Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
először is tisztázzuk:
amikor felteszünk egy ROMot, akkor minden felülíródik ami a rendszert illeti. (a kernel, a rendszer, a modem (rádió), stb.)) szóval ha adott 3.3.29-es ROM mind a két partíción, akkor a kernel, a rádió, stb. 3.3.29-es., aztán ha az egyik partícióra felteszünk egy másik ROMot, pl a 3.4.5-öst, akkor a kernel, rádió, stb is frissül. És azt "kell" használnia a másik partíción lévő ROMnak.Szóval a te esetedben amikor feltetted a "WIUI_JB_Mi2_3_4_5"-öt, akkor a kernel, a legújabb CWM, stb is felkerült. Ami tökéletes a 3.4.5-ös ROMoknak, és ebben a verzióban a régi ROMok is bebootolnak.
Akkor jöhet a probléma, ha fent van a 3.4.5-ös ROM és ezután tesz fel valaki egy régebbi ROMot, ugyanis ezzel a lépéssel felülíródik a kernel, modem, stb. Így ha minden igaz a 3.4.5-ös nem fog bebootolni.
Összefoglalva: a lényeg a kernelen és a Recovery-n van.
Valószínűleg az új modellek érkezése miatt strukturáltak át pár dolgot (pl a kijelző driverének kezelése)(#2002) djgeg: FONTOS! a TrueDualBoot csak két data partíciót engedélyez, a telefonnak továbbra is csak egy kernele, Recovery-je, modem-je van! (Ez nem oldja meg ezt a kernel problémát)
Ha valamit rosszul értelmeztem és osztottam meg most, javítsatok bátran, hogy tisztábban lássunk

(#2006) Monyos ahogyan fentebb írtam, valószínűleg simán tudsz váltani, ha a 3.4.5 került fel utólag (gondolom). Ha meg nem lépsz át, akkor nincs használatban, szóval nincs "áthallás"
De szerintem érdemes egy biztosan működő ROMot ott tartani, hogyha van valami akkor ne legyen gond.(#2013) RazorGTR1 gratula

(#2015) Williamgrant : sokan csépelik, hogy műanyag, meg hogy "fehér", de nekem is bejön a fogása, meg olyan egyben van a készülék, mintha téglát szorongatnák lekerekített élekkel. akárhogy fogom, meg sem nyekken.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De szerintem érdemes egy biztosan működő ROMot ott tartani, hogyha van valami akkor ne legyen gond.