- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Gyermekeim az Úrban, jelentem, túl vagyok a házhozszerviz gyönyörein.
Ugye tegnap hívtak, délelőtt 11-től du 15-ig ígérték az érkezést, előtte pedig egy hívást.
Dél előtt tíz perccel jött egy hívás, hogy negyed óra és itt lesznek.Úgy is lett, jött egy fiatalabb csóka,laza mint a rigalánc, két nagy koffer.
Konyhában szépen leültettem, elkérte a telefont és a rossz hír:
-Előtte még ugye hívott, mondom ha nem talál ide, bekapcsolva hagyom.
Mondtam neki, hogy na akkor kikapcsolom, erre mondta, hogy még ne kapcsoljam ki.
Elkérte, aztán automatice' CSC kódokat és KNOX-ot nézett, külsérelmi nyomokat keresett, anélkül neki sem állt.
Persze rendben volt minden, szóval új kijelző, új érintőpanel, új keret.
Stabil mint a beton és kaptam egy ajándék fóliát.Egy papírt kellett aláírnom, lefényképezte az IMEI számot, ráfirkantott a T-s garanciajegyre, és ennyi.
Közben persze kérdeztem is,(mondta, hogy bármit kérdezheek, max nem válaszol) a válaszok alapján pedig:-A keret nem fém
-A Knox nem játék.., szóval semmiylen körülmények között nem fogadnak el indokot, ha a knox ugrott, a garid is ugrott.
- A térerő eldobálás állítólag jellemzően a T-hálózata miatt van, valamiért nem szeretik a Samuk SIII-tól felfelé.
- Kérdeztem a nálam többször előforduló kijelzőzöldülésről, ami aztán nyomtalanul megszűnt, ilyenről még nem is hallottak, ellenben beégni beszokott, hosszanti irányban szokott megjelenni egy csík , illetve szétpotyog a kép.
- A Keret és a gomb lötyögésről tudnak, bármelyiket szó nélkül javítják(ma elmondása szerint a negyedik kijelzőcseréje volt)
-A múltkor velem megesett médiaolvasási hibát is mondtam neki, amira azt mondta, hogy sajnos darálják az SD kártyákat ezek a telefonok, vagy hát a Note3 annyira nem biztos, mert az még új, de S4-nél sok ilyennel találkozott.
-A Samsungnál olyan illetékest találni ahol közvetlenül kérdezhetsz és nem kitérő választ adnak vagy továbbítanak, szinte lehetetlen.
-Érintőpanel egy-egy pontban nem érzékel, hát erre sem tudták a választ, mindenesetre cserélik.Kb ennyi fért bele, mert elég gyorsan végzett.
Annyit még elmondott, hogy még a jobbik eset ha hasonszőrű hívja ki őket,mert általában olyan emberekhez megy, akik azt sem tudják, hogy milyen telefonjuk van...ill beszakadt kijelzőkhöz, ami ugye fizetős(55 ropi körül), de mindig valaki más rendezi.
Szóval összességében maximálisan elégedett vagyok.
A csókával sem volt semmi gond, vette a lapot, még kiderült az is, hogy majdnem földim.
Alapos volt, pontos és gyors.
De kedvesen megjegyezte a végén, hogyazért sűrűn ne rontsam el a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest