- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelers
senior tag
Hááát szőr a szőrbe odaadnám érte a 630-am!
-
rizso
addikt
Maga a forma szép (még ha láttunk is már pár hasonlót), minőség képek/videók alapján átjön, hardver bőven elég mindenre, WP számomra még mindig felejtős. Kamera fronton...hát nem is tudom. Engem annyira nem győztek meg a képek. Egyrészt rengeteg helyen megfigyelhető a tipikus "lumiás mosás", illetve elég sok "fátyolos" kép is van. Videó is olyan amilyen, hátast nem dobtam tőle...
-
lcee79
addikt
Tesztben nem találtam, de más oldalon megkeresve "F2.4 lens with 6 elements".
A videó tök jó minőség lenne nekem, csak az én ízlésemnek kicsit sötétnek tűnik (vagy legalábbis itt a munkahelyi monitoromon annak tűnik)
Talán egy f/2-essel jobb lenne/an tetszene.
Bár képeknél nem látszik olyan vészesnek.De elég jó telefonnak tűnik így teszten keresztül...
Ki kéne probálni élőben, hogy milyen...
Hátha átszoktatom magam Windows-ra (de azért ettől kicsit félek, mindenképp tesztelgetnem kéne...de errefelé ez nem egyszerű, sőt...) -
ghost364
senior tag
Köszi a tesztet! Ez a telefon szerintem az eddigi legszebb Lumia, csak a MicroSD bővítés hiányzik.
-
Az a tesztvideó nagyon durva
Engem csak egy dolog tart vissza: az ára.
Oké, hogy 150k korrekt ár érte, ez vitathatatlan, de 150k bőven a megfizethetetlen kategória számomra.
Legalább az vegyen ilyet a sebtapasz számszungok helyett, akinek van rá pénze, ha már én nem tudok venni. -
roli543
őstag
Kedves Samsung, ilyen formatervvel kérem a készülékeket!
-
-
FATtila78
tag
Nem rossz, de ezért a pénzért egy Iphone 5C jobb vétel. Amúgy is jobb az Appstore, mint a Windowsos megfelelője.
-
Örni
senior tag
Ejj... Mikor lesz már androidon ilyen videozoom? Viszont tök moarés a felvétel, azt nem tudom mire vélni.
-
trassher
addikt
Na akkor sírhatott mindenki az AMOLED kijelzőért. Glance screen volt egy olyan újítás mobilos körben aminek használati értéke is van nem csak egy jól mutató bullshit a specifikációk között.
woland_y2k: Elolvastam. Látom nem sikerült megtalálni a "Mindet törli" gombot az értesítési sávban.
-
-
kistoka
tag
Jöhetne már valami IP védelemmel is,mert ez így nulla. Minden gyártó ugyanazt nyomatja.
-
vm93hun
aktív tag
Eddig a legjobb.
Ha lesz rá pénzem akkor ez lesz a következő telefonom. Nem tudom, hogy a fix 32GB nálam meddig lesz elég... majd meglátjuk.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jó lett, bár szerintem elég vastag.
-
Thauxeeb
tag
Azért a Glance hiánya nevetséges, főleg, hogy nem csak az elődei, hanem a kisebb tesói is tudják... amíg WP-m volt, nagyon szerettem.
-
trassher
addikt
Szokott Lumia minőség mint kb minden telefonjuk ami a 620/30 felett áll. A glance screen hiányát nem tudom mire vélni de csak lesz annyi eszük hogy egy frissítéssel bekerül.
végre van értesítési központ (ha nem is tökéletes) Ööö miért, mi hiányzik belőle?
-
babosmiki
addikt
Hát én a második esti képet inkább be se raktam volna, az valami gyalázat...
Mondjuk én a többit sem mondanám jónak... -
dkface
aktív tag
Végre egy 140mm alatti fullHD telefon! Grat Nokia nálam ez a telefon csillagos ötös
-
Fr0z3n
őstag
Szép is, jó is. Ilyen kell, hogy legyen egy telefon. Memókártya foglalat azért lehetne benne. Kár, hogy nincs cián kékben
-
Kand Úr
csendes tag
Régóta vártam már ezt a tesztet, köszi!!
Ha a 1020-nak nem lesz ebben az évben utódja, akkor ez lesz a következő.
Go WP! -
B1T3
addikt
Jól sikerült ez a telefon, ráadásul számomra ez a formaterv manapság az egyik, ha nem a legszebb.
-
tomee007007
addikt
Korrekt készülék!
Azért az "offline, egész világon elérhető autós navigáció, mindenféle extra költség nélkül, örökkön-örökké" szlogent már hallotuk a Nokia Maps esetében is Symianon, és tudjuk mi lett a vége...
-
hito
nagyúr
Számomra a microSD hiányával sajnos meg is bukott a készülék. 1020-at is itt cseszték el. Csak tudnám miért olyan baromi nehéz egy nyomorult microSD slot-ot beletenni egy csúcskészülékbe
1520-ba miért tudták beletenni és még egy csomó másik Lumia-ba?
Maradok a 1020-nál, váltani csak bővíthető háttértárral rendelkező minimum ilyen minőségű PV kamerás Lumia-ra fogok. Már ha lesz ilyen. Egyébként ettől eltekintve nagyon jóra sikeredett. Pont ezért idegesít ennyire a dolog.
-
Szatyor95
senior tag
Egy teljesen fekete variánst még el is fogadnék. A kialakítása külön tetszik, a mostani Sony telefonom ugrik be róla valamiért. A kamerája is jó, a hardvere is... Bárcsak létezne Androidos* változatban. Számomra Kánaán lenne.
* Nem az a f*stalicska, ami a Nokia X-en is van, hanem egy alap droid.
-
btudos
nagyúr
A hátlap színvilágát taglaló bekezdésnél sírtam a nevetéstől, köszi.
-
Armagedown
őstag
Nagyon jó mobil, sokat el tudtak volna adni belőle ha Samsung felírat van rajta és Android
-
zsoltyyy
senior tag
"A 2 GB RAM soha nem látott mennyiség WP alatt..."
1020-ban és a 1520-ban is annyi van, nem?
-
jó kis teszt, külsőre tetszik ez az egyszerű dizájn. nekem bejön
-
babkukta
senior tag
Nagyon zsír készülék!!
Köszi a tesztet! Leginkább a fényképekre voltam kíváncsi, nem csalódtam! A többi meg rendben van, el se kell olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest