- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti425
tag
Sziasztok!!
Elmesélem pár órás találkozásomat ezzel a géppel.............
Annak rendje és módja szerint besétáltam a helyi Tescó-ba és lecsaptam a készülékre,szerencsém volt,összesen 3db-ot hoztak,2-nek már megvolt a gazda,enyém lett a 3-ik....akkor még örültem....
Évek óta Telenoros előfizető vagyok,és mivel egy ismerősöm dolgozik ott,ezért hazafele menet beugrottam hozzá--mintha megéreztem volna--hogy mivel független a gép ugyan állitsa már be a hálozatot,netet rajta,ne nekem kelljen szenvednem este vele itthon......azt azért hozzáteszem régi motoros a boltban,lehet több telefon fordult meg a kezében,mint nekem kilincs
Na innentől kezdődtek a problémák! Ugyanis a dobozábol frissen kivéve NEM tudta bekapcsolni,nem lehetett!!!! (Természetesen előtte akksi bele lett rakva)
Semmi baj mondta,valószinű tul van merülve,otthon azonnal rakjam töltőre,és megadta hogy birom majd a netet beállitani rajta...
Nosza itthon tölteni kezdtem.......VOLNA......ugyanis semmi reakció konnektorba dugás után,semmi kis led,vagy bármi ami jelezte volna a töltést.......
Biztonság okáért kipróbáltam a töltőjét a jelenlegi gépemmel(Blade3) de azonnal vette az áramot,tehát nem a töltőjével volt a gond.....
Mivel nem ismerem a tipust,gondoltam mindegy,és hagytam tölteni,kb 1 óra mulva ránéztem,de még mindig semmi ami jelezte volna a töltést..........
Gondoltam ettől függetlenül megpróbálom bekapcsolni.............nagynehezen sikerült,a sokadik nyomásra,próbáltam én mindenhogy,nem akarta az igazságot.......Mindegy sikerült...de ismét meglepetés volt...ugyanis 1%-os töltöttséget mutatott a beállitásoknál......gondoltam bedugom töltőre és ugy bekapcsolva nézem meg hogy mit mutat,de ismét semmi.......stabil 1%...és azt irta ki hogy nincs töltés.....vagyis nem vette a töltést.........Megint próbák sorozata,másik töltővel,de semmi......... Egyszerűen nem lehetett tölteni!
Igyhát kénytelen voltam a ma délben vásárolt gépemet visszavinni,pár órás nálam lét után......
Mondanom se kell hogy a Tescó műszaki pultnál levő eladó szintén nem tudta bekapcsolni......
Igy hát sajnos ennyi a történet!! Vissza a feladónak!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest