- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Kissebb infó morzsák.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
ntomka
nagyúr
Akinek gyári frissítésű 4.2 van, annak az alapsáv verzió mit mutat?
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz FragMaster #13154 üzenetére
Köszi, akkor jól gondoltam, hogy a CM miatt ezt kézzel kell frissítenem.
ツ Headphones on - World off
-
slice14
veterán
-
Dzsuri89
őstag
Az idegesítő és érthetetlen problémám 2 hete áll fenn és egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mitől van.
Két e-m@il címet használok, az egyiket a Gmail appal, míg a másikat az úgynevezett E-mail appal. Amivel problémám lenne az az E-mail appos.
2 hete kezdődött el és azóta egy nap nem telt el, hogy ne jött volna elő ez a hiba. Annyit érdemes tudni, hogy Galaxy Nexus-on és Nexus 7-en is ugyan azokat az email címeket használom és mind a kettő eszköznél fenn áll a hibajelenség. A hibajelenség a következő: Aktív netkapcsolat esetén (Wi-fi) változó időközönként megszólal az értesítési hangom, vele együtt egy értesítés is, ami írja, hogy xyz fiókba sikertelen bejelentkezés.
Itt van egy kép róla:Ha rányomok az értesítésre, akkor kiírja, hogy frissítse jelszavát... Utána újra megnyitom a programot és betölti a leveleimet és az új leveleket is megkapom.
Más is tapasztalt ilyet?[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Dzsuri89 #13158 üzenetére
Én nem használom az email appot. De véletlenül nem exchange fiókként van beállítva? Olvastad a korrábbí híreket az exchangevel és a wp-vel kapcsolatban? Szerintem ez az androidos exchange-re is kihat.
Ha imap-ot használsz, akkor passz. Imap-ot még androidon nem használtam.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
obZen
tag
-
Dzsuri89
őstag
Nem próbáltam még ezt a Gmail appba két fiókos dolgot, mert nem tudom, hogy megjön-e mind a kettőre az email egyszerre, vagy mindig váltogatni kell, hogy melyik legyen az aktív? A másik dolog, hogy nem akarom ezt az email címet is a telefonnal összeszinkronizálni, mint a fő gmail címem. Ezekre választ tudnátok nekem adni? Addig nem állítom be, míg nem győztetek meg róla.
Köszi
(#13161) slice14
Azon már túl vagyok. :/[ Szerkesztve ]
-
einperson
csendes tag
Hali
Gyári 4.2.1-el 1390 óra 26 percet ment el míg ma feloldásnál kifagyott, nem reagált semmire csak akksi ki-be segített rajta.
Meg érezhetően belassult a rendszer.
Képet nem tudom feltenni mert nem engedi de majd próbálok.[ Szerkesztve ]
LG Nexus 5x
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna használati útmutatót küldeni? (A gyári 4-es Androidhoz kellene.) Igazából az ICS-hez kellene valami részletesebb használati utasítás, azért jöttem ide, mert mégis ez a referenciamodell, gyári ICS-sel, hátha sikerrel járok itt. De ha van jobb megoldás, valami részletesebb leírás máshol (esetleg a Google-től), szívesen fogadom azt is.
Fontos, hogy magyar nyelvű legyen a leírás.
Köszönöm a segítséget! -
karmaresz
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Nemrég kislányommal játszottunk gyerekeknek való egyszerű játékokkal a galaxy nexus-on, amikor az egyik indításakor kifagyott a telefon a játék indítóképernyőnél. Semmire nem reagált, így hosszan nyomtam a bekapcsológombot, amire kb. 10 mp. után elsötétült a telefon, és azóta semmi. Hiába nyomom hosszan a bekapcsológombot, hiába nyomom a power + volume down-t, semmi nem történik. Rádugtam töltőre, de előtte kb. 65%-on állt az akksi, úgyhogy furcsállanám, ha lemerült volna. Ezzel sincs egyelőre eredmény.
Gyári 4.1.2 van még rajta, semmi root és egyebek.Van még bármi amit figyelhetnék, vagy tehetnék az ügy érdekében?
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Dottore
addikt
válasz pete_21 #13168 üzenetére
Konkrét útmutatót nem. Ez nem annyira bonyolult. Főleg Magyar.
Az ICS-ről információt viszont találsz, de ehhez ott a kereső, amibe csak be kell írnod. -
Barcageri
tag
Hali. Vettem egy nexust és a 4.1.1 van rajta de amikor ràmegyek h nézzen friss verziot azt irja naprakesz. Hogyan kell frissiteni akksi is csak 1napot bir, hatha javulna
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
Ha a trickster modban, felveszem a szín szorzót 400-400-400ra akkor mennyivel nagyobb az esélye annak hogy beégjen a képernyő? Csak mert pl napsütéses időben azért a fényerősség eléggé gyengécske.
-
klasszsrac
tag
Kedvenc téma készítőm, Artvandelay munkáit nagyon szeretem. De a Contacts és az Mms nem veszi át a téma beállításait. Illetve pár apróság nem mindig mükődik pontosan ahogy a téma választóban meg van írva.
Kicsit megdolgoztam a forrásom és most már mükődik minden, téma választó nélkül
Itt van pár kép, hogy néz ki: Play link
A romom téma választó nélkül hozza ezt, sőt többet....Innen tölthető
Teljesen magyar, Lean kernel 5.8.2-velOneplus 6
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Felraktam ma Slukk 16 os romjàt.A kérdésem az lenne,hogy ami a romban van kernel az ji e hozza,vagy azt is cserélni kellene.Köszönöm.Amugy frissitést csinàltam,merr a 12.5 volt fwnnt és meg voltam vele elégedve.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
watercooling
tag
válasz Steelheart2 #13181 üzenetére
Nekem is slukk rom 16+kernel van, szerintem jobb mint a gyári.
-
Steelheart2
őstag
válasz watercooling #13182 üzenetére
Köszi szépen!Nekem is jol müködik.nem is cserélem le.Tetszenek Slukk romjai.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Barcageri
tag
Sziasztok!
Ha az akksit úgy töltöm, hogy amikor minden este lemegy 5-0% közé és onnan fullra az káros vagy épp jó neki? Honnan kezdjem tölteni inkább? Galaxy Nexus -
Dottore
addikt
Úgy van ahogy vzaza írta. Legkésőbb akkor kell tölteni mikor a töltési jelzés megjelenik. Ez benne van még a tűréshatárban. Talán még annyi, hogy hosszabb időre sem szabad eltenni lemerült akkumulátorral. Figyelni kell, hogy 40% alá ne essen az érték.
-
CB
senior tag
Felhívnám a figyelmeteket, hogy a play-en vásárolható játékok közül három (jól ismert) nagyon akciós.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
leslieke
Jómunkásember
Lehet még valahol újonnan kapni ezt a telefont? Csak használtat találok.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Benex
senior tag
Sikerült valakinek feltenni slukk 17es romját? Nekem a GooManager meg lletőlteni se akarja és ha simán leszedtem nem lehet feltenni :| nálam van a gond?
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Dottore
addikt
-
Benex
senior tag
válasz bodoraudio #13194 üzenetére
18.00 után már nekem is simán lejött
Nem tudom mi a nagy változás de piszok gyors lett
És tetszik pie key nem kell végre LMT.t használniS23 Ultra | Sony A7 IV
-