- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg-77
aktív tag
Pont ma voltam én is megnézni mind két telefont. Az S4 olyan lassan és "öregurasan" tette a dolgát, hogy ha az enyém lenne ripityára törne ahogy a járólaphoz vágom tiszta erőből. Kritikán aluli működést produkált, a Z-hez képest, a Z-nél mindig azonnal történnek a dolgok, nem kellett várni semmire. Az S4 menügörgetése ronda, többször megböktem az ikonokat mert azt hittem nem érzékeli, közben csak gondolkozott és bármit indítottam el várni kellett rá. Az S4 kijelzője valóban szép, de köze sincs a valós világ színeihez, ebben is a Z-jobb. A Z-számomra rommá verte ott az üzletbe, minden téren. Írom ezt úgy, hogy biztos voltam benne nekem S4 kell a legelső perctől. Hát ez elmúlt és 1000x inkább a Z!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest