- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Valaki tapasztalt márolyat, hogy a telefonjába nem müködött a fényérzékelő szenzor illetve a giroszkóp? Hiába csinálok bármit a telefonnal (letakarítottam mindent meg most felraktam a 4.2.2-öt) semmi nem történik. Tudom, hogy ez nem GN de hátha találkozott már valaki ilyennel.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zool1
őstag
Nekem is megjött a 4.2.2 háááát... hmmm... Majd csak alakul!
-
SamS20
senior tag
ami számomra újdonság hogy bizony nem lehet a gyári órát úgy testre szabni hogy a nap és hogy hanyadika van, "eltűnjön" :/ ami nagy kár
-
TOZ
addikt
Folyamatosan bekapcsolva tartott NFC növeli a fogyasztást? Van itthon pár darab NFC matrica elmokaznek velük, de sok értelme nincs a profile valtasnak úgy, ha ezért az NFCt ki/be kéne kapcsolgatni a fogyasztás miatt.
-
kornellia84
tag
Úgy látom különösebben senki nincs megveszve a 4.2.2-éert, se azért hogy felrakhassa, se azért, hogy milyen jó.
-
ntomka
nagyúr
CM10.1-be már el is kezdték befésülni a 4.2.2-t. Hamarabb meglesz ott is, mind gondoltuk volna.
ツ Headphones on - World off
-
bajnokpityu
félisten
válasz ntomka #13461 üzenetére
telómról:
megint szoftvert frissitettek, és megint meggyógyult a nexusom. mindkétszer olyan hiba volt,amiről azt hittük, hogy hardveres. (nem kapcsol be, most meg nincs wifi)Cm 10.1futott,amikor megszünt a wifi, és utána már a loaderes rompakolástól sem gyógyult meg. (annyiban volt különleges, hogy pont aznap regeltük be a BMEn levő mac szűrésre a telót, amikor megszünt a wifi)
Nem gondolom, hogy bennem lenne a hiba, nexus St másfél évig ezernyi rommal csesztettem, itt valahogy úgy tűnik kevéssé kiforrott a dolog. nem értem.
Mi olyan rom telepitési lehetőség van,ami mélyebb,mint ez a bootloader alól felrakható zip teknika? Gondolok pl az ACE esetén a CSC/ODIN?
Nyilván lesz megint baj, de nem szeretnék újra 3 hetet teló nélkül tölteni.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
RJocó
tag
válasz kornellia84 #13460 üzenetére
Nagy változást nem vettem észre. Nyilván az érdemi dolgok a motorháztető alatt történtek. Legtöbben nem is fogunk lehet észrevenni semmit, mert lehet az előtt azt a funkciót amivel sokaknak gond volt, s most esetleg javították, nem is használtuk. 4.2.1-el sem volt sztm semmi baj. Ami mondjuk bosszantó kicsit az az, hogy nem orvosolták a kamera progiban az elforduláskor látható akadást.
-
Slukkica
őstag
Már 3 napja dolgozom rajta. A képen látszik hogy elég sok kód változás van a 4.2.2 - ben. Még kicsit több mint 300 patch van hátra amit bele kell integráljak a forrásomba
Persze az is idő volt mire elkészítettem a patch-eket.
Ha megvagyok vele akkor jöhet a TSM 18
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Snowcat
tag
válasz hallerlaller #13472 üzenetére
Nektek megy 4.2.2 alatt a körpanoráma (nem tudom mi a pontos neve, amelyik nem a sima panoráma, hanem a másik) funkció? Eddig ment jól és amúgy szerintem tök jópofa, de 4.2.2 óta átváltok rá, kiírja hogy "align to start" és bármit csinálok semmi nem történik, csak vár...
Valaki kipróbálná a sajátján? Esetleg valami ötlet, hogy lehetne javítani? -
zool1
őstag
Azt észrevettétek már, hogy a 4.2.2 frissítés óta 2 fajta digitális óra van a lockscreenen?! Ha a kikapcsológombbal felélesztem a kijelzőt és nem oldom fel, hol az egyik hol a másikfajta van.
-
Snowcat
tag
-
Snowcat
tag
de ez a baj, hogy sehol nincsenek azok a kék pöttyök, sőt sosincs egy pötty sem (lehet a kék enter zavar be a képen amit mellékeltem)
na mindegy, azthiszem lassan túlragozott lesz a téma, hazaérek megcsinálom a wipe-ot, remélem megjavul, csak valahogy nagyon piszkál most ez a hiba -
bodoraudio
aktív tag
http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=cm10&device=maguro
Most raktam fel a leg frissebbet belőle.
Eddig azt hittem hogy gyors a telóm:-) -
SamS20
senior tag
valaki valami működő videó lejátszót tudna adni ? mert az archos 4.2.2 alatt folyamatosan leáll :S
-
bajnokpityu
félisten
válasz bodoraudio #13480 üzenetére
jó az irány
nekem is jelentősen gyorsabb volt,mint a többi rom. és még kernelt is tehetsz rá, még gyorsabb lesz. ntomka ajánlott egy piszok gyorsat.kérdeztem délután az odint.
úgy néz ki, ugyanúgy lehet odinnal ezt a telót is full újraírni, mint többi samut. 1 perc alatt visszaállítja gyárira download módból, csak a loadert kell zárni a végén.mivel Slukk romja ma fel se települt, vissza a cm10.1-re.
eladó topping dac
-
SamS20
senior tag
válasz bajnokpityu #13483 üzenetére
Melyik az a piszok gyors kernel?
-
slice14
veterán
Sziasztok
Milyen fóliát ajánlotok? Ami rajta van, már 6 hónapos és eléggé elhasználódott.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
trance89
őstag
válasz bajnokpityu #13488 üzenetére
ez a franco kernel mennyire stabil mindennapos használatra? akkuidővel hogy áll? mert nem szeretném szétbarmolni az amúgy atomstabil CM 10.1 M1 romomat
feltettem egyelőre a franco kernel updater free verzióját, melyiket érdemes ha az akkuidő fontos, a 384 vagy 512MHz GPU-sat? nem játszok abszolút a telefonon -
bodoraudio
aktív tag
válasz bajnokpityu #13488 üzenetére
felteszem a frankót de be sem bootol.
anarky is így járt.
nem tudom mi a fene van vele.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz bodoraudio #13493 üzenetére
sok mindennel volt bajom,de ezzel nem találkoztam.
wipe volt?eladó topping dac
-
bodoraudio
aktív tag
válasz bajnokpityu #13494 üzenetére
dalvik és chace
-
TOZ
addikt
válasz bajnokpityu #13483 üzenetére
Elvileg Chainfire Mobil Odinja is megy.
Más.
4.2.2on is csinálja az Opera Mini a fekete halált... Urvara idegesítő. -
tybsen
addikt
Nem tudom, en gyari 4.2.1 vagyok egyelore.
assemble: azt csinalja a mini, hogy miutan kilepsz belole es csinalsz valami mast (pl. e-mailt megnezel) es visszalepsz, akkor nem mutat semmilyen tartalmat, csak egy fekete, ures oldalt - az opera mini bezarasaval es ujrainditasa utan megint mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest