- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
Enci1983 #2639 üzenetére
Ebből itt nem egyedül én csinálok ügyet, akármit, akárhogy [moderálva] a topikba. Itt kis látható, hogy Mini széria legnézettebb és legtöbb hozzászólásával bíró topikjáról van szó [link], ugyanez van az XDA-n is [moderálva]. [moderálva]. [moderálva] ezért nem [moderálva], hogy mi a jelentősége ennek a problémának, [moderálva]. [moderálva], aki szerint mást nem is szóltam ehhez a topikhoz, bár valóban a legtöbbször a [moderálva] figyelmét hívtam fel arra, hogy ez több annál, mint aminek látszik. [moderálva] tovább hálás kutyaszemekkel, hogy fizethettél egy hibás telefonért - de nem mindenki ért egyet veled, ahogy képzeled. [moderálva]
Hivatalosan felkértek a bevizsgálásra, legalább a szoftveres javítást beígérték (aminek nem nagyon hiszünk...), tehát komolyan vette a cég is, csak [moderálva], ha tovább bagatellizálsz.[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest