- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
Tapasztalt valaki olyat, hogy 4.2.2. alatt mintha lassaban töltené USBről vagy akár 220-ról a készüléket, vagy csak én képzelelm be magamnak?
-
Dzsuri89
őstag
Valaki adjon nekem legyen szíves Toolkittel flashelhető gyári 4.1.1 romot, amit a Google oldaláról lehetett leszedni. Sajnos már nincs meg ez az image és kéne. :/
Köszi előre is!
-
B1T3
addikt
Új fólia lenne esedékes a telefonra, milyet tudok ajánlani?
-
Dottore
addikt
-
wardemi
senior tag
válasz watercooling #13712 üzenetére
Hm lehet pedig jó lenne elég kecsegtető volt a teszt a rom-al és a stock al kb 2e pont különbség
Hatalmas köszönet a go-mtpfs miatt. Szinte megváltás lett most már, pedig annyit kerestem de még sose találkoztam ezzel a megoldással. Köszi ^^
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
assemble
addikt
válasz Dzsuri89 #13709 üzenetére
Hat oke, te tudod, nem fogok vitatkozni. Most azon lehet vitatkozni hogy a 4.2 lassabb nemelyik animacioban (a 4.2.2 egyebkent ahogy nezem, nemileg javitott rajta) - en azert ezzel egyutt is azt hasznalom, de a 4.1.2 sztem tuti h semmivel nem lassabb a 4.1.1-nel, csak megjobb, megstabilabb, meg hibamentesebb.
-
spuros
őstag
Sziasztok
Ha a Toolkitben nincs a listában a szerepló rendszer/build szám (4.2.2-es a rendszerem és full gyári csak a bootloader van nyitva.), hanem 4.2.1-es a legutolsó akkor lehet rootolni meg bármi egyebet csinálni?
Bocs ha volt már, de nem találtam.
-
pszili8
aktív tag
Nálam is jelzett ma hogy frissítsem 4.2.2-re.Egyenlőre semmi negatív tapasztalat nincs bár nagyon nem is nyomkodtam.Frissítés után nálam is akadt picit a teló,de kikapcsoltam,kivettem az akksit,azóta simán megy,a kamera sem laggol már elfordításnál.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Viper26
nagyúr
Ha valaki előbb találna az Ubuntuhoz linket, dobja be ide, köszi!
S23 | Garmin epix™ Pro
-
spuros
őstag
Köszi..(:
Akkor ennek a zip-es verziója kell nekem ha jól sejtem? Flashelek egy recovery-t és abból felteszem a zip-et..?
-
Viper26
nagyúr
Még semmi...
S23 | Garmin epix™ Pro
-
Dottore
addikt
-
ProdyG
őstag
sziasztok,
használtan vettem ezt a telót pár hete, nem tudom milyen rom van rajta pontosan, de nem gyári, illetve tudom, hogy rootolva van.
szeretnék 4.2.2 full gyári romot rárakni, teljesen gyári állapotba szeretném állítani a telót (semmi root meg ilyesmi). van valami leírás ami rövöden-tömören leírja, hogy mit kell csinálnom?
ezek a fogalmak nekem sajnos nem mondanak semmit: recovery image, supersu, fastboot mode, adb, bootloader nyitva-zárva...
köszi -
SamS20
senior tag
válasz Grande Ale #13729 üzenetére
Jogos. Ez bizony tényleg csak fejlesztői változat. Még nem teljes
-
Dzsuri89
őstag
válasz assemble #13714 üzenetére
Vitatkozik a fene.
Július óta használom a telefont és 4.1.1-től kezdve mindegyik verziót használtam már, úgyhogy tudom nekem mi a jó és mi nem. Amúgy felraktam éjjel a 4.1.1-et, hát nem kicsit fürgébb a telefon... Az a gáz, hogy ilyen a büdös életbe nem lesz a Galaxy Nexus új android verziókkal. Tulajdonképpen mindig arra az eszközre a legjobb az aktuális rendszer, ami éppen a referencia model. Nexus S-sel is pont ugyan ez volt. -
wardemi
senior tag
-
Dottore
addikt
-
obZen
tag
válasz ntomka #13741 üzenetére
G+ on írják, hogy ez egy korai image, nem kell becsokkantani...
Szerk.: Persze én is csodálkoznék, ha ilyen vállalhatatlan izét ki mernének adni a kezükből.
[ Szerkesztve ]
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
törölt tag
Azt írják, hogy az ubuntu phone nem más mint egy cyanogenmod egy qml shellel.
-
TOZ
addikt
Meg az is, hogy 5PM CET.
Amugy itt van a cucc... de fekszik...
De ha valakinek megis lejon, install guide.
[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=PqKLzHU26TA
ezen a videon szebben megy mint amit belinkeltetek! Ha valaki kipróbálja irjon már véleményt
előre köszönömS23 Ultra | Sony A7 IV
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest