- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.ter
csendes tag
Feltettem én is az új rom-ot, hatalmas változást nem tapasztaltam, nekem mintha kicsit lassabb lenne a home screen-re történő visszatérés, pár másodperc fekete képernyő is van előtte, ez eddig nem volt.
Eddig nem tudtam új kontaktokat létesíteni a telefonon, azt írta, hogy nincs elég memória, most már nem írja, csak nem jelenik meg az újonnan felvett kontakt. Hangminőségben nagy változás nálam nincs, igaz eddig sem volt sok problémám vele.
Egyébként rootolás nélkül lehet valamivel teljes backupot csinálni, hogy nem kelljen ilyen esetkben minden beállítást, könyvjelzőt, satöbbit újra beírogatni? SMS backupot, call log backupot találtam, használtam is, működtek rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest