- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
iOnizer
tag
válasz Dealer95 #14851 üzenetére
Én is sokszor mondtam már ezt. Ha valami más, akkor IPS, de annak sem ilyen szépek a színei. Az Amoled technológia közel állna a tökéleteshez, ha nem lenne beégés.
Ugyanitt: Mivel a legegyszerűbb 4.2.2-t rootolni? GNex Toolkit úgy látom nem támogatja csak fizetősen. Rosszul látom?
[ Szerkesztve ]
Alá bizony
-
FragMaster
addikt
-
Grande Ale
őstag
A galériában látszik az azonnali feltöltés mappa, de üres. Bármit csinálok, nem látszanak benne a fotók. Csináltam egy factory resetet, hátha, de igy sem jó. a weben látszik, a telefonon nem. Eddig mindig jó volt. A google-nál lehet a gond?
-
Dzsuri89
őstag
válasz iOnizer #14850 üzenetére
Július óta használom a telefont AUTO fényerőn, de nyoma sincs beégésnek, pedig én aztán nyomogatom rendesen. Érdekes, hogy 3 hét alatt beégett neked.
Majd ha lesz rá módod akkor a HTC ONE kijelzőjét nézd meg, mert szerintem az áll a tökéleteshez nagyon közel. Amoledről csak egy olyan kijelző miatt mondanék le.
[ Szerkesztve ]
-
iOnizer
tag
válasz mgTerminator #14856 üzenetére
Ezaz, hogy semmi extrát nem csináltam vele. GSM Home-tól vettem, nem hiszem, hogy kiállítási darab lett volna.
Alá bizony
-
Integra
titán
válasz Viper26 #14844 üzenetére
elkezdtem még délután egy csomó alkalmazást uninstallálni, amiket nem használok és feleslegesen vannak telepítve, illetve nem akartam hogy backupot csináljon a titanium pro. az első alkalmazásokra PERCEKET kellett várni, hogy eltávolítsa a rendszer.. aztán az egyik alkalmazásnál "kiköpte" a torkában ragadt mócsingot a rendszer és onnantól villámgyorsan uninstallált tovább. sőt, a rendszerpörgés, a cpu usage is megállt. azóta hideg a telefon és teljesen jó, az akksifogyasztás megint normális....
wtf?!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
palesz53
senior tag
akit érdekel - romoldán a posztomban lehet találni egy friss adblocker progihoz linket (a rom toolbox-os jrummy munkája )...
(csak a store-ban nem lehet fenn ilyen, külső forrásból nincs "tiltva"... )[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Integra
titán
válasz ntomka #14872 üzenetére
kapaszkodj meg, nem tudom... :-/
ugyanis amiket eltávolítottam régóta fent voltak és utóbbi időben frissítést sem kaptak. amik meg igen, azok mind maradtak a telefonon. és nem távolítottam el semmilyen rendszer programot vagy rendszerrel kapcsolatos programot, vagy kommunikációs programot.. alszom rá egyet, mert jelenleg nem értem. mármint még mindig nem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ntomka
nagyúr
-
Integra
titán
válasz ntomka #14877 üzenetére
az a system tuner pro volt, amit meg is vettem. és az most is fent van. nem figyeltem rá, hogy visszafelé szedjem le a programokat, csak a listából amire nem volt szükségem, elkezdtem eltávolítani. nem is biztos, hogy alkalmazás volt, lehet, hogy egy művelet.. rejtély
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Benex
senior tag
Olyan gondom van h visszhangzik a telefon mikor valakivel beszélek... Erre mi a megoldás? Ha van
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
qltsar
veterán
Kipróbáltam a rootbox ROM-ot, nagyon bejövős, feltoltam mellé az itt említett ak kernelt. Nyomkodás mellett 10-20 perc és kifagy, próbáltam többféle governor-t, és scheduler-t de miután mindet végigzongoráztam ment visszar franco kernele. Ezzel nem fagy ki. Valakinek hasonló tapasztalat?
-
slice14
veterán
A beautiful widget skinjei kompatibilisek a fanci widget-tel?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
iOnizer
tag
Android 4.2.2-es Nexust hogy a legegyszerűbb rootolni? GNex toolkit nem támogatja, csak fizetősen, ha jól látom. Jól látom?
Alá bizony
-
assemble
addikt
válasz iOnizer #14892 üzenetére
Nexus Root Toolkit
Ingyenes, egyszeru, kb mindent tud amit kell. -
mrdavid
aktív tag
Sziasztok
vettem páromnak használt GNXet , gyári garis,
honnan tudom azt, ha vissza vonta a szervíz a garanciát?
az a garancia papíron rajta van?köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
trance89
őstag
válasz mgTerminator #14856 üzenetére
nekem most múlt 2 hónapos a nexusom de tegnapelőtt este amikor elkezdtem netezni az ágyban (korom sötétben) észrevettem hogy mind a navbar mind pedig a statusbar be van égve, nonstop auto fényerővel használom, többet nyomogatom bent (többnyire este) mint kinti fényben így többnyire minimumon van a fényerő, vadiújan vett GNex-ről van szó amit bontatlan csomagolásban vettem
nagyon jók a szemeim ezért vettem csak észre, gyengén látszik de ha már most látom akkor milyen lesz pár hónap múlva?
amúgy chrome-ban szürke háttérrel (nyitott fülek nélkül) látni kb 20-25%-os fényerő alatt, világosban vagy sötétebb helyiségben (még) nem látszik
úgyhogy eléggé elkeserített a dolog, el is ment a kedvem az amoledtől, a színei brutális szépek de nagyon nagy a beéégés esélye, hatalmas a hibaráta
akik pedig írják hogy fél vagy 1 éves készüléken semmi nyoma náluk a beéégésnek sztem baromság, garantálom hogy több mint 90%-uknál ha megnézném a kijelzőt koromsötétben a megfelelő hátérrel ugyanúgy látnám a status és navbart... -
desigo
senior tag
Nekem egy másfél éves amoledes telefonon volt beégés.
De az átlátszó taskbartól függetlenül az óra az akkujelző és a térerő jelző nyoma maradt ott.
Nem volt vészes és másfél év után nem is érdekelt már.Ha két hónap után van beégés az nem életszerű.Mondjuk én mindig minden telefonom auto fényerőn használom nem pedig maxon.
-
FragMaster
addikt
Ezért ragaszkodtam a gyári garanciához. Fél évesen még semmi nyoma problémának, de ha egy-másfél évesen előjön akkor had szóljon a házi-szaki.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest