- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Na igen, csak a magyar szolgáltató nem így gondolkodik, hanem úgy, hogy megvetted, akkor aztán csak akkor cserél ha valóban egyértelmű a hiba, lehet az Lumia 520, meg IPhone is. Le sem tojják.
Én is vittem vissza egy Barátom SP-jét szolgáltatói szoftver features feldobta a talpát frissítés után, nem szaroztak volt raktáron cserélték.
Magyarországon ez 2 hét és 3* ori könyörgés mire hozzányúltak.
Mondhatnám az IPhone-t is a cégnél ahol dolgoztam az IPhone kb minden 5-ik vonalat csak úgy bontott, de volt hogy 3-t, a szolgáltató: nem bizonyítható, mikor már minden másodikat bontotta, akkor cserélték, 3 hónap szenvedés után.
Szóval értem én, (Én is Londonban élek)
(#484) legiaap
Ha kicsit nem fan lennél, akkor lehet hogy nem ez lenne nem gondolkodtál el ezen? Gondolom nem. El kellene... Mert pont, hogy nem a haterek uszítják ezt, hanem a fanok hozzáállása ami ezt okozta (a konkurencia folyamatos fikázása most ütött vissza, ezt is állni kell nem csak fikázni... )
Visszanyalt a fagyi? Legközelebb óvatosabban fogalmaztok... Már fórumokon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel