Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wajk

addikt

válasz balewi #2001 üzenetére

először is tisztázzuk:
    amikor felteszünk egy ROMot, akkor minden felülíródik ami a rendszert illeti. (a kernel, a rendszer, a modem (rádió), stb.)) szóval ha adott 3.3.29-es ROM mind a két partíción, akkor a kernel, a rádió, stb. 3.3.29-es., aztán ha az egyik partícióra felteszünk egy másik ROMot, pl a 3.4.5-öst, akkor a kernel, rádió, stb is frissül. És azt "kell" használnia a másik partíción lévő ROMnak.

Szóval a te esetedben amikor feltetted a "WIUI_JB_Mi2_3_4_5"-öt, akkor a kernel, a legújabb CWM, stb is felkerült. Ami tökéletes a 3.4.5-ös ROMoknak, és ebben a verzióban a régi ROMok is bebootolnak.

Akkor jöhet a probléma, ha fent van a 3.4.5-ös ROM és ezután tesz fel valaki egy régebbi ROMot, ugyanis ezzel a lépéssel felülíródik a kernel, modem, stb. Így ha minden igaz a 3.4.5-ös nem fog bebootolni.

Összefoglalva: a lényeg a kernelen és a Recovery-n van.
    Valószínűleg az új modellek érkezése miatt strukturáltak át pár dolgot (pl a kijelző driverének kezelése)

(#2002) djgeg: FONTOS! a TrueDualBoot csak két data partíciót engedélyez, a telefonnak továbbra is csak egy kernele, Recovery-je, modem-je van! (Ez nem oldja meg ezt a kernel problémát)

Ha valamit rosszul értelmeztem és osztottam meg most, javítsatok bátran, hogy tisztábban lássunk ;)

(#2006) Monyos ahogyan fentebb írtam, valószínűleg simán tudsz váltani, ha a 3.4.5 került fel utólag (gondolom). Ha meg nem lépsz át, akkor nincs használatban, szóval nincs "áthallás" :D De szerintem érdemes egy biztosan működő ROMot ott tartani, hogyha van valami akkor ne legyen gond.

(#2013) RazorGTR1 gratula :K

(#2015) Williamgrant : sokan csépelik, hogy műanyag, meg hogy "fehér", de nekem is bejön a fogása, meg olyan egyben van a készülék, mintha téglát szorongatnák lekerekített élekkel. akárhogy fogom, meg sem nyekken. :)

Új hozzászólás Aktív témák