- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Rickazoid #329 üzenetére
Látom elég nagy hiányosságok és lemaradás van itt....
Írtam én mást is, nem csak "teccik, nem teccik". Asztali felületről, pl. fájlkezelőt megnyitva, adott program mappájába belépve is tudsz parancsikont készíteni, de a szinte mindegyiknél telepítéskor rá is kérdez, kitegye-e az asztalra. A sima 8.1 óta (cirka 1 éve!) van Start gomb menü, jobb klikkel, v Alt+X [link] a leállításra, újraindításra...vagy ott a jó öreg Alt+F4 is.
"képernyőzár is érintésre optimalizált" - ezt megint nem értem, mert billentyűre és egérkattintásra is reagál, "felmegy" ---> bejelentkezési képernyőre dob, a sima 8 és 8.1 is...
Aztán az, h vki letiltja, kikapcsolja WU-t és nem frissít, az onnantól már user error...Win7 + USB 3.0 meg úgy látszik elég ködös...nincs natív támogatás, mint Win8-nál, az, h felismeri egy dolog, visszafelé kompatibilitás, 2.0 mód stb.. Mutass egy screenshotot programok listájáról, ott van-e Intel/NEC/ Renesas stb.USB3 driver/Host Controller, v távolítsd el Win7 eszközkezelőből és restart után próbáld megy-e a 3.0 sebesség
Garantálom, h külön driver nélkül nem! Vagy mutass friss (driver nélküli?) 7-esről nekem egy HDTune, Crystal sebességtesztet 3.0 külső vinyóval! Szerinted Win7-et mért nem lehet USB3 portról telepíteni, v magát a rendszert külső vinyóról 3.0 portról futtatni, mért kell a drivert a telepítőbe integrálni???
Legalább hülyeséget már ne írjatok, mert ez ciki...(#333) hcl : amit te leírsz, az elég abszurd, se 7, se 8 csak úgy nem fossa össze magát, annak mindig vmi oka van. Én láttam cégnél elég W7-et szoftveresen összeomlani.... Csak ugye céges felhasználás, spec programok stb.
Symantec meg alapból macerás, elnyújtja a boot időt, vannak hülye dolgai, sokáig azon röhögtek, h átengedi a Police vírust stb.
Tudom nehéz megemészteni, h Win fizetős, aztán mégis sikeres, pingvin meg free, aztán nem kell a kutyának se, de ez van.
Nem off hsz-ek tucatjait kell írogatni, vannak erre más topikok is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest