- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Na nagyon büszke vagyok most magamra!
Krómkeret csere végrehajtva, méghozzá egyedi módon!
Végülis kivágtam... egy kis mécses segített, svájci bicska, gilette penge
Kb.: másfél-két óra munka
1. rendeltem egy ilyet ebayről, olcsó volt, valami 1200Ft szállítással! és kaptam hozzá még egy csavarhúzót is! silver verziót mert az mutatósabb! Ebay keres: i9000 chrome bezel
2. kivágtam a csere krómkeret közepét (ezzel érdemes kezdeni, hisz ha elrontjuk véletlen, a telefont nem barmoltuk még szét), itt is lehet mécsest használni, legjobb a bicska felhevítve
3. lecsavaroztam az SGS hátulját
4. a mécses által felhevített gilette penge (ezzel előlről is lehet), illetve a svájci bicska kiskésével(ezt hátulról lehet csak) szépen elvágtam, illetve levágtam a régi "króm"keretet, nem olyan könnyű, de kitartással és óvatosan (hogy a telefon ne sérüljön meg), meg lehet csinálni
5. miután levágtam, lefaragtam a maradék darabkákat a csere keretről és a telefon széléről, összepróbáltam többször
6. összepattintottam a keretet, a hátlapot, és nagyon örültem, nem esik le, mert kis patentok tartják, ugyanúgy mint a hátlapot (arra a hátlapra gondolok amit egyébként csavarok is tartanak), szóval nem fog ez leesni, a harmadik képen láthatóak a telefon szélén a kis lyukak amikbe bepattannak
Eredmény: olyan esküszöm mintha vadonatúj lenne!
Képek elmagyarázzák: [link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]
Csajszival találkozgatok, neki egy S4 mini-je van, ami sokkal szebbnek tűnt mint az enyém (a fekete kopottas "króm" kerettel), most friss krómkerettel, fehér hátlappal, minimális költséggel nekem van a szebb telefonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro