői oldalról a változások egyértelműek, igényük érhető is lehet, de ha az ügyfél nem érti meg miért válnak egyes, eddig ingyenes funkciók fizetőssé... Ehhez a tartalmi előrelépés csekély egy ilyen jól működő honlap és közösség esetén. De pl: az aukciós árusítás funkció eltartaná a honlapot, a szolgáltatás menüben (szerelés, javítás, tanácsadás, honlapkészítés, kódolás) lehetne vállalkozó szakértőket keresni a fórumok átnyálazása nélkül is, egy jó adatbázis esetén ártrend figyelést lehetne kérni egy adott termékre, és milliónyi ÉRTÉKET teremtő opció feltárható lenne.
A változással szerintem sok pozitív eleme elveszik a működésnek, újak pedig nem jönnek a helyébe, a célokat sem a mi, sem a ti oldalatokról nem látom. Folyamatszabályozási tanácsadóként én nem javasolnám az ügyfélnek a tervezett tartalommal történő váltást.
-
válasz
orion1025 #175 üzenetére
a rangrendszerhez nem nyúltunk, de ha végre átálltunk és nem a nyomorult hardverapróval kell foglalkoznia mindenkinek, lehet pofozgatni rajta. igazából a hardveraprón az értékelési rendszer felfutása után nem is lesz annyira jelentősége, maximum kiegészítő infó, hogy adott user mellesleg a ph-n őstag vagy ilyesmi.
-
orion1025
őstag
Engem még mindig a rangrendszer érdekel, mert felettébb idegesítő a jelenlegi.Én csak aprára használtam az oldalt jó pár évig, de kénytelen voltam hsz. gyáros lenni, hogy ne maradjak újonc és szóba álljanak velem üzletelésnél.Én személy szerint vagy az említett két értékelési rendszere bontanám, vagy pedig eltörölném ezt a virtuális pöcsméregetést.
-
MaxxDamage
félisten
Részemről nem nyert hangszórót az új oldal !
Egyáltalán nem jön be !
A régi (jelenlegi) nagyon ottvan , bejövős !L
-
orion1025
őstag
válasz
GeryFlash #171 üzenetére
Úgy látszik ennyire nehéz
Ja és ha már bughalmaz.Régi hirdetésemet megtaláltam, nem tudtam törölni, mert jegelte jegelés nélkül, második nekifutásra sikerült.Bemutatkozás szöveget nem menti el, és ottani nem tudom milyen rangrendszer szerint csak sima tag vagyok, had ne soroljam egyéb apróságok, pedig csak pár perc erejéig vetettem bele magam, de annyi elég is volt.
-
GeryFlash
veterán
De nem értem, mi akadálya, hogy az eddigi értékeléseim láthatóak legyenek? Jó, be lehet linkelni, de komolyan olyan nagy dolog lenne a phmegbizhatosag.atw.hu adatbázisát hozzádobni ehhez? Amúgy van kép az előző bétáról, ami annyira szörnyű lett volna?
-
orion1025
őstag
Annak tulajdonképpen mi is az értelme, hogy ha belépek a nickemmel, akkor látom hány pozitívom és negatívom van?Szerintem a kutyát nem érdekli ilyen formában az arcába nyomva, mindenki nagyon jól tudja miből mennyi van neki, ezt kár főoldalra kirakni.
Aztán a rangrendszerre is ráférne egy ERŐTELJES frissítés.Legyen mindenkinek kettő rangja, az egyik az összevissza firkálós hsz. gyűjtős, a másik pedig az aprós részre vonatkozó.
-
Szerintem pofás lett az új HA. Minden könnyen elérhető, és számomra teljesen átlátható.
Egyedül a háttér lehetne kicsit sötétebb (mint pl a ki-be kapcsolható buborékok), de persze ez egyéni ízlés kérdése.
Kérdés: Licit funkción gondolkodtatok már? Mennyire lenne kivitelezhető?
Szóval összességében nagy grat hozzá.
-
Chaser
legenda
Nálam is előjönnek rég lejárt hirdetések és lehet őket up-olni. És most már megjelennek a régi aprón feladott hirdetéseim az új oldalon feladott mellett. Szinkronizálva van a másik szerverről? Állandóan kiléptet.
-
GeryFlash
veterán
Szerintem összességében jól néz ki, de a hirdetések betűszíne fekete legyen vagy vmi sötét színű
-
tolts.hu
őstag
Hát ez vicc, eltűnnek az értékeléseim...
Az új szerint:
0 pozitív 0 negatív -
Chaser
legenda
Funkcionalitásról jut eszembe. Képfeltöltés. Ha rákattintok a képre és kiválasztom, ne kelljen még külön elindítani a feltöltést, automatice menjen. Értelmesebb helyeken többet is ki lehet választani egyszerre, sorrendet is lehet módosítani. Ha már marad ez az izé és funkciokról beszélünk ez nem lenne hátrányos ha megoldásra kerülne. Az alapértelmezettség lehetősége az jó pont.
Privát témát köszönöm
szerk: orion1025: Láttad az első verziót? Na az tényleg kiverte az ember szemét
Ahhoz képest ez istenes ebből a szempontból. Az átláthatatlanságban egyetértek, vakera se egyszerű történet, de ez sajnos jelenleg übereli.
Mint láttad ebbe már beleöltek pénzt, most már valószínűleg nem így csinálnák, de sajnos ez maradni fog..hát én se fogok többet az aprón keresgetni dolgokat mert rémálom, de ez van.-NOKIA-: Az új oldalon csak az új értékeléseid lesznek, ez szerintem egyértelmű és elmondták párszor. Mindazonáltal az nem lesz megtiltva, hogy beszúrj egy linket "előző értékeléseim címszóval". Mondjuk nálam speciel a linkelés még mindig nem működik, de majd biztos fog
-
orion1025
őstag
Borzasztó ez a design, olyan mint egy rossz vatera és jófogás keverék...Sokan hangoztatták már, hogy ráférne az oldara egy nagyfelújítás, de ez csak visszalépés, ráadásul ezek a színek kiverik az ember szemét.Teljesen jó így ez az oldal ahogy van, ezt a kinézetet és formavilágot kellene kicsit finomítani, nem értem minek ekkora hűhőt és változtatást eszközölni.Gagyisztikus és teljesen elveszett az oldal arculata, sokan el fognak tántorodni a további használattól, de én például már most erősen gondolkodok ezen, mert ez a vatera klón formavilág sosem volt menő és esztétikus, 2013-ban meg egyenesen ciki.
-
havasa
aktív tag
Most legalább jobban performál, mint a legutóbbi tesztnél. (kíváncsi vagyok milyen vas ketyeg alatta)
Ezzel szemben több olyan ismerősömnek, akik 10 éve vannak itt az a véleménye, hogy a funkciókat és a designt tekintve nem elég szigorú az oldal.
Nem is tudom ki lehet a célközönség, vagy kit akartok megszólítani így ebben a formában... -
Boogie33
senior tag
Engem nem enged be az új oldal. E-mail jelszó a régi ?
-
asci
tag
Nekem tetszik. Van jó pár remek újítás, kényelmes a használata.
Jól átgondolt és logikus a felépítése.Engedélyezem az átállást.
Apró javaslat: jó lenne több színsémából választani.
-
Arkennys
addikt
ez jogos. Hát, nekem rendben, akkor megint lesz egy év, mire az a pár pozitív összegyűlik
Köszi a választ. Nem nagyon szeretem a változásokat, de remélem, hogy jó lesz a rendszer. A dizájn nem nagyon jön be, inkább a jelenlegi, de hát tudom, mindenki ízlésének nem kedvezhettek.
és a HSZ számolás alapú jelen rangrendszer a másikon is megmarad majd?
szerk: akkor a régi is megmarad, az újon meg mellé gyűjt az ember. Ez így korrekt
Úgyse nagyon üzletelgetek itt, de legalább van nyoma, hogy ha mégis, akkor azt rendesen
-
batagy
őstag
Hát nem tudom gyerekek, de nekem rettentően elbonyolítottnak tűnik az egész.
Általában az a véleményem minden SW-ről, az a jó SW, ha intuitív, de ehhez majdnem pilótavizsga kell, hogy átlássa az ember elsőre.
De hogy pár konkrétumot vagy konstruktív javaslatot is mondjak:
1. Ha belemegyek egy akármilyen hirdetésbe, alatta az illető "TOVÁBBI APRÓHIRDETÉSEI" szakaszra szerintem semmi szükség nincsen, én legalábbis nem tenném bele. Számomra rendkívül zavaró. Ha valaki hirdetéseit meg akarom nézni, akkor explicit úgyis odamegyek.
2. Ehhez kapcsolódóan - bár most per pillanat úgy látom, a kommentek nem jelennek meg -, de a hirdetéshez kapcsolódó hozzászólásoknak közvetlenül a hirdetés alatt kellene lennie, most közbe van ékelve:
- illető további apróhirdetései.
- Google hirdetés
- "Légy te az első hozzászóló" gomb.
Ezeknek mindnek nem kellene itt lenni.3. Hirdetéseim adminisztrációja:
Ez rendkívül átláthatatlan. Túl sok az infó egy helyen.
Az ÉRVÉNYESSÉG, UPOLÁS, KIEMELÉSEK 3-as oszlop megosztást szerintem nem így kellene csinálni, talán inkább egymás alá, de nem is biztos hogy mindent egy oldalon meg kellene jeleníteni.4. Ha a jobb oldali profil részből megyek az "UPolás" menüre, akkor a legördülős hirdetés megoldás nem túl ergonómikus megoldás:
- Innen nem látszik melyik mikor volt upolva.
- Ha egyet kiválasztok és upolom, alig látszik hogy történt valami, eggyel csökken a napi upolhatóság számra, de ennyi. Aztán pár másodperc múlva már nem tudni, hogy akkor most melyiket is upoltam?
Szerintem az upolást vagy csak a komplett listából kellene elérni, vagy magából a hirdetésból, vagy mindkettőból, de így külön upolás nem tűnik szerencsésnek.Remélem segít a véleményem megosztása, tudom, hogy a fikázás könnyű, de megpróbáltam kicsit konstruktív lenni, remélem nem tűnt nagyon fikázásnak, mert nem az volt a célom.
-
Heavyrain
őstag
Tippek:
-Lehet,hogy ez csak nálam van így,de két oldalon (1280x1024-es monitorral) van két 4cm széles üres margó,amit szerintem ki lehetne használni/esetleg kiszélesíteni az oldalt.
-Nem tudom,hogy lehetséges-e,de a régi Hardveraprónál nagyon jó volt ez a színösszeállítás,de ennél az újnál már picit zavaró. Jó lenne egy egy választható sötétetebb skin/téma is.
-
HuMarc
veterán
válasz
Arkennys #148 üzenetére
Nem, a mostani pirospontok elvesznek, mivel az egy nemhivatalos értékelési rendszer volt, amit Enginev3.0, Thunderzolee visz.
-
Arkennys
addikt
Az értékelések a mostani rendszerből átkerülnek? Mert 0 pozitívot ír egyelőre, bár remélem csak a béta miatt
szerk: olvastam, hogy másfél hónapos mentésből dolgozik a béta fázisú rendszer, akkor gondolom ez a dolog oka
szerk 2: HSZ számolásos rangrendszer felszámolásra kerül, vagy csak perpill nem lehet látni rajta a számokat, mint itt?
-
swy
csendes tag
viszont, azt most veszem csak eszre, egy hirdetes alatt, automatikusan megjelennek a hirdeto, tovabbi hirdetesei, ami viszont szerintem, rohadt jo otlet
illetve, mostmar, csak azt varom, hogy vegleges legyen a HA rendszerm mert ez mar most, igy fel nap utan idegesito, hogy nemely uzeneteket, a regi rendszerben latok, nemeleyeket meg mar az ujban, es EGYENLORe nincs atfedesDe gondolom, a veglegesitessel, ez is meg fog oldodni.
-
HuMarc
veterán
Ja bocsi, akkor tényleg lemaradtam valamiről, pedig átnyálaztam a topicot. Na jó, fel is hagyok az OFF-al, csak annyi, hogy sok sikert az új HA!-hoz
@swy (#147): +1, az szerintem is nagyon hasznos. Nézegettem, hogy rákattintok a felhasználókra, és milyen jó lenne, ha látszódnának a hirdetéseik, hogy ne kelljen a keresésekkel babrálni, és lám, látszódnak is.
-
-
swy
csendes tag
onnan, hogy mar irtak az elozo hsz.-ekben
csak vegig kene olvasni. Ha nem is lesz teljesen ugyanolyan mint a regi, de lesz rajta valtozas. Ezt mondta Parci is. (sorry, ha rosszul irta ma nevet :S )
Csak, alljon be a motor, legyenek athozva az adatok, es legyen szabad kapacitas, az ilye aprobb modositasokra.
Szemelyszerint, en azt jobban serelmezem, hogy a regi piros, es fekete pontok nem lesznek athozva a regi rendszerbol.Vagy, legalabb, ha nem lenne teljesen atemelve, akkor legalabb lenne visszarakva az osszes hirdetes( mar archivaltak, es befejezettek) es lehetne azokat is, ujra ertekelni. Es aki akar, az ujra ertekelhetne.
-
peter889
őstag
Szóval az a véleményem, a régi (jelenleg is elérhető) tökéletes.
Sehol nem találkoztam még ilyen tetszetős kinézetű fórummal! Ez a barnás színharmónia szemnyugtató, az arcképek nagyon aranyosak. Minden jól passzol. Remekül eltaláltátok. Gratulálok!
Nehéz lenne jobbat kitalálni, szerintem meg kéne hagyni. -
swy
csendes tag
válasz
H.Ezredes #139 üzenetére
De ennyire nem ertitek meg, hogy a kinezet, valtozni fog, ha beall ez a rendszer? am meg, ahogy olvasom itt a hsz.-eket, valtozas nem lesz, attol ,hoyg sirankoznak egyesek. Nekem speciel tetszik az uj design, azzal a kikotessel, hogy tenyleg lehetne sotetebb egy kicsit.
ami kifejezetten tetszik, az az archivalt felirat a hirdetesre, amikor ervenytelenited
olyan, mintha egy pecsetet nyomnal ra
-
zenwalk
senior tag
Nekem egyáltalán nem tetszik. Miért olyan fontos a design változtatás? Miért nem jó a mostani? Nekem még a fizetéssel se lenne gondom, de ez a kinézet... Azthiszem eddig jártam fel ide. kár érte
szerk. Azt tényleg jó lenne, ha lehetne változtatni a régi és az új kinézet között.
Bár kíváncsi lennénk hányan választanák az újat
-
8th
addikt
Apró észrevétel de nem lehetne a hirdetés alatt megadható városok listáját kibővíteni erre?
ui.: látszanak hetekkel ezelőtt érvénytelenített hirdetéseim is amiket UPolni is tudok.
-
Lenry
félisten
válasz
donjohnson #125 üzenetére
nem.
az új nem csak egy skin, nem lehet cserélni -
Nekem egyáltalán nem tetszik az új!!!
-
ma már nem ilyen designt tennék az oldalra. de nem tartom rossz alapnak, és nem is hiszitek, hogy pár apróság csereberéjével mennyit lehet lendíteni valamin. a lényeg a listákban lévő adatok, a működés, a funkciók, az infók elrendezése. ha átálltunk és lesz egy kis időnk (középtávon), korszerűsítjük a designt. ez leginkább némi minimalizálás, egyszerűsítés, kipucolás lesz szerintem.
de bajom nincs vele egyébként. a régi nekem már túlzsúfolt és fapados, ha én álltam volna neki hozzányúlni, ugyanúgy nem sok maradt volna belőle. itt most minden funkció végig lett gondolva, szóval szerintem jobb alap lesz, menet közben meg kikupálódik, ha kell neki.
-
peter889
őstag
Nekem 800*600-as felbontásom van, mert 120 Hz-et akarok, és nem akarom a szememet rontani alacsonyabb frekivel.
Nagyon remélem, 800*600-ra optimalizált formában is el lehet majd érni az oldat!
Szerintem a régi úgy jó, ahogy van!
Szeretném, ha nem lenne semmi változtatás!
De ha minden áron változtatást csináltok, szeretném, ha az eddigi kezelőfelület is maradna, ha másként nem, opcionálisan.Belenéztem az újba, és megjelenésre is pocsék, mert nagyfelbontáshoz igazított.
Különben éppen akartam gratulálni a régihez, a legtetszetősebb, amivel valaha találkoztam.
-
Klayman
csendes tag
Sziasztok!
Első körben, egy olyan észre vételem lenne, hogy az új motoron eddig nem minden aktuális dolgot látok.
Legnagyobb részben az értékelésekre gondolok, tehát ami pozitív értékelésem nekem itt a régi motoron van, azt az új motoron nem látom, illetve az aktuális hirdetéseimet sem. Tudom, hogy nem mai az adatbázis mentés, de a kérdésem az lenne, hogy az át állást követően fog látszani ugye minden pozitív értékelés és az aktuális hirdetések is ugye?A dizájn nekem személy szerint nem tetszik sem összeállítás terén sem színvilág terén. Az összeállításból hiányolom a részletes elrendezést. Tehát, hogy lássam a hirdetés szövegét is és ahhoz ne feltétlenül kelljen megnyitnom a hirdetést. Ez a megoldás eddig ezen az oldalon volt a legjobban megoldva és nagyon sajnálom, hogy eltűnt. Remélem, hogy nem végleg. A színvilághoz meg annyit fűznék hozzá, hogy lehetnének beállítások magához a designhez amin belül lehetne 2-3 választható szín összeállítás ami azt gondolom, hogy sok usert részben megbékítene az át állással. Esetleg egy retró szín összeállítás stb.. Persze nyílán nem feltétlenül lehet már ilyen szinten belenyúlni dologba, de ha lehetséges szerintem sokan örülnének neki.
Az értékelési rendszer szerintem jó így, feltéve, hogy az értékelést most már el lehet majd végezni a hardverapró felületéről is és nem kell azért külön fórumot is használni. Apropó fórum, Olvastam, hogy valaki írta hogy, jó lenne ha a rangrendszer a vásárlások alapján alakulna az aprón és nem pedig a hozzászólások alapján, ezt én is osztom.
Egyenlőre ennyi jött ki belőlem, de ahogy tapasztalgatom majd írom még az egyéb észrevételeimet is.
Zárójelben megjegyezném, hogy a negatívumok ellenére szerintem egy jó irány az új motor, mivel hosszútávon véleményem szerint egy korszerűbb alapot jobb, könnyebb és persze gyorsabb fejleszteni és testre szabni mint a régit. Illetve a felhasználóknak is könnyebb lesz idővel mind funkcionalitás mind kezelési szempontból.
-
donjohnson
addikt
azt nem tudjátok megoldani, hogy az új rendszernél lehessen választani a régi és az új kinézet között?
nekem is jobban tetszik a régi. -
Taktoj
aktív tag
Parci, -őszintén- neked tetszik ez a kinézet? olyan halovány mint a 20 ft os nőnapi virág
én benne vagyok hogy adtok egy számlaszámot s aki utálja a színterápiátokat az átküld 5 ft. ot. Aztán ha összegyűlik annyi akkor megfogadtok egy kreatívátort, ha meg nem isztok egy sört az egészségünkre. -
Chaser
legenda
Ahhan. Na ezt mondjuk egyszerűsíteném. Hirdetéseim. Belépve úgyis látom mit lehet ott csinálni. Nem vagyok annyira béna, de valahogy a hirdetéseim adminjáról nem gondoltam volna hogy ott lesznek a hirdetések, pedig végül is logikus.
Privátokkal kapcsolatban tudsz valami biztatót mondani? Vagy álljak neki manual gyomlálni.swy: Köszönöm. 3k különálló privátról van szó, nem egyvalakivel való privátról, ott valóban létezik a kijelölés. Elhiszem hogy neked hihetetlen annyi, majd ha 8 éve itt leszel te is megtudod
szerk: Most látom te is itt vagy egy ideje, úgy látszik én aktívabban
-
-
Chaser
legenda
Én is azt mondtam hogy tök sz@r és kaptam 1 hét bannt. Te is?
Ti pénzetek, ti jogotok, végül is azt csináltok vele amit akartok. Én részemről ha viszi a pénzt a régit megcsinálom fizetősre, nincs design változtatás. Új közönség? Ez ügyben privátban esetleg.
Amit nemrég kifejtettem egy másik topikban az új apró kapcsán. Napokban beesett hozzám egy dell E4310. Kicsi, szép, aranyos, kap backlit billt még aranyosabb lesz. Jól össze is van rakva, nincs vele gond., designos is, ráadásul ez még nem az elkurtult utána jövő széria. De. Amint összehasonlítom egy TP-vel...sw-esen sehol nincs hozzá funkcionalitásban, se kom. eszközök billzet, pad, track terén. El tudom viselni, tudom használni, de soha nem tudnék vele azonosulni. Mint az új és a régi apró viszonya nálam, szubjektíven.
Hogy on is legyen, hirdetés felmászott végül, viszont olyat nem látok, hogy saját hirdetéseim. Nincs olyan vagy nem találom?
Meg ha már itt vagy, ha nem is szervesen de kapcsolódik ide is. Nem is tudom hol kérdezzem. Privát üzeneteket szerettem volna törölni a napokban, de rájöttem hogy nem lesz egyszerű. Nem lehet őket törölni csak egyesével, nincs olyan hogy blokkonkénti kijelölés, esetleg összes kijelölése, mint mailnél pl. De úgy látom az új aprónál is ugyanez van. Erre lesz megoldás? 3 számjegyű privátról van szó és nem 1-essel kezdődik, ennek 2/3-a nekem már nem kell. Ha kell rászánom azt az 1-2 napot amíg kitörlöm, de ha lenne megoldás annak örülnékszerk: 4 számjegyű az a 3, ha három lenne azt megoldanám
-
intelMMX
senior tag
A logó az tetszik. Bár lehetne egy kis háttere a feliratnak félig meddig.
Olyan mondjuk mint amiben a tesztüzem van
Meg talán több szín elférne, mert ez így eléggé egyhangú. -
Ottó58
senior tag
Sziasztok!
Az újban hiányolom a fekete, vagy sötét betűszínt, kontrasztosabb kellene. A háttér nagyon világos, emellett a piros és barna betűk a nagyságukkal sem tetszenek.
Nem találtam meg, miért lenne előnyösebb számomra az új oldal, nem találom a logikáját az átrendezésnek.
A régi felülete áttekinthetőbb volt, ez számomra a kuszaságot jelenti.(Vaterára emlékeztet a hirdetések megjelenítése, az is áttekinthetőbb, hiszen baloldalt kijelölés, jobbra megjelenítés).
Az "Apróhirdetések" keresésénél ha van pl. 1500 hirdetés, ebből kb. a 500 és 550 közt van ami érdekel, de végignézem a többit is, és nem tudok egyből a megjegyzett oldara ugrani, csak a visszalépő jelre kattintgatva.
Ezenkívül nem látszódik ki adta fel a hirdetést, csak ha rákattintok,az utolsó hozzászólás időpontja sem látható, csak a feladásé.
Egyelőre maradok a réginél, sokkal jobban tetszik.
Ja és elvesztek az értékeléseim!!! -
Neoteric
addikt
Én nem látok annyira a motorháztető alá, de ezt nem lehet megoldani a mostani felületen?
Szívesen fizetek én hirdetésenként teszem azt mondjuk 500pénzt, nekem az új funkciókkal semmi bajom, egyszerűen maga a kinézete nem tetszik. Teljesen eltér a lapcsaládtól. Elsőre azt mondanám h vmi ingyenes template a 2000-es évek közepéről, n+1-dik komolytalan vateracopy benyomását kelti.Nyilván idővel megszokom mert ez lesz és kész, de attól még nem lesz szebb.
Mondjuk nyilván ezen nem fogtok változtatni, ha már az első próbálkozásnál is ez volt a design és azóta is maradt.. de egy véleménynek megteszi. -
igen, akkor ők hátrébb lesznek, mint azok, akik előresorolnak. de cserébe ingyen hirdetnek, és azért ha jó dolgot kínálnak, el fog fogyni. és tényleg fenn is kell tartani az oldalt valamiből. most is hátrányban van a "kisember", mert a nepperek teleszórják hirdetéssel az egészet.
-
Taktoj
aktív tag
A design nem túl fényes de összességében inkább tetszik, gyors is, áttekinthető is.
a gyors egészen addig gyors amig a szűrőket használom, amint a hirdetésbe lépek rögtön néznem kell hogy fenn vagyok e még a neten
, azon tessék még javítani.
-
WaterWawe
őstag
Kedves Lenry,
úgy látom nem tudunk nyugodt körülmények között erről beszélni.
Nem vagyok álszent, én attól tartok hogy ezek a dolgok nem hozzák a kívánt összeget és tovább fognak fajulni a dolgok.Én megpróbáltam amit lehetett hátha elolvassák és változtatnak valamit, nem kell egyből a torkomnak ugrani.
-
karandip
tag
szépen rendszerezett, bár a szín nekem nem annyira tetszik. Az lehetne mindenkinek kedve szerint állítható.
-
Lenry
félisten
de mivel, könyörgöm?
ezután is ingyenesen adhatod fel a a hirdetéseid, ha pluszban fizetsz, akkor kapsz egy kis bónuszt, de ha nem akkor is ott lesz az eladó cuccod az oldalon.egyedül a kereskedőknek kell fizetnie, ami meg azért eléggé érthető dolog.
pontosan ugyanazt fogja tudni az új oldal, mint a mostani, csak lesz benne pár plusz fizetős és nem fizetős extra, meg más a design
az összes probléma az, hogy neked és néhány más embernek személy szerint nem tetszik, és ebből túl nagy következtetéseket vontok le.
-
Lenry
félisten
-
WaterWawe
őstag
Amennyiben ez a dolog nem fog tovább fajulni. Nem lesz olyan mint a vaterán hogy 10%-ot elvisznek az eladott árból addig semmi probléma nincs. De az a baj hogy az express és az apród is így kezdte hogy csak egy kicsi pénzt adj bele de aztán elfajultak a dolgok. Kérdés hogy itt lesz-e ilyen?
-
intelMMX
senior tag
Részemről ez így nem nyert hangszórót.
Nincsenek meg benne ugyanazok az alkategóriák. Az hogy hardver, meg szerintem egész tág fogalom.
A régiben az tetszett, hogy mondjuk volt a hardveren belül videokártya, és azon belül is chipgyártó szerint és még azon belül csatolófelület szerint. Még videokártyánál elmenne, de mondjuk ha megszeretném simán nézni a régi 370es procikból mik vannak akkor jóformán lehetetlen. -
Lenry
félisten
nem, azt látod, hogy idejött ~10 ember hisztizni, meg van párezer, akinek bejön / pont tökmindegy, és ezért nem írnak.
a reklámos oldalak meg továbbra is a prosztóság legalja, legalábbis nem tudom mikor láttál AdBlock nélkül utoljára ilyet. kisebb epilepsziaroham használni, ha tele van tömve Flashel, akkor a gépet is fogja és mint mondtam: a népek nagyrésze élből blokkolja a reklámokat, így aztán soha nem fog normálisan profitot termelni
-
nincs az a designváltás, aminél több ember örülne, mint nem. én legalábbis nem láttam még ilyet, pedig én magam is levezényeltem párat. egyszerűen utáljuk, ha valami változik. én is. néha mégis kell. aztán pár évvel később már az újhoz ragaszkodik mindenki ugyanúgy.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs jobb és rosszabb design, csak a reakciókról beszéltem.
-
mfercso
tag
érdekes....az Új dizájn
de ha valkinek a profiljára rámegyek akkor nem látok telefonszámot....e-mail cimet csak a privát-ot konkrétan semmit.....
Tudom biztos sokan mondták már sokan nem raknak ki tel,e-mail,mobil, vagy éppen semmilyen elérhetöéget ezeket az emberekre én olykor olykor nagyon megharakszom.. gondolom nem csak én vagyok ezzel igy ezért ezt mindenképp pótolni kellene.....
A fejlesztöknek pedig Jó munkát kivánok a hidetésekkel semmi gond már jó ideje kellett volna "nyereséges-é" tenni az oldalt de mint ahgy látjuk ami késik nem múlik
Parci Jó munkát nektek
-
hoztunk egy döntést évekkel ezelőtt, hogy kiadjuk a fejlesztést, mert nem bírjuk már házon belül, és lassan minden csúszik emiatt. a logouthoz nem is tudom, hány éve nem nyúltunk, egy komoly új feature-t is mióta görgetünk és nem tudjuk elindítani stb.
aztán közben kitört a pokol, az első verzió tök szar volt, mindenféle szívások voltak a fejlesztéssel is, az egész rosszul sült el. ezzel együtt azt gondoljuk, hogy ha egyszer végre elindul és jól működik, onnantól sokkal gyorsabban fog tudni fejlődni. nem kell éveket várni egy-egy elemi feature requestre, meglesz akár napokon belül.
de már maga a fejlesztés is olyan, hogy annyi aloldalt igényt a sok extra szolgáltatás, hogy házon belül életünk végéig szívtunk volna.
szóval: bár eddig nem igazán volt sikeres az új fejlesztés, úgy gondoljuk, hogy az lesz. a régi oldalt meg mindenképp át akartuk volna szabni, részben azért is, hogy kicsit új usereket is be tudjunk vonzani. a design amúgy most már csak jellegében hasonlít a másfél évvel ezelőttire, a listák például pont így néznének ki akkor is, ha én álltam volna neki újratervezni a régi aprót. és a böngészés box is az én bűnöm, évek óta egy helyre akartam tenni a hirdetések szűrését, navigációját, keresését. stb.
-
kmisi99
addikt
Kipróbáltam egy hirdetésfeladást, és ahogy láttam kötelező megadni helyet ahol átvehető. Lehet figyelmetlen vagyok de nincs olyan mező ahova beírhatom, hogy hol vehető át. Nem csak az a kb 30 település létezik én pl egyiken se tudnám személyesen átadni mégis be kellett valamit pipálnom.
-
ami most kritikusan fontos nekünk, az a funkcionalitás. a designt viszont eleget csiszoltuk és használtuk a belső tesztek alatt, hogy tudjuk, hogy nincs objektív baja. nem folyik ki a szem tőle, lehet böngészni, keresni, használni. ha valakinek nem tetszik, az főleg ízlésbeli okok miatt van, nem azért, mert egyszerűen szar.
ezzel együtt a designja elavult. sajnos évekkel ezelőtt kezdtük meg a fejlesztését, ma már másként fognánk hozzá. cserébe, ha átálltunk, fog fejlődni, mert azt mi is látjuk, hogy lehetne egyszerűsíteni, elegánsabbá tenni, minimalistábbra venni. + reszponzív + mobil stb.
-
Chaser
legenda
Ezt nem értem, hogy a régit mért nem lehetett fizetőssé tenni
Beleölni egy újba egy valag pénzt, ami valljuk be, erősen megosztó hatást váltott ki és nem azért, mert egyes funkciók fizetősek lesznek.
Első hirdetésemet nagy nehezen feladtam
Értékeléssel sztem probléma nincs, eddig is volt, aki akart vissza élhetett vele. Illetve ha nem jogos lehetett reklamálni, még vakerán is lehet, nem az itt a legnagyobb baj. -
Lenry
félisten
válasz
WaterWawe #82 üzenetére
Elhiszem hogy valamiből fennt kell tartani az oldalt, de inkább legyen teleszemetelve reklámokkal mint hogy nekünk fizetni kelljen a hirdetések feltevéséért, fenntartásáért, Uppolásért és egyéb kiemelésért.
az a rész megvan, hogy nem kell fizetni, csak ha X darabnál több hirdetést raksz föl, ami pedig eléggé valószínűsíti az üzletszerű kereskedést, ami mellett ingyenességért sírni hangyaf*sznyit álszent dolog.
a reklámokkal hülyére szemeteléssel pedig az a probléma, hogy egyrészt rengeteg embert elriaszt, a maradék meg felrak egy AdBlockert és máris ugyanott vagyunk, ahol a part szakad
Összegezve, remélem hogy az új Hardverapró nem ilyen formában és ilyen rendszerrel lesz elkészítve, ha el lesz.
pedig de.
ez a végleges, már csak bugvadászat van, meg apró finomhangolások.ha pedig most az jön, akkor soha többé nem jössz, és biztos vagy benne, hogy más se, akkor köszönjük szépen, viszlát, a többiek nevében pedig majd megkérdezzük a többieket
-
Dicker
őstag
Valóban nem előnyös a kinézete. Nem terveztek hozzá egy sötétebb árnyalatot? Amit mindenki egyénileg beállíthat a profiljában. Vagy akár ki is hirdethetnétek egy versenyt ezzel kapcsolatban, és lenne egy rakat választási lehetőség a lelkes user-ek által. Ez így égeti az ember szemét tableten, meg laptopon is.
-
-
fixer92
aktív tag
Én személy szerint jobban örülnék ha maradna a régi oldal...
Az új nekem túl világos, ha lenne egy olyan lehetőség esetleg, hogy "skin" -ként választani a régit de az újítások ott is bekerülnének, szerintem nem egyedül lennék vele, aki azt használná. Sőt nekem a jelenlegi is tökéletesen megfelel, jobban szeretem ezt. A "múltkori" átállásnál leálltam a hardverapró használatával, nem csak azért mert nem volt jó, hanem mert a felület sem jött be. Kár lenne az oldalért.Mindenesetre köszönjük a fejlesztéseket!
-
WaterWawe
őstag
Üdv!
Véleményem szerint ha új Design a cél, akkor ahhoz nem kell egy teljesen új oldalt csinálni.
Az új értékelés rendszert az úgynevezett "Trollok" meg fogják tudni ölni azzal hogy ha megtörtént a vétel azért is rossz értékelést nyújtanak be csak hogy veled kitoljanak. Akinek már csak 1 negatív értékelése van azokkal nem szívesen üzletel senki sem. Illetve nem az eladó dolga részletes útmutatót adni arról hogy hogyan kell beszerelni / használni egy hardvert. Nyilván ha a vevő rákérdez akkor válaszolni fog, de vannak ilyen hűbelebalázsok akik megveszik aztán rájönnek hogy nem is ezt akarták venni és még az eladó van letolva.
Eddig azért adtam el mindent és vettem itt "szinte" mindent mert ingyenes volt, illetve rendkívül szabad volt az oldal rendszere. Lehetett privátban nyugodtan beszélgetni illetve volt olyan vevőm aki úgy kezdte hogy adjam meg a telefonszámomat és ott megbeszéltünk mindent. Ez volt a Hardverapró legnagyobb előnye a Vatera az Express az Apród és az egyéb más ilyen oldalakkal szemben. Ahogy nézegettem itt az új oldalt itt már teljesen az előbb felsorolt oldalakhoz kezd hasonlítani. Arról nem is beszélve hogy itt nem kellett az eladási ár 10%-át befizetni külön, hanem amennyiért el tudtad adni a cuccot annyit kaptál meg az oldal csak közvetítő volt.
Elhiszem hogy valamiből fennt kell tartani az oldalt, de inkább legyen teleszemetelve reklámokkal mint hogy nekünk fizetni kelljen a hirdetések feltevéséért, fenntartásáért, Uppolásért és egyéb kiemelésért.
Összegezve, remélem hogy az új Hardverapró nem ilyen formában és ilyen rendszerrel lesz elkészítve, ha el lesz.
-
-
Maszki
tag
-
swy
csendes tag
Ne legyunk mar ennyire unneprontoak. :-D
Amugy a regi piros, illetve ne adj isten fekete pontok at lesznek ugrasztva a regi oldalrol, vagy azokat ott hagyjuk, es itt tisztalapal kezd mindenki? -
-
randras
veterán
-
Chaser
legenda
Csak felmászott a hirdetés, link gomb nem működik jelenleg vagy béna vagyok.
Szóval amit hiányolok és nem szubjektív, elsődlegesen Szentes a városok közül.szerk: Most meg eltűnt
-
Chaser
legenda
Megpróbáltam feltenni egy hirdetést, de lefagy az oldald, valószínűleg ez csak átmeneti gond lehet.
Városok közt továbbra sem találom Szentest, pedig nem olyan kis város ám
Telefonoknál meg a lenovo mint típus nincs, legalábbis én nem találtam egyéb kategóriában sem.
A színvilág már egész tűrhető.szerk: Az a funkció megmarad, hogy ki lehet tenni közvetlen a szöveges hirdetésbe egy kis képet? Nem láttam.
PhUpper-rel is működni fog vajon ez az oldal?szerk2: Ha lehet szavazni a régi vagy őj között, +1 régire
Az tökéletes ha nem is 100%-osan de közelíti. Azért szívesebben fizetnék.
-
randras
veterán
Valahogy most jobbak a színek tényleg. Belevetem magam hamarosan.
Hibának belefér, hogy tetű lassú?
-
xxman
senior tag
Hú ez egy jó hír. Remélem a tesztszerveren is hamarosan megtekinthető , lehet változna a meglátásom.
-
-
swy
csendes tag
Es, van mar elkepzeles, hogy milyen aron lesz az up vetel? Nem szandekozom venni, inkabb csak kivancsisag szintjen erdekel a dolog. :-D
Jajj tenyleg. A masik ami eszembe jutott. A mar meglevo piros, ne adj isten fekete pontok, jova lesznek irva, vagy azokat ott hagyjuk a regi oldalon, es ezen az ujon mindenki uj lappal kezd? -
Maszki
tag
Hát nekem nagyon nem jön be ez az új oldal. Se design, se funkcionalitás tekintetében sem!
Eléggé hajaz a vaterára, és expresszre. Az új értékelési rendszer, meg nem éppen eladó barát.
A régiben azt szerettem, hogy ingyenes, és sokan használják, de így...
Egyszerűen nem értem, (azt leszámítva, hogy pénzt akarnak lehúzni az emberekről) miért kell
elb@szni, és tönkretenni egy jól működő oldalt. -
swy
csendes tag
Hat igen... mint mindenkit, a HA-t os elerte a valsag :-D :-S az ingyen UP ugye hirdetesenkent lesz 5db naponta? Ugye nem az osszesre ertve lesz 5db?
Amugy a regi oldalon, kedvencbe felvett, es hozzaszolt hirdetesek, az ujban, egyenlore nem talalom. :-D ... en vagyok a balfasz, vagy egyenlore meg nem elerheto? :-D
Illetve, olyan javaslatom lenne, hogy pl a telefonoknal, ne egybol csak marka szerint lehessen keresni, hanem legyenek op. Rendszer szerinti blokkok. Tehat legyen par omlesztett topik amibe belemegy pl az osszes androidos telo, masik amibe az osszes wp-s telo, stb, stb. Mert egyik izmerosom megkert nezzek neki telefont. Pl 35k-t szan ra, de noncs konkret elkepzelese, es igy az osszes markat kulon-kulon vegig kell bogaraszni. :-S ugy pedig, be ebbe a topikba, sorba rendezni, es mar lehetne is valogatni. :-)
Sorry, kicsit hosszura sikerult xD -
válasz
szeksziboj #55 üzenetére
megelőzendő a hasonlóan tahó megnyilvánulásokat, szeretnék mindenkit megkérni, hogy olvassa el az összefoglalót itt. az őrjöngés nem lesz tolerálva, pont. el lehet mondani egy véleményt kulturáltan is, és ennyi a minimum, vegyük már emberszámba egymást. tudom, hogy divat indulatból fikázni és beszólni ma a honi netes kulturában, de mi ennek nem adunk terepet.
-
xxman
senior tag
Nekem nagyon tetszenek az új funkciók , viszont nem tudok megbarátkozni a design + elrendezéssel . Átláthatatlan számomra , és logikátlan.
Nem is a színek hanem az elrendezés. Nem értem miért nem maradhat a régi. Oké hogy fejlődni kell , de nem mindig előnyös a dolog...
A jobboldali sáv , a hsz-eimről nekem borzasztóan hiányzik.
Továbbra is azt támogatom hogy jöjjenek az új szolgáltatások , szabályozások , tőlem lehet fizetős is de a design és elrendezés maradjon a régi. -
szeksziboj
tag
Ezt most miért kell?
Egy hányadék az új kinézet...
-
Siera
senior tag
A régi jobban tetszett, de ezt is meg fogjuk szokni szerintem.
"A hirdetésfeladás még egy darabig teljesen ingyenes MINDENKINEK. Használd ki!"
Ez elég vészjóslóan hangzik. Valaki kifejtené? -
gateway hiba elvileg javítva!
-
törölt tag
Az korrekt, hogy el tudom használni mind az 5 ingyen UP-ot szünet nélkül egyszerre?
-
fi:zi'k
nagyúr
-
Lasy
veterán
Egy gyors link a hirdetés törléséhez jó lenne, hogy ne kelljen mindig belépni a hirdetés szerkesztéséhez ott lemenni az aljára, és kiválasztani. ez után a felugró menüben az arhiválást választani.
rövidebb megoldás?
vagy csak egy gyors link pl a
http://hardveraproeles.webinform.hu/sajat_aprohirdetesek és itt a hirdetés szerkesztése mellett?pl így?
-
swy
csendes tag
Lattam, hogy irtak mar, egyreszt jol jonne egy mobilnezet is :-D (telorol irok :-DDD)
Masreszt jobb lenne a feher hatter helyett valami sotetebb, es amellett a fekete betuszin) egyreszt este olvasva kevesbe zavaro, masreszt az amugy is gyorsan merulo telefont nem meriti megjobban ( merthat, a jo hardverapros, meg, 00-n is hardver lapcsaladot olvas :-PAz viszont kifejezetten tetszik, hogy a lapcsalad ujabb hireit eddig csak egy hirdetes folott lwhetett megtalalni, viszontaz uj HA-n mar oldalt, a kezdolapon is latszik. Ez bekem kifejezetten tetszik.
-
oldsaman
tag
Szerintem kifogástalan az új hari , nekem nagyon bejön
Igazából csak egyet nem értek , hogy fognak megjelenni a piros pontjaim ?
-
Kityeszto
tag
na mivan skacok már be se tudok lépni nem nyitja meg ilyenkor mivan
használjam a régit mi?
ja bocsi közbe látom a bugosoknál nem csak én jártam igy -
F_Zolee
nagyúr
Egyenlőre annyi javaslatom lenne, hogy működjön is az oldal.
-
szekfizsolt
senior tag
Először megijedtem, de egészen jól sikerült, biztosan csiszoltok még rajta, de nem lesz rossz!
F_Zolee:
-
válasz
peugeotmate #38 üzenetére
igen, olvasd el légyszi az összefoglalókat is, külön szerveren van duplikált, régi adatokkal
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Első észrevételeim:
A legfrissebb privát üzenetem június 1-re nyúlik vissza. Azóta már volt néhány, ami a régi felületen látszik is szépen. Továbbá a hirdetéseimnél a hozzászólásoknál is június 1-i a legfrissebb hozzászólás. Pedig van újabb. A fórumhozzászólásoknál ugyanez, jóval régebbi fórumtémákat látok csak, amikhez hozzászóltam. De lehet ez amiatt van, mert most még több szerveren helyezkednek el az adatok. Ha igen, akkor nem szóltam.
Egyébként kellően gyors az új oldal is, emlékszem másfél éve milyen hektikusan működött. Egyelőre szokni kell, de szerintem össze fogok barátkozni az új felülettel. -
Oposszum
tag
Szia/Sziasztok!
Maximálisan egyetértek veled, minden amit leírtál egybevág azzal amit leírtam volna ezért én nem írnám le még egyszer.
Azt viszont még megjegyezném, azáltal, hogy az oldalszegély fehér, és a hasznos felület is világosabb mint a régi felület, nekem egy perc után kifolyik a szemem, nem bírom olvasni az oldalt, ha ez így marad az nagyon sajnálatos lenne.üdv
-
Oposszum
tag
Sziasztok!
Elhiszem, hogy a régi színeket vettétek át, de a tesztoldaltól mégis kifolyik a szemem. Túl sok a fehér. Ezen változtatni kellene.
Jobb oldalon ahol az userem-el kapcsolatos infók vannak (adatlapom, privát üzeneteim stb), nagyon elveszik a szöveg, nem jól látható, a betűszín nem üt el a háttérszíntől. Javasolnám a betű színét feketére változtatni.üdv
Sok sikert és kitartást. -
Dany007
veterán
Alapvetően egyetértek. De ez már meg lett beszélve párszor és meg lett indokolva.
Jó nagy káosz lenne ha mindenki azt írhatna amit akarna. És kevés rá a moderátor, hogy mindent időben észrevegyen.
Én sem szeretem az üzletrontás fogalmát. De elfogadom. A múltkor még büntit kockáztatva se bírtam ki hogy ne szóljak be annyira durva eset volt.Ami még idegesít az az "alku szerint" meg az 1ft-os aukciók. Igen, mert ezek aukciók. Aminek a vaterán van a helye nem itt. A kedves eladó ne versenyeztessen, főleg ne privátban és hasonlók...
Itt is van másik oldal. Tényleg vannak olyan termékek, olyan helyzetek amikor nem lehet valós árat meghatározni vagy nem is akar az illető és ezért bízza az emberekre hogy mennyit adnának érte. De a termékek többsége azért nem ilyen. -
törölt tag
Kerülő út: felajánlhatod neki azt az árat amit te ki szeretnél fizetni a termékért, legfeljebb elutasít. Elég azzal indokolni, hogy neked ennyit ér meg, felesleges hergelni azzal valakit, hogy itt meg itt most akciós és neki is olcsóbban kellene adnia.
Elég apró dolgokon múlhat, hogy kinek mi mennyit ér, pl proci revíziók egy hobbi tuningosnak.
-
ClioRS
őstag
A színen még tényleg van javítani való, ahogy előttem is írták már. Túl világos az egész, kevés olvasás után is zavarió. Vagy akkor a hátteret kéne sötétebbre cserélni, mint a réginél, ami a két szélén fut az oldalnak.
Illetve én még mindig nagynak gondolom a felső részen a vízszintes kategóriaválasztó füleket. Lehetne 3/4-e a mostaninak, még talán a 2/3 is jó lenne.
Sajnos én is beállok azok közé, akiknek a régi jobban tetszett. Az jobban sikerült darab szerintem. Bár lehet ez a világosság zavar főleg.... A szemnek mindenesetre sokkal kellemesebb a régi színösszeállítás.
-
big-J
őstag
A színvilág hiánya zavaró... becsülendő hogy a hirdetések mögötti színek hasonlítanak a mostaira(bár sztem a mostani színek jobbak) de a kereső kerete, és még a felső sáv is már nagyon sok ugyanabból az egyhangú, karakter nélküli higított mustár színből.
Esetleg ha lenne skin/témaválsztó mint a torrentoldalakon, az is jó lenne.
-
Simon02
tag
Remélem nem veszitek rossz néven, de megpróbálom egy képpel illusztrálni mi a legnagyobb bajom az új hardverapróval. Így néz ki 1 részlet egymás alá téve az új és a régi, a többség által használt 1920x1080-as felbontáson, a szerintem a legtöbbek által használt megjelenítéssel:
Szóval akkor sorjában: a jelenlegi Ha-n jól elkülönül a fontos felület és a oldalszegély, ez az újon nincs így. Az új designban ugyan több hirdetés fér el, de ez gyakorlatilag átláthatatlan (bocs a nyers kifejezésért) és jóval kevesebb információt tartalmaz. A régiben szépen elkülönülnek egymástól a hirdetések, egyből feltűnik a cím és elolvasható az egész leírás is, az újban ez nincs is benne! Az ár könnyen észrevehető, nem kell a szememmel ide-oda scrollozni... Használható méretű volt a hirdetés képe, az újban gyak semmi sem látszik belőle xS Ezen kívül hiányzik a város és a feladó, ez kapásból hatalmas veszteség! A kategória hiányáról már nem is beszélve.
A többi nézetet is néztem, az első hasonlóan ömlesztett, mint jelenleg, de ott meg a kép hiányozna nagyon. A 3 oszlopos elrendezés ebben a bélyeg méretben szerintem nem áttekinthető (egy vateránál például kapásból max méreten nézem).A kontrasztosabb színekhez én is csatlakoznék.
Nem tudom a designbe mennyire tudtok még belenyúlni, és nem is akarok minden jónak elrontója lenni, de nálam ez óriási visszalépés, és akivel eddig beszéltem mindenki ezt mondta. Gyak rss-readerben olvashatóbbak lennének a hirdetések, az pedig az oldal reklámjainak nem tenne jót!
Remélem nem veszitek rossz néven a kritikámat, de úgy gondolom nem csak a saját problémáimat írtam le.
-
balcsida
senior tag
A hirdetéseim adminisztrálásánál egy táblázatosabb forma jobban áttekinthetőbb lenne szvsz, ráadásul így több apró kiférne egybe. Fölös mindegyikhez kiírni, hogy "Érvényesség", "Upolás", "Kiemelések" stb., ezt bele lehet írni egy fejlécbe, ami akár görgetéskor hozzá is "tapadhat" az oldal tetejéhez, fixed pozícióval (asszem affix a szakneve ennek).
-
törölt tag
Tényleg sokat csiszoltatok rajta, kezd egészen összeérni és máris jobb ránézni.
Ami elsőre azonnal feltűnt, a hirdetés címének mérete és színe, mivel már alapból kiemelt ezért szerintem 13pxis elég lenne, (vagy több whitespace, de így meg kicsit pazarlós kisebb felbontáson). FF-ben webdeveloper pluginnel realtime 3 sec alatt meg tudjátok nézni, szerintem sokkal szebb/átláthatóbb.
A másik a színe, szerintem is a sötétbarna és sötétszürke árnyalatokkal kellene kísérletezni, hogy még szemkímélőbb legyen. Jelenleg olyan barnás vöröses, ami eléggé elmosott hatást kelt (tudom mennyire szeretitek az ilyesféle boncolgatást csak ezért írom meg)
A továbbiakban csak leírom a meglátást és annyit visztek haza amennyit szeretnétek belőle
.
A design szerkezetében alapvetően szerintem túl sok a keret (border) ami egy kicsit zavarja az áttekinthetőséget. Cserébe a tartalmi részen ahol szerintem tényleg "kellene" a több taglalás/elválasztás, és kontraszt, ott nincs eléggé kiegyensúlyozva.
A content_side div-en nézzétek meg milyen, ha kilövitek a háttér képet, persze a design így szét esik, de látható, hogy mennyivel letisztultabb lesz (főként a lekerekített dobozoknál). Hasonlóan a fenti lapválasztó linkeknél a bull3 (square bullet) kép szerintem felesleges, a legtöbb (default) monitor beállítás mellett csak extra zajnak látszik (vagy egyáltalán nem is látszik)
Ha a footeren ennyi infó marad, és ilyen elrendezésben én biztosan kiraknám 100% szélesre, amolyan lapzárás formában, kicsit talán erősebb háttér színnel. Persze a tartalma továbbra is maradhat fix széles. Magasságából vennék le egy kicsit 80-100px és máris szebb (az én szememnek)
A grid listanézetnél 90%-ban szebb, ha nincs +1px border a "bélyegeken".
Néhány gui elemen furcsamód egyedi tooltip van, máshol meg még title attrib sincsen, ez nem tudom mennyire wai
.
Az árak méretezését én nagynak vélem, bár ez mostanság eléggé divat.
A PH designja annyira patentul el lett találva, hogy nehéz lesz megfelelni az elvárásoknak, de azért kitartás
.
-
Tamás24
tag
Sziasztok!
Észrevételek:
1. Az új rendszerbe átvitt hirdetéseknél észrevettem, hogy a régi hardveraprón megjelölt települések neve ugyan átkerült és megjelenik a hirdetésnél mint "átvétel:", azonban ha a szerkesztésre kattintok, akkor újra be kell pipálnom a megfelelő települést a mentéshez. Ez inkább zavaró és értehetetlen számomra mint hiba. Remélem ez később az adatbázis átírásnál javításra kerül.2. Kicsit rosszul érintett, hogy a felhasználóm jobb oldali hasábjából kikerült a hirdetéseim felsorolása, és helyette külön menüben érhető el, viszont minden más megmaradt a jobb oldalon.
3. A keresések részben még mindíg nem tudok egy városnál többet megadni feltételként.
4. Ha rákeresek valamire az egyszerű kereséssel és azután kategóriát váltok, akkor a keresési mezőbe beírt szöveg eltűnik. Nem érzem, hogy ezt kellene, ha mást akar keresni megváltoztatja majd a felhasználó a mező értékét.
A pozitívumok:
1. Átlátható, bár sajnálom, hogy a régi felületet el kell búcsúztatni2. A színek nagyon jók, örülök, hogy nem egy hülye kiég-a-szemem-mert-sötét-háttérren-világos-betűk-vannak mellett döntöttetek design miatt.
3. Informatív minden helyen, és amit kerestem szinte rögtön megtaláltam, ami nagyon nagy HURÁ az előző/régi újításhoz képest.
4. Konkrét bugra még nem bukkantam pedig láttam hogy mások igen
-
Alister71
nagyúr
Nincs mobilnèzet, vagy csak èn nem találom?
-
Nem a szöveget akarnám árnyékolni, hanem pl. a szöveg boxokat. Így nem kell erős színekhez nyúlni.
És csak enyhe árnyékra gondoltam természetesen.(#16) Parci: A keres-kínál azért lenne célszerű, mert enélkül rengeteg szemétbe botlana az ember. Persze, valahogy el kell érni, hogy a júzer mindenképpen klikkeljen valamire. pl. alapból egyik opció se legyen bepipálva.
+1 - oldal újratöltésekor jó lenne ha kitöltve maradna minden mező.
-
csibe1
addikt
A színek valahogy még mindig nem az igaziak.Szerintem túl világos még mindig,másrészt a színek párosítása sincs eltalálva.
Ezen lesz még változtatva a jobb láthatóság érdekében?Esetleg skinezhető lesz, hogy akár a régi vagy sötétebb színösszeállítást is lehessen választani? -
wikings2
őstag
Esetleg az eladó profiljából valahogy elérhetővé tenni a prohardver.hu/tag/gipszpistavagyok adatlapot? Mielőtt vásárlok egy adott személytől erre mindig ránézek, hogy mit is jelent az adott illető "rangja".
-
Aug közepétől az általam jól ismert témekörökben összeállítok egy listát.
Arra nem lesz lehetőség, hogy egy termék több kategóriába kerüljön?
pl. ha egy alaplap+proci párost hírdetek, akkor az mehessen mindkét kategóriába egyszerre?+1 - A keres, kínál opciókat nem lehet bővíteni egy "csere" vagy "is-is" opcióval?
-
philo
tag
Én azt szoktam mondani, ami tökéletes, azt úgy kell hagyni!
Néha regisztrál egy-egy új, de az új desingtól nem lesz több. A régiek pedig azt szerették, ami volt.
Emellett értékelendő az igyekezet és a sok belefektetett pénz. Szerintem kár az eredeti oldalért, ezt így szerettük
Lehetne sorolni kinek mi nem tetszik, de felesleges. Összefoglalva nekem nem tetszik, hogy nem maradt meg a régi. No mindegy, vagy megszokom, vagy csak belenézegetek!
Mindenesetre köszönjük, mert miattunk alakul át, a világon semmi nincsen, ami mindenkinek megfelel! Nézzük csak a politikusokat
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Na, tőlem át lehet állni!
Egy javaslat: A képpel nem rendelkező hírdetéseket elnézve, úgy hogy kis képpel az elején, listában, ott kicsit hülyén néz ki. Jó lenne szerintem egy PH logós, "nincs kép" mindegyikhez. Valahogy így, csak nem ebben a minőségben.
-
Sziasztok!
1.) Egy régi hiányosságra szeretném felhívni a figyelmeteket.
Sok termékkategóriánál teljesen hiányos, vagy hibás a gyártói lista.
pl. most próbáltam ki, hogy hangfalpárok kategóriában csak teljesen kommersz távolkeleti gyártók szerepelnek, holott itt elsősorban az európai márkák mennek inkább.
Ez persze csak egy kiragadott példa - szinte mindenhol van hasonló hiányosság.Javasolnám, hogy a kapcsolódó topik lakóit kérjétek meg egy teljes lista összeállítására.
2.) Másik javaslat, hogy amikor kiválazstom a termék kategóriát, akkor számomra nagyon nem volt egyértelmű, hogy kell-e még klikkelnem további kategória szűkítés céljából.
Ezt valahogy színekkel vagy eltérő design-nal kellene jelezni, hogy mikor vagyok készen a választással.Konkrét ötletem nincs még erre vonatkozóan, de augusztus közepétől akár mockupokkal is tudok segíteni.
Hasonló területen dolgozom, így csak szabadidő kérdése.3.) kontrasztosabb design helyett én javasolnám a térbeli kiemelését egyes elemeknek. Egy határozott árnyék jobb átláthatóságot ad az egésznek, mint az erős színek.
Augusztus közepétől alaposabban is átnézem az egészet. Remélem, hogy tudok hasznos tanácsokkal szolgálni.
-
válasz
trisztan94 #8 üzenetére
menet közben reszponzívvá lesz gyúrva, magyarán külön mobiloldal helyett reményeink szerint jól szuperál majd minden platformon. de most már muszáj lesz átállnunk rá első körben.
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Szerintem kéne bele egy olyan funkció, hogy egy hirdetést több kategóriába is fel lehessen rakni.
Tegyük fel, hogy iPhone-t keresek, de minden jöhet 4-től felfele. Most jelen pillanatban ha azt akarom, hogy az i4, 4s és i5-ök listájában is szerepeljen, akkor fel kell(ene) raknom 3x ugyan azt a hirdetést mindhárom helyre. - de ugye ezt tiltja a szabályzat..
Illetve a másik, hogy lehetnének rangok a hirdetéseknél is, pozitív értékelést nézve. (Új eladó, ősi eladó, vásárlók kedvence, stb) így nem csak a fórumozással lehetne rangokat szerezni (mert ugye nem mindenki fórumozik aki hardveraprózik).
Ezt legfőképp azért kéne sztem mert az emberek sokszor "lenézik" az újoncokat, pedig én már láttam olyan újoncot akinek 50+piros pontja illetve 2éves regije volt.Na, így dióhéjban ennyi, eddig tetszik
Ja, még valamo:
Mobil oldal lesz? -
Kis Joe
senior tag
Szerintem a bönészők túlnyomó része már nem 4:3-as kijelzőt használ.
Ennek kapcsán még mindig zavaró hogy az egész valóban használandó rész csak egy vékony középső csíkban található ami mellett ráadásul csak egy pár kockát használó oszlop van szinte üresbe. Sejtem hogy oda mennének a reklámok de így aktuálisan elég furcsa és én mindenképp javasolnám a középső sáv oldal orányú nyújtását. Így az egyes hirdetési címek is jobban olvashatóak lennének.
Valamint a hétteret még mindig kicsit világosnak találom.
Sok sikert a továbbiakhoz! -
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
aug. közepe inkább, ha most nem találtok millió bugot, semmiképp sem szeretnénk tovább húzni annál.
-
ricshard444
veterán
Mikorra várható az új élesítése? Augusztus végét reális időpontnak tartjátok?
-
Dany007
veterán
"színösszetétel például a mostani Hardverapró egy alig módosított variánsa."
Az alapszínek jók is szvsz. Ami problémám van vele, az a betűk színei az alaphoz viszonyítva. A régin a fekete betűk szerintem jobbak voltak. Nem kell visszahozni a feketét az újba se, de lehetne jóval sötétebb barna. Ergo kicsit kontrasztosabb. Ugyanígy az áraknál.
A betűtípus viszont jobban tetszik, olvashatóbb, nincs úgy összefolyva mint a régin.Összességben nekem egy kicsit túl világos, de ez már csak egyéni. Amúgy átláthatóbb és modernebb, mint a régi.
-
Rómeó
aktív tag
Kib@xottul sajnálom a régit
, de remélem az újat is hamar megszokom ,igy az 5.x felé az ember nehezen viseli a változásokat , de az élet megy tovább,hajrá!
-
A Hardverapró hamarosan teljesen megújul. Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Az új Hardverapró jelenleg itt érhető el. Átállás után ugyanúgy a hardverapro.hu címen jön majd be. Az átállást egy-két héten belül tervezzük.
Működési háttérinfók:
- amíg nem állunk át végleg, addig a fenti címen elérhető béta oldal egy külön szerver, külön adatbázis, ráadásul belépés után a prohardveres privátok, kedvencek stb. is egy külön szerveren és adatbázisban van (a mentést kb. másfél hónapja csináltuk)
- lehet tehát hirdetést feladni, értékelni, hozzászólni, mert ezek a dolgok erre a külön gépre és adatbázisba kerülnek és aztán törlődni fognak, amikor végleg átállunk
- a régi Hardverapró az átállásig zavartalanul üzemel
- terveink szerint ez az utolsó, nagy, publikus teszt.
Megkérek mindenkit, hogy a véleményének kulturált formában adjon hangot, és lehetőleg ne erőltesse azt. Ha egyszer elmondta, ugyanúgy látja és hallja mindenki, semmi sem változik, ha hatodszor is leírja (leszámítva, hogy szétesik ez a topik). Bár a "régen minden jobb volt!", "vissza a régit!", "ez nektek arculat?! ez egy hányás!", "ha ez a szar marad, én leléptem!" is értékes vélemények, de próbáljunk meg konstruktívak lenni. Abból baj nem lehet.
Jó, ha tudjátok: bő másfél éve próbáltunk meg átállni legutóbb egy akkor tényleg nagyon sok sebből vérző rendszerre. Azóta az egészet szétszedtük atomjaira, a közel négyezer kommentet, ami a rendszerről jött egyesével feldolgoztuk, végiggondoltuk és amit érdemes volt/lehetett, beépítettük. Az arculat főbb elemeit nem dobtuk ki a kukába, de gyakorlatilag minden részlete változott, a színösszetétel például a mostani Hardverapró egy alig módosított variánsa.
A másfél éves fejlesztés azt is jelenti, hogy bizonyos elemei az arculatnak, html-nek már most elavult, tudjuk. Menet közben ki is fogjuk kalapálni (html5, reszponzív, mobilbarát stb.), de mivel az új oldal több száz aloldalból áll, ezt már tényleg csak menet közben tekergetjük.
Ezt a topikot szigorúan moderálni fogjuk, anyázás, beszólás, padlón hangosan csapkodás és méltatlankodás törölve lesz azonnal. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet kritizálni az oldalt, ezért is van ez a topik, de mielőtt bárki ilyesmit tenne, megkérjük, hogy vegye a fáradságot és ismerje meg a logikáját, működését alaposan. Használja.
Már csak azért is, mert ezúttal tényleg igyekeztünk az utolsó csavarig végiggondolni. Hirdetések adminisztrációja, UP-olási rendszer, kiemelések, böngészés, keresés, minden új. Hajrá!
Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest