- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Ebben nincs knox számláló!
Más:
Felraktam tegnap a cm12-t.Mellé a gapps pico változatát( google naptár, play áruház) a többi amire szükség van telepíthető playről.Pozitív tapasztalat: Kib..tt jó!!!Gyári romhoz képest is eszméletlen gyorsan fut, mindent azonnal végrehajt, böngészésnél is száguld!Ezenkívűl nagyon szép az egész rom, sokkal puritánabb a gyárinál, de mégis tetszetősebb, az animációk pedig nagyon bejönnek.Rengeteg beállítási lehetőség, bár a hivatalos cyanogenmodhoz képest kevés, de folyamatosan bővül a lista ahogy jönnek ki a frissebb verziók, ami kb. hetente történik.Egy ideig biztos fennmarad mert nagyon bejövős!
Negatív:Alap kamera appal hol jó a kamera hol nem, feldobtam playről a google kamerát és azzal nincs probléma, jól működik, bár a samsungoshoz képest kevés a beállítás.
A leírás szerint az nfc nem működik, bár én még nem próbáltam, sose használom.
Egyébb bugot még nem véltem felfedezni, talán az akksi picivel jobban merűl mint kitkattal, de lehet beáll majd, kitkattnél is kelett hozzá pár nap nekem.Nem bántam meg hogy felraktam, bár csak kipróbálás céljából akartam, de pár perc után beleszerettem.
Nyugodtan rakja fel mindenki!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Ulefone Armor 21 256GB/8GB RAM (Fekete)
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest