- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Ebben nincs knox számláló!
Más:
Felraktam tegnap a cm12-t.Mellé a gapps pico változatát( google naptár, play áruház) a többi amire szükség van telepíthető playről.Pozitív tapasztalat: Kib..tt jó!!!Gyári romhoz képest is eszméletlen gyorsan fut, mindent azonnal végrehajt, böngészésnél is száguld!Ezenkívűl nagyon szép az egész rom, sokkal puritánabb a gyárinál, de mégis tetszetősebb, az animációk pedig nagyon bejönnek.Rengeteg beállítási lehetőség, bár a hivatalos cyanogenmodhoz képest kevés, de folyamatosan bővül a lista ahogy jönnek ki a frissebb verziók, ami kb. hetente történik.Egy ideig biztos fennmarad mert nagyon bejövős!
Negatív:Alap kamera appal hol jó a kamera hol nem, feldobtam playről a google kamerát és azzal nincs probléma, jól működik, bár a samsungoshoz képest kevés a beállítás.
A leírás szerint az nfc nem működik, bár én még nem próbáltam, sose használom.
Egyébb bugot még nem véltem felfedezni, talán az akksi picivel jobban merűl mint kitkattal, de lehet beáll majd, kitkattnél is kelett hozzá pár nap nekem.Nem bántam meg hogy felraktam, bár csak kipróbálás céljából akartam, de pár perc után beleszerettem.
Nyugodtan rakja fel mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest