- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget, működik!
Először is, a működő modembe benéztem az sm50b progival, hogy biztosra meggyőződjek a VPI és VCI értékekről, ami végül is 8, 35 lett, Annex B mód mellett, bár ez utóbbi ott nem volt feltüntetve. Mint azt sejtettem is, a vonalam elég jó erőben van, amint látom, a maximálisan elérhető sebesség 23 / 1.5 Mbps lenne rajta.
Üdv, és köszönöm még egyszer!
-
válasz
Oliverda #773 üzenetére
StSanya
Köszönöm, később megpróbálom! Most megyek zuhanyozni, meg jelenleg még fiam is a neten lóg, nem akarom kihúzni alóla, addig csak gyűjtöm az infót.
Oliverda
Nálad ezzel működik? Invitel területen Annex B?Ez mondjuk igaz, most, hogy leírtam a fentebbi sort, már is bevillant, hogy az még hozzátartozik az igazsághoz, hogy Invitel területen vagyok. Gondolom akkor kell Annex B Invitel nethez, ha T területen van... Vagy tévedek? Minden esetre ezt is ki fogom próbálni.
-
Oliverda
titán
válasz
Intruder2k5 #771 üzenetére
-
StSanya
senior tag
válasz
Intruder2k5 #771 üzenetére
Próbáld meg a vpi/vci: 8/32-t...
-
Sziasztok!
Feltettem az FW-t, modem működik, webes felületét elérem...
Típus DSL-360R T1, ISP Invitel.
Frissítés után a webes felületen nyomtam egy visszaállítást alapbeállításokra, majd ezt a 4 opciót......állítottam be, valamint cseréltem a root jelszót, de nem tudok csatlakozni. Volt már sok-sok reboot, sőt azóta már többször reset is, de semmi. Gyári fw-vel ment stabilan, a DSLAM távolsága tőlem < 1km, talán ha 800 méter van, soha nem is voltak gondjaim a vonallal, jelenleg a régi 360R-t dugtam vissza, azzal megy most.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged