Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz Rickazoid #329 üzenetére

Látom elég nagy hiányosságok és lemaradás van itt.... :U
    Írtam én mást is, nem csak "teccik, nem teccik". Asztali felületről, pl. fájlkezelőt megnyitva, adott program mappájába belépve is tudsz parancsikont készíteni, de a szinte mindegyiknél telepítéskor rá is kérdez, kitegye-e az asztalra. A sima 8.1 óta (cirka 1 éve!) van Start gomb menü, jobb klikkel, v Alt+X [link] a leállításra, újraindításra...vagy ott a jó öreg Alt+F4 is.
    "képernyőzár is érintésre optimalizált" - ezt megint nem értem, mert billentyűre és egérkattintásra is reagál, "felmegy" ---> bejelentkezési képernyőre dob, a sima 8 és 8.1 is...
    Aztán az, h vki letiltja, kikapcsolja WU-t és nem frissít, az onnantól már user error...

Win7 + USB 3.0 meg úgy látszik elég ködös...nincs natív támogatás, mint Win8-nál, az, h felismeri egy dolog, visszafelé kompatibilitás, 2.0 mód stb.. Mutass egy screenshotot programok listájáról, ott van-e Intel/NEC/ Renesas stb.USB3 driver/Host Controller, v távolítsd el Win7 eszközkezelőből és restart után próbáld megy-e a 3.0 sebesség :F Garantálom, h külön driver nélkül nem! Vagy mutass friss (driver nélküli?) 7-esről nekem egy HDTune, Crystal sebességtesztet 3.0 külső vinyóval! Szerinted Win7-et mért nem lehet USB3 portról telepíteni, v magát a rendszert külső vinyóról 3.0 portról futtatni, mért kell a drivert a telepítőbe integrálni???
    Legalább hülyeséget már ne írjatok, mert ez ciki...

(#333) hcl : amit te leírsz, az elég abszurd, se 7, se 8 csak úgy nem fossa össze magát, annak mindig vmi oka van. Én láttam cégnél elég W7-et szoftveresen összeomlani.... Csak ugye céges felhasználás, spec programok stb.
    Symantec meg alapból macerás, elnyújtja a boot időt, vannak hülye dolgai, sokáig azon röhögtek, h átengedi a Police vírust stb.
    Tudom nehéz megemészteni, h Win fizetős, aztán mégis sikeres, pingvin meg free, aztán nem kell a kutyának se, de ez van.
    Nem off hsz-ek tucatjait kell írogatni, vannak erre más topikok is!

Új hozzászólás Aktív témák