- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bader
csendes tag
Sziasztok! Kérdéseim lennének és a véleményetekre vagyok kíváncsi: 3-as célból szeretnék tabletet venni amik fontossági sorrendben a következők lennének. 1. otthon WIFI kapcsolattal netezés esetleg email facebook.
2. Fejtámla monitorként szeretném használni hosszabb úton a kisfiamnak mesenézéshez. 3. Szintén a kisfiamnak egyszerűbb játékokat telepíteni. Hosszabb úton kicsit jobban elfoglalja magát. Kérdés lenne , hogy autóban tölthető -e. Illetve a videó lejátszás és a játékok áttehető-e tv-re? (azaz tudnám-e "multimédia lejátszóként használni?) Köszönettel: BA. -
-
zsolt500
csendes tag
HD videókat simán le tudja játszani? Egyre jobban tetszik ez a masina.
A méreteit meg tudnád adni? -
kelzsoca
félisten
Üdv!
Ha rámutatsz, hogy hol fenyegettem kitiltással, jövök Neked egy sörrel.
Jóindulatból szóltam, hogy az efféle viselkedést a Prohardver lapcsalád házigazdái/moderátorai nem nézik jó szemmel.
Nem a topic indításra, és a termék ajánlgatására gondoltam, hanem a más konkurens gyártók elleni megnyilvánulásokra. (legyen az Samsung, ConCorde, MyAudio, WayteQ vagy bármelyik cég)
A WayteQ-el nyugodtan összeköthetsz, ez eddig sem volt titok, modder vagyok, és ezekre a készülékekre is készülnek custom szoftverek, mint még számos másikra is.Viszont olyan jellegű hozzászólásokat sem fogsz találni tőlem, ami a konkurens gyártók termékeit bármilyen szinten is negatív, lejárató, provokáló hangnemben tüntetné fel.
Remélem sikerült most már mindenkinek megértenie.Ez a topic pedig az Overmax Solution 10 3G készülékről szól, megkérnék mindenkit, hogy térjetek vissza a topic eredeti témájához.
Köszönöm! -
filipsz
csendes tag
Üdv! Nagyon tisztelem a szakértelmed és a segítőkészséged technikai téren, de én sem értem, miért fenyegeted kitiltással csőnadrágot?! Lehet, hogy furán lelkes, de ő is segítőkész, és őszintén szólva te pedig gyanúsan elkötelezett vagy a Wayteq irányába.Én is pont azt szűrtem le a WayteQ xTAB-100dci 3G topikjából, mint ő, hogy az sajnos nem egy jól sikerült készülék! Mondom ezt úgy, hogy azóta olvasom-követem a topikot, hogy létrejött, és nagyon vártam azt a tabletet, meg akartam venni. De a sok késés, a nekem felesleges 3G modem miatti árnövekedés, és a hamar kiderült sw-problémák, érintés-kezelés, megjelenítés, a fedetlen SIM-foglalat, pixelhibák miatt elment a kedvem az egésztől, nem fogom megvenni. Az azért szánalmas, hogy egy alig megjelent tablet fóruma már tele van panaszokkal, szoftveres buherációkkal, ollóval vagdosott SIM-fiók betéttel! Szerintem a vásárlók 99,9%-a nem akar ilyenekkel foglalkozni, csak szeretné használni a nem fillérekért vett készülékét.
Marad az alternatíva-keresgélés, mint az Overmax Solution 10 3G, vagy a Colorovo CityTab Vision 10.1, ez van. -
kelzsoca
félisten
(#38) mycsu29
(#39) CingáriuszAzzal hogy bemutat egy tabletet, vagy hogy külön topicot csinál neki, semmi probléma nincs, én sem ezért szóltam.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
csőnadrág #36 üzenetére
Én viszont nem szeretnék többször átnézni ide, és ezt látni, amit annak ellenére csinálsz, hogy megkértelek, fejezz be.
Engem nem érdekel, hogy pénzért, vagy megszállottságból ajánlgatod mind felett az Overmax gépeit, az sem érdekel van -e kapcsolatod a céggel, aki ezeket itthon forgalmazza, de ez a magatartás a Prohardver fórumain nem megengedett, és a moderátorok/közösség nem tolerálja.
Gondoltam szólok, mielőtt végleg kiraknak innen, peace! -
csőnadrág
csendes tag
Hát ha átnézel a wayteq topicba...átérzem a tulajok csalódását..3 hónapig várnak egy tabletre,melynek csomó baja van...65 pénzért....szerencsétlenek..így pórul járni...és ha az elején szoftver,kijelző gondok vannak...szitázás hiányos...szóval nem sok jóra számíthatnak...de a lelkiismeretes Kelzsocát sem irigylem... nem kevés munkája van abban a projectben....a kínai mérnökök között is nagy a szórás...
-
csőnadrág
csendes tag
A készülék teljes műszaki adatait holnap tervezem megosztani.
-
csőnadrág
csendes tag
Szia! Nehéz kérdést tettél fel...Márkának( lehet hogy elfogult vagyok) de max. az Overmax, és a Wayteq nevezhető..A My Audio, és a Concord a nem ajánlott kategóriát súrolja...Egy-egy jobb termékük kicsúszik. Az Overmax termékei nem kizárólag tabletre korlátozódnak, és a Wayteq-é sem. Tablet fronton én az Overmaxot picit jobbnak gondolom. Nagyobb a választékuk, és biztosan kijelenthetem, hogy a tabletjeik többsége sikeres....Amin sürgősen javítani kell, az a support, vagyis a termék támogatás. Tudtommal lesznek változások. A facebook oldaluk friss, és segítőkész munkatársuk kezeli.( nem én, félre értések végett..) Most a két cég szinte egyszerre dobott piacra hasonló paraméterű, 10,1'-es gépet. És bár az Overmax gépe brandelt készülék, a Wayteq-é saját gyárában készült, az Overmax Solution gyártmány jobban sikerült a topicok információja alapján. Az Overmax lengyel cég, oldala már magyar nyelven is elérhető.Frissítések megtalálhatók rajta. Sőt,ha angolul kérdezel fecebook-os oldalukon, hamar válaszolnak. Összefoglalva: támogatás terén nem, de tabok terén jobbnak érzem, vélem az Overmaxot. ( Prestigio 10,1'-ek MVA Led kijelzővel szereltek, nagyon halkak, drágák, nem ajánlom őket)
-
mycsu29
tag
Mennyivel jobb márka ez mint a többi "névtelen" gyártó?
(pl: WayteQ , Prestigio, Concorde, MyAudio)
...vagy csak én nem ismerem ezeket...Nem sértés akar lenni, csak mégsem egy neves gyártóról beszélünk.
(pl: Samsung, Apple, Asus) -
zsolt500
csendes tag
Üdv!
A kamerája milyen minőségű fotót és videót készít? Tokot adnak hozzá? -
csőnadrág
csendes tag
Szia! Köszönöm az érdeklődésedet! Nagyon fontos kérdést tettél fel. Ez a tabok achilles sarka. Számomra nagy meglepetés a készülék akkumulátora. Pozitív értelemben. Csak a mai napot említem meg Neked. A töltöttség 92%-ról indult. 12 órakor kapcsoltam be. Szinte folyamatosan megy azóta.Most 20%-on van. Kerek 7 órát ment egyvégtében. Ebben 1,5 óra 3G , és kb.5-6 óra wifi van. Ez több,mint jó teljesítmény. Filmnézésre kb.7,5 órát tud. Ez sem rossz.
-
mycsu29
tag
A 7000-es akksi mire elég? Netezés, videózàs érdekelne fõleg!
-
csőnadrág
csendes tag
10 ujjas multitouch-os az érintő panelja.
-
csőnadrág
csendes tag
Többen érdeklődtek privátban. Előzetesen. Belső tárhely 16 G. Akkumulátor 7000 mAh. Pixel hiba készülékemen nincsen.Alkalmazások telepítésénél nem tapasztaltam hibát.A képeken is látható,hogy rendelkezik reset gombbal. Érintés érzékenységét kiválónak ítélem. ( ez 7. tabom ). A gyári romja tökéletes. És már van hozzá frissítés! Május 17. dátummal. 23.-án, megjelenése napján már meg is vettem.
-
mycsu29
tag
Egyébként várom a bemutatót...
-
csőnadrág
csendes tag
Mindenkinek jó szivvel ajánlom ezt topikot. Főleg azok lelhetik örömüket benne,akik megbízható, jó minőségű 3G-s tablet gépet keresnek. Nem mellékesen elegáns készükekre is vágynak. ( folyt. köv. )
-
csőnadrág
csendes tag
Hamarosan bemutatásra kerül ezen remek,kiváló érték-aránnyal bíró készüléke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest