- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dewee
csendes tag
kérlek segítsetek nekem!lekodoltam a telomat amikor megvettem hogy ne lehessen megnézni a képeket meg az mms-eket!tehát megadtam egy biztonsági kodot!na azt elfelejtettem és most nem tudok megnyitni semmit a telon amin a kód van!ki lehet ezt szedni onnan valahogyan??várom a válaszotokat!
üdv dewee
-
hans87
tag
Elég kihalt a topik, de hátha valaki erre jár:
Ismerősömnek van egy D500-a. És szeretne .pdf fájlokat olvasni rajta. Képes erre a teló? Úgy tudom, magától nem. Lehet rá pl. jjava-s progit valahogy rávarázsolni?? -
Kicker
őstag
hali
a telo nem reagál semmi gombra csak a kikapcs-ra. a szgé felismeri de mit lehet ezzel tenni? kuka?
-
Beantech
aktív tag
Hello tudnátok nekem segiteni, mindig lefagy , ujbol indulgat a telefonom, (samsung d500), hogy lehetne ezen segiteni? otthon lehet szoftvert frissiteni? hogy kell? privit irjatok ha lehet, nagyon megköszönöm THX elöre is
-
blueMerle
veterán
válasz
montressor #783 üzenetére
Ezzel házilag semmit nem lehet kezdeni, ez nem szoftveres gond lesz.
Sajnos úgy fest, az átvezetö kábel, ami a két rész között van töredezett meg, ugyanis fél éve egy D500-ast ugyanezzel a hibával hoztak be, és ez volt a baja. -
takos
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Valami oknál fogva nem akar a samsung pc studio illetve a cellphone manager működni a d500-al.
Nem értem miért, az eszközt látja, a BT ikonon keresztül, felismeri, stb...
Létre is ho ki és bemenő portokat.
De mégsem... :-(Max addig jut, hogy a teló mutatja, hogy a gép csatlakozik, le is ok.zom, de semmi :-(
Elegem van! :-)
Mindösszesen annyit szeretnék, hogy a D500-amból átmásolni a D600-ba az összes számot.
Üdv:
takos -
Subimp
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Ma vettem egy új telefont és a D500 telefonmemóriájából nem tudom SIM kártyára menteni a telefonszámokat. Már az összes lehetőséget kipróbáltam, a Pannonhoz is vissza mentem, de ők se tudtak segíteni. Hátha innen vki.
Köszi
-
montressor
aktív tag
Hali!
A Kedvesemnek van egy ilyen teloja. Tegnap megkert masoljak ra 2 mp3-at. Atkuldtem bluetooth-on, de kuldes kozben a kepernyoje becsikozodott, es jobbra 'kiuszott' (a csikok) . Utanna ment minden rendesen, de kesobb, amikor vk felhivott feltunt, h a kep egy resze mintha inverz lenne. Aztan meg gyakorlatilag a teljes kijelzo dolga vizszintesen megtukrozodott. A betuk feliratok. Ha mellerakok egy kis tukrot akkor teljesen jol hasznalhato
, viszont ez nem tul praktikus... Eztan teljesen kikapcsoltuk es bekapcsoltuk es akkor meggyogyult, de ma reggelre ismet tukorkep fogadott. Most mar a ki-bekapcs sem segit. Olyan szinten tukorkep, h meg a fotozasnal (mielott ellojuk a kepet) is a tukorkepet mutatja. Mi lehet a gond, es hogy orvosolhato? Mindenfele infot kerek szepen, mert nem vagyok egy telefon fan, viszont hajlandosagom van egy esetleges firmware frissitesre
Kabeleket, szoftvereket sem ismerem...koszonom
-
buffet
tag
Sziasztok.Tudnátok mondani olyan kÓdot amivel a telcsi gyári beállításait.vissza rakhatnám.Sajnos a biztonsági kódot megváltoztatták.Szeretném nullázni a telcsit.elöre is köszi
-
peti1983
csendes tag
Hello!
Hogyan lehet samsung d500-ra autostérképet letölteni ,honnan ?
Előre is Köszi!
[Szerkesztve] -
Lacce
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a telóhoz egy vadiúj komplett házat, és ki is cseréltem, szépen néz ki.
Viszont azóta se kép se hang, nem kapcsol be, nem mutatja a töltést, ha rádugom.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
A szalagkábelt szépen visszatettem, tehát nem maradt ki.
Köszi!!! -
Jannee
csendes tag
Sorry, I'm out...
-
-
Jannee
csendes tag
Keresek Samsung D500 függetlenítő kódot vagy eljárást, ha tudtok lécci segítsetek.
A teló 2006 évi, tehát a 2005 éveseken futó kód már nem jó rá #*7337* vagy valami ilyesmi.
köszi -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
Viktor0610 #772 üzenetére
Köszi, meg találtam ilyet, h mobildoktor. Az árakról: gyári kék ház (ua. mint a mostani) 12k, gagyi ezüst v. fekete 2,5k. Vajon ér e majd ötször annyit a gyári? Vsz igen...
-
-
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Nem tudjátok, hol lehetne online rendelni burkolatot D500-hoz? Már két éves és elég ütött kopott szegény. Úgy döntöttem D900 upgrade helyett felújítom és megtartom, jó telefon ez.
[Szerkesztve] -
-
Gyuzi
tag
válasz
Viktor0610 #768 üzenetére
neked már sikerült???
már talátam egy leírást de nem jött össze kódokat is meg mniden üttem be a telóbe de az java-uploader prgival nem igzán karta küldeni -
-
Gyuzi
tag
bluetoothal lehet a telóra játékot tenni?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610 #765 üzenetére
Köszönöm.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Viktor0610 #763 üzenetére
Az ment csak a csúszkát nem tutam szétszedni...
-
-
SzalaiG
addikt
Hogyan lehet szétszedni, h ki tudjam takarítani a kijelzőnél?
-
-
SworD!
tag
sziasztok,
nemreg vettem a d500 amat, szoval van egy ket gond vele:
1) eloszor is ami bosszant, hogy ha elinditok akarmilyen java alakalmazast a telo ujraindul
2) valamint egyszer 3 napig birja az aksija de tegnap pl fel napot birt. aztan feraktam tolteni es meg masnap reggelre sem toltodott fel pedig tuti hogy jol rakotottem a toltot3) pl ha hivnak a hangszoro melyen adja a hangot, meg beszaggat (ezelott nokia 6100am volt es ahhoz viszonyitom, annak kristalytiszta szep hangja volt szaggatas nelkul)
adjatok par tippet hogy mitol lehetnek ezek,
koszi udv. -
Weemanus
csendes tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy A Samsung D500-asom kijelzőjének a bal oldalán van egy menüsor amit sehogy sem tudok kikapcsolni miért van ez?
Lehet hogy tipushiba?
Vagy én nem találom a megoldást.
Ha valaki tud ezzel kapcsolatban hozzászolni kérem ne fogja vissza magát!
Köszi! -
maxval
csendes tag
Bekapcsolom a usb-kábelt a Samsung D-500-ba, előzpleg drájver feltéve, rendszer szreint minden megfelelően működik, beindítom a PC Studiót. Csatlakozik, de aztán mindig azt mondja a program, hogy ''cancelled by phone''. Aztán Easy Studio, az meg nem ismer fel semmilyen telefont. Ugyanabban az USB-nyíilásban a fényképezőgép tökéletesen működik. Mit kellene tenni?
-
Endrusz83
tag
válasz
Viktor0610 #755 üzenetére
Már elmúlt 2 éves a teló.
Végül is nem vészes az 5000 csak,gondoltam megkérdem itt nem mondanak e vmi olcsóbb összeget... -
-
Endrusz83
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy d500-a.
De tönkre ment a menü vagy a navi gombja,nem tudom pontosan.
A T-mobile-nél már lejárt a garija,ezért kb. 5000Ft-ért csinálnák meg.
Azt mondják vmi kábel ment tönkre és ettől rossz a billentyű,és előbb utóbb a kijelzővel is baj lesz.
Vki találkoztál már ezzel a problémával?
Állítólag ez tipikus d500 hiba. -
csacsa55
csendes tag
sziasztok!Lenne egy kis gondom...feltudom tenni a játékokat,szépen mennek is,csak egy kis gond van velük,mégpedig ha némára rakom a telefont,egyszerűen a nagytöbbségük nem indul el vagy ujraindítja a telefont,pedig hanggal szépen megy...ebben tudna vki segíteni nekem?
-
Borzas83
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy igen sürgős kérdésem.Szeretném lecserélni a telefonomat egy Samsung D500-ra de barátnőm nagyon le akar Róla beszélni mert,hogy nem fogadott hívásnál valami más napot írt ki.Pl szerda helyettt vasárnapot.De mást nem tudott felhozni.Légyszi segíts! Merjem megvenni?Köszi szépen
[Szerkesztve] -
-=shitty=-
aktív tag
válasz
Viktor0610 #749 üzenetére
rendben probálkozok! azzért köszi a veryfast reakcót!
-
válasz
-=shitty=- #748 üzenetére
Örülök, h. így bízol bennem, de a kérdésedre csak körülbelüli választ tudok adni.
Két eset lehetséges. Az egyik. Samsungék tudtommal csak a tartaloméval azonos mappából tudják megnyitni a dolgokat -képet pl. a Képek/Fotók mappából. A második eset a szoftverhiba.
Esetleg azt megpróbálhatod, h. rátöltesz kisebb (pl. a kijelző felbontásával mnegegyező méretű) képet. Ezzel elméletileg már nem lehet baja... -
-=shitty=-
aktív tag
válasz
Viktor0610 #747 üzenetére
hali mod! kérlek segits! miért nem tok a d500-ra képeket felteni vagyis felmenni felmegy rá de megnyitni már nem tudja!
a képek ugyanúgy jpg formátumuak és másik telóval lett készitve de ha saját képet amit pl letöltök valahonnan azt sem akarja megnyitni! miért???
válaszodat köszi! -
-
TheBowman
csendes tag
Segítség kellene! D500-am kábellel csatlakozik a Pc-hez, nem tudom miért de a Pim&File amit a Samsung oldaláról letöltöttem nem látja olyat ír ki, hogy ''Cannot open the port and the program is switched in offline mode. After try to switch in online.'' Feltettem az ''USB Cable drivert'' is meg egy PC Sync nevű progit is de sehogy sem tudom összehangolni a telót a Pc-vel (XP Pro. SP. 2.). Van már valakinek ezzel tapasztalata? Kérem segítsen! THX előre is!!!!
-
szamovar
tag
Srácok! Nagyon fontos lenne a dolog, légyszives válaszoljatok!
-
szamovar
tag
Bocsi, ha már volt! A kérdés az lenne, hogy lehet e a telóra word dokumentumokat tenni?!
-
-=shitty=-
aktív tag
válasz
Viktor0610 #740 üzenetére
THanks mod! igazad van a super fine-vel kapcsolatban! köszi!
-
válasz
-=shitty=- #739 üzenetére
1. A fényképezésben használatos érték, egy [link], mivel én sem vagyok otthon a témában.
2. Valószínűleg Super Fine, Fine és Normal -a kép minőségére vonatkozik (szuper finom, finom és normál. -
-=shitty=-
aktív tag
Sziasztok!
kérdésem a köv.:
1. fényképeznésnél van ez az ISO ez mit is takar?
2. felül van olyan zöld keretben olyan hogy SF vagy F , N. ezek mit jelentenek?
3. beállitásokon belül olyan hogy pontfókusz?
és utolsó sorban lehet e létre hozni mappát a zenéknél képeknél?
választ előre is köszi! -
LoSA
csendes tag
Sziasztok!!
Nem tudjátok, hogy lehet-e vhol kapni azt a kis fekete bigyót, amit ki kell venni amikor tölteni akarjuk a telcsit? Mert sikerült elhagynom... Köszi! -
Olcsi
senior tag
Hali! Nincsen valami magyar oldal, ahol összefoglalva magyarul leírják, h hogyan is kell java-t feltölteni bluetooth-on keresztül? Mert ez nagyon jó lenne, csak az a baj, hogy nem értek belőle mindent, ami azért kissé megnehezíti a dolgot. Szóval mondjuk egy fordítás jól jönne.
[link]
Mert igazából ez tart vissza egy újabb d500 vásárlástól (na meg a pénzhiány, de ha lenne mire félretenni...). Kb másfél éve volt egy ilyen telóm, és azóta is azt sírom vissza, mert idióta módon eladtam, és nagyon hiányzik... bár ez is csak egy telcsi... -
Buborg
csendes tag
válasz
ibizefrenki #733 üzenetére
thx
-
maxpayne
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy D500-ast és a képeknél van 2 kép amit 0 kbyte-nak ír ki és ha meg akarom nézni akkor csak egy nagy sötétséget hoz be a telo... nem tudom kitörölni, meg átnevezni sem a képeket... Ha valaki tudna esetleg ebben segíteni, h milyen kóddal vagy programmal vagy vmi más egyéb módon tudom ezeket kitörölni akkor annak nagyon örülnék! Előre is köszönöm! -
Buborg
csendes tag
-
Buborg
csendes tag
most vettem ilyen telót és töltenék rá háttér képeket. nem tudjátok mi a helyes kép felbontás? a 176*220 a teljes kijelző és abból lejön alul felül egy csik és nekem nem méretezi át a képeket ezért két oldalt van 1-1 fehér csík
-
-
Szinuhe
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már a kérdés, de nem találkoztam egyértelmű válasszal: lehet-e mp3-at sms hangnak beállítani?
Köszi!
Sz. -
Csacsa19
csendes tag
sziasztok!nekem van egy samsung d500-asom és van hozzá blutooth-om is,de játékokat nemtok feltenni rá.ebben nemtudna nekem vki segíteni?
előre is köszi -
Gyuzi
tag
telóra hogy tudok fel tenni játékot???bluetoothal???
a gépen van egy két játék de sehogy se tudom feltenni valmi progi kell hozzá???? -
-
papp-imi
csendes tag
igen a programot a samsung oldalról töltöttem le a d 600 tökéletesen mükődik vele!
-
-
papp-imi
csendes tag
Azt szeretném kérdezni hogy lehet a d 500-ast felismertetni a számitógépen?
-
papp-imi
csendes tag
motorola l7-et samsung d500-ra cserélnék
-
Dtomi
őstag
Hali! Nem tudja valaki hol lehet leszedni D500-ra háttérképeket?
-
Maxtreme
addikt
Lenne 1 nagy problémám, plz valaki hozzáértő segítsen.
Már 1 jóideje szívok a java feltöltéssel. 1xüen nem akar működni a dolog. Látszólag minden jó, de közben mégsem
[link]
Igaz h Samsung e760-ról van szó, de végülis mind1 mert a 2 tel majdnem tök ugyanaz
Sorry ha már volt szó a dologról, csak most nincs hangulatom (ennyi szarakodás után) végignyálazni a topikot.
Előre is nagyon köszönöm az építőjellegű hozzászólásokat. -
takos
tag
Sziasztok!
Én már több mint egy éve egy D500-assal rendelkezem, a problémám a következő.
Az outlookomban lévő eseményeket szeretném felmásolni a telefonomra.
Sajnos ez nem megy, mert csak letölteni tudom az eseményeke, fel nem.
Az általam használt program Mobtime cell phone manager(reg.es).
Mi lehet a probléma?
Megvan a samsung pim file managerem, de az buta, oda nem tudom beintegrálni a naptáram eseményeit.
Mi lehet a megoldás?
köszi,
takos -
Viktor125
csendes tag
Üdvözlöm minden kedves mobilarena látogatót,kíváncsi lennék egy-két dologra a D500-al kapcsoltaban!
Még pedig:hogy olyan hír terjeng h szervizigényes!? aztán hogy a sok nyitogatástól elbaszodhat a mehanika???
ja meg még anyit,hogy a D600-as adat kábel jó a D500-hoz? -
-
misirulez
senior tag
Hello!
Hogy tudok egy kb10másodperces .amr-t sms hangnak beállítani ?
előre is köszi, és bocs a láma kérdésért. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #712 üzenetére
Köszönöm
-
-
törölt tag
Szasztok!
Lehet volt már kérdés amiért elnézeseteket kérném.Tehát asszonykámnak van egy ilyen teloja és kevés benne a MB szeretném ezt nagyonbra kicserélni.Milyen való bele?Lehet-e cserélni? -
kovsol
titán
sziasztok!
kérdéseim:
- fényképek milyenek amit a teloval lehet csinálni?
-menüje milyen?
-milyen progikat lehet rátölteni? van elég sok belölük?
-kijelzöje milyen ?
-fogása ?
-anyaga ? -
Spidee
senior tag
Nincs valakinek egy eladó eredeti használt, de azért jó állapotban lévő D500 előlapja?
-
ToRR3nt3
senior tag
Én nem szoktam meg azért töröltem... Meg is szoptam a multkor mikor lemerült és hiába tettem át egy másik telóba, nem tudtam a híni kívánt számot.
Normális sztereo füles kapható a telóhoz vagy csak az a gagyma van, amit adtak hozzá vajon? Kicsit halk, meg akkora, h nem fér bele a fülem lukába... -
Spidee
senior tag
Up!
-
Spidee
senior tag
Up!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest