- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
polcsa
aktív tag
Két okosságot szeretnék megosztani veletek, hátha segít.
1. Fényerő állítás
Végre találtam egy olyan appot, ami nem widgetként, hanem az app indításával, kérdés nélkül állítja a fényerőt.
Mire jó? Ha ezt az appot a gyors gombhoz rendelitek, akkor egy gombra világosodik teljes fényerőre és nem kell (napsütésben) hunyorogva keresgélni, hogy mire nyomj. Sajna csak 0 és 100 között állít, de én csak felfelé állításra használom.
quick_brightness_change2. Képernyő kikapcsolás
Ez pedig egy bekapcsoló gomb kímélő program, ami egyből lekapcsolja a képernyőt és működik is a telónkon. Én kitettem minden képernyő jobb alsó sarkába és legalább a kikapcsoláshoz nem kell gombot nyomni. Szerintem kényelmesebb is, de ez már ízlés dolga.
screen_off_lock -
Sziasztok!
Van arról valami információ, hogy jön-e erre a készülékre 4.2-es android valamikor?
Előre is köszönöm a választ
-
jooker82
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #396 üzenetére
fura,hogy simmel megváltozik a szoftverezettség. Hogy van e erre magyarázat,ki tudja
A lényeg,hogy renbe jött
-
jooker82
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #394 üzenetére
A többieknél fennél az a fényerő gond újrainditás után? vagy csak nálad..
-
SkyLine3000
addikt
Aztán mér juzer error?
Akkor áruld el potosan, h a simnek mi köze van a fényerőhöz, meg az időkorláthoz? Ezek szerint biztos van, de akkor szted mi? De ne kamuzz!
Pontos, szakszerű magyarázatot várok. Ha elmondod, akkor Mea Culpa.
Egyébként amikor megvettem, természetesen beletettem a simet, h kipróbáljam a telót, h műxik-e, de akkor ezek még nem tűntek fel. Mivel amíg megjön a tok, nem akarom használni a telót, csak megnézni milyen, minek rakjam bele állandóan a simet? Nem telefonálni akartam vele, csak kipróbálgatni.Nem érdekel sem a csendes mód, sem a repülős mód. Ha én ki akarom kapcsolni éjszakára a telót, akkor ki fogom kapcsolni. Ennyi. Majd én eldöntöm. Te használd úgy a telód, ahogy akarod.
-
forzamo
tag
válasz
SkyLine3000 #379 üzenetére
Azért ez nem semmi, mekkora user error. Már szervizbe küldenéd de még a sim kártyát se tetted bele.
Éjszakára ott a 'csendes mód' még ütemezni is lehet, mettől-meddig tartson és milyen hívást engedjen át.
-
atosan
veterán
válasz
SkyLine3000 #391 üzenetére
-
atosan
veterán
válasz
SkyLine3000 #389 üzenetére
Az enyém 6, nagyobbik meg 15, hímekre érzékeny automata lángszórók a kapuban
Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond
-
sajo13
senior tag
válasz
SkyLine3000 #381 üzenetére
Annak örülök, hogy a fényerő beállítás problémád megoldodótt.Eggyel kevesebb bosszúság.
Viszont az tévhit, hogy ha éjszakára kikapcsolod a telefont, akkor hosszabb lesz aksi élettartama (1év vs. 2év). Ez valami város legenda lehet, de nem igaz. Pont, hogy mikor bekapcsolod, akkor kap egy nagyobb áramerősség löketet. Szóval előnyösebb szinten tartani, mint folyton ki-be kapcsolgatni.
Ez az F6-os ma éjszaka pl. 1%-ot merült, ami nem sok. Ezért tehát felesleges kikapcsolni.
Ha éjjel zargatnak, az sajnálatos probléma. Én nem kapcsolom ki éjjelre sem a telefont, repülőbe sem teszem, pihen az magától, lezárt képernyővel. Ha pedig fontos hívás van, akkor legalább meghallom.
Kívánom, hogy ne kerülj olyan szituációba, hogy a fiad/lányod ha felnő, hajnalban felhív, hogy "Apa, gyere segíts!", de csak annyit mond egy bájos női hang a neki: "A hívott szám jelenleg nem elérhető. Kérjük ismételje meg hívását később!" -
Faby
senior tag
Mivel a másik topik bezárt, ide is írom az első tapasztalatokat:
Végre kézben van nálam is a telefon, eddig minden pozitív. Este 9 kor hagytam abba a nyüstölését, letettem, wifi bekapcsolva maradt, Most kézbe vettem, 2 %-ot esett az akksi, ez egyelőre lenyűgöző.
Van néhány dolog, amit szokni kell, pl auto fényerő hiánya, meg az egész UI, de tetszik.
A Htc Sense után nagyon szokni kellett a 4.2 Holo UI-t (CM 10.1), ez megint teljesen más.
Ami elsőre nagyon meglepett, hogy nincs gyári zseblámpa (legalábbis én nem találtam, tudom, playről orvosolható), ill hogy csak fixen 4x4 -es rács lehet a kezdőképernyő, bőven elférhetne az 5, akár a 6 sor is. Egyelőre csak ezért nem akarok másik launchert.
Nekem kifejezetten tetszik a fentről lehúzható kapcsolók, így bárhonnan elérhető, nem kell kilépni a főképernyőre.
Frissítés: még a 10a van fent, nem is jelez frissebbet, ezek szerint csak PC Suite játszik? -
polcsa
aktív tag
atosan válasza polcsa üzenetére 2013-12-08 07:18:21
"A legújabb frissítés összevonja, a hiba nem az ön készülékében van
"
Kösz, tényleg, frankó lett.
Egyet hiányolok a régiből, hogy a navi elindítás után egy jól irányzott "Cél bemondása" pötty után nem kellett a telóhoz nyúlni, most elég sok pötty, mire megszólal. Majdcsak belekerül... -
atosan
veterán
válasz
SkyLine3000 #381 üzenetére
No, azért csak összejött
-
ultio
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #379 üzenetére
Valahol érthető, ha nem is tudjuk miért van így, hisz ezeket a kütyüket alapvetően mégis arra tervezték, hogy sim is legyen benne
.
Örülök, hogy jó lett a telód!Így akkor én leszek az első, akinek tényleg gondja van a géppel, mert továbbra is akármilyen töltővel, kábellel lassú töltésre hajlandó, ezért viszem ma vissza.
Közben rájöttem, hogy benne vagyok a 3 napban, így ha a készülékkel lesz fond, nem a töltővel, akkor csere lesz. Már ha lesz raktáron.
-
SkyLine3000
addikt
Mert minek menjen éjszaka, ha úgysem akarom, h elérjenek? Max néha ilyenkor repülőbe kapcsolom. Meg aztán akksi szempontjából sem mindegy. Úgy vagyok vele, h had pihenjen néha a teló is. Éjszaka te is alszol, nem?
Sőt! A vezetékes is kikapcsolom. Épp mostanában volt, h hajnali 4kor arra ébredt fel a család, h valami idióta csörgette a vezetékest. És nem egyedi alkalom volt. Ebből nem kérek. Én idáig az összes telómat kikapcsoltam éjszakára és ez ezután is így lesz. Sosem a memória miatt kapcsoltam ki. Azért az is érdekes, h azoknak, akik kikapcsolás nélkül használták mondjuk a W-jüket, szinte mindnek egy éves korára behalt az akksija. Az enyémben meg lassan két éves és semmi baja. Azt leszámítva, h azért már kevesebbet megy el egy töltéssel.
Azért eléggé otthon vagyok ám a számítógépben, meg a totál commanderben huszon pár év után...
Azért mert neked ezekre nincs szükséged, másnak még lehet. Nem vagyunk egyformák.Az tény, h a W beltérben (mint a legtöbb teló) nem csinált túl jó képeket, de szabadban nagyon jókat csinál.
És hidd el, van összehasonlítási alapom. Direkt összevetettem a két telóval, egyazon időben/helyen készült képeket. De már nem érdekel.A lényeg, h nem kell szervizbe küldenem a telót, hanem használhatom.
Megvárom, míg megjön a tok és masszívan használatba veszem. Addig meg belakom a szokásos appokkal.
-
sajo13
senior tag
válasz
SkyLine3000 #377 üzenetére
Nem értem minek kapcsolgatod ki a telefont? Ez már nem Galaxy W! És nem is Gingerbread(2.3), amely ette a memóriát. Szerintem az F6-ot már felesleges újraindítgatni, teszi a dolgát, nem lassul be, ha kell kipucolja gyorsan a memóriát. Nem olyan, mint a W, amelynél néha látod, hogy időbe telik a Homescreen újrarajzolása.
A kamera képeknél pedig megtalálod az időpontot, csak nem a file nevében, hanem a létrehozás időpontában. Lemásolod a számítógépre, a dátum megmarad, Total Commanderben tudod dátum alapján rendezni, stb. Mi szükség, hogy a file nevében legyen a dátum, a tükörrefelexes gépek sem úgy mentik el a file nevét, mégsem szidja senki a módszert.
Amúgy a Galaxy W beltérben nem nagyon találta a fókuszt, rengeteg homályos kép készült vele. Arról nem is beszélve, hogy irtó lassan fényképezett, sok időbe telt, míg az exponálástól számítva elkészült és kártyára íródott a kép. Na ez az F6-on sokkal gyorsabb már. -
SkyLine3000
addikt
Mégsem sz@r a telóm!!!
Idáig sim kártya nélkül próbálgattam, mert ugye az bent volt abban a telóban, amit használtam. Mondom berakom a simet a telóba, had szokja a hálózatot. És láss csodát, megtartotta a beállításokat!A fényerőt és az időkorlátot is.
Már többször újraindítottam a telót, ki-be kapcsoltam és minden stimmel.
Pedig közben beregeltem a telót az Lg honlapján, h majd hétfőn beszélek velük és igénylem a szervizt... Ne legyen rá szükségem.
Úgyh kissé megnyugodtam. -
B.i.L
senior tag
válasz
SkyLine3000 #377 üzenetére
Ámen' mehet a szervíz-részvétem...
-
SkyLine3000
addikt
A Factory Hard Reset ugyanaz, mint a menüből vagy tárcsázóból való resetelés. Legalábbis a Samsungnál úgy volt. Ott már mindenképp reseteltem a telefont. Mivel ez is az is android, gondolom, itt is így van.
De nem fogok szarakodni vele. Elküldöm szervizbe, h csinálják meg, vagy cseréljék ki, mert ez így nekem nem jó. -
B.i.L
senior tag
válasz
SkyLine3000 #373 üzenetére
Ezt próbáltad?
5. (I)A Durva visszaállítás használata (Gyári
alapbeállítások visszaállítása)(/I)
Ha a telefont eredeti állapotába kell visszaállítani, a telefon újraindításához használja a
Durva visszaállítás funkciót.
Figyelem! A durva visszaállítás esetén minden felhasználói alkalmazás és adat
törlésre kerül. Ne felejtsen el biztonsági mentést készíteni a fontos adatokról a
Durva visszaállítás végrehajtása előtt.
1 Kapcsolja ki a telefont.
2 Nyomja meg és tartsa lenyomva a Be- és kikapcsolás/Lezárás gombot +
Hangerőcsökkentő gombot .
3 Az LG embléma megjelenik a képernyőn. Majd néhány másodperc múlva
megjelenik a FACTORY HARD RESET (DURVA VISSZAÁLLÍTÁS) képernyő, ekkor
engedjen el minden gombot.4 A telefon lehetővé teszi a gyári alapbeállítások visszaállítása funkció kiválasztását
az Android rendszerhelyreállító segédprogramjában a Be- és kikapcsolás/Lezárás
gomb megnyomásával.
5 Nyomja meg ismét a Be- és kikapcsolás/Lezárás gombot a gyári
alapbeállítások visszaállításának jóváhagyásához, és a telefonon visszaállnak a
gyári beállítások. A megszakításához nyomja meg bármelyik gombot.
6. Biztonsági üzemmód
A telefon helyreállítása meghibásodás esetén.
1 Kapcsolja ki a telefonját, majd indítsa újra. Amikor megjelenik az indító animáció,
nyomja le és tartsa lenyomva a Hangerőcsökkentő billentyűt . Ekkor megjelenik
a főképernyő, amelynek a bal alsó sarkában a „Biztonsági üzemmód” felirat látható.
2 A kezdőképernyőn érintse meg a Menü gombot , majd érintse meg a
Rendszerbeállítások > Alkalmazások opciót.
3 Érintse meg a képernyő tetején látható, rendelkezésre álló fülek valamelyikét, majd
válassza ki a telepíteni kívánt alkalmazást.
4 Érintse meg az Eltávolítás, majd a megerősítéshez az OK lehetőséget.
5 Miután eltávolította az alkalmazást, kapcsolja ki a telefont, majd indítsa újra. -
atosan
veterán
válasz
SkyLine3000 #373 üzenetére
Minden szoftver frissítés után kell hard reset, különben nem feltétlenül érvényesülnek az új szoft előnyei, meg összeakadhat a kettő. Ha utána is marad a probléma, akkor tényleg szerviz.
-
SkyLine3000
addikt
Már elment a kedvem az egésztől. Ha a szoftverfrissítés nem oldotta meg, akkor valszeg a reset sem fogja... De holnap megpróbálom. Sztem ennyi. Kifogtam egy szart.
Belegondolok apósék tv-jébe, meg abba, h volt egy Lg porszívóm is, amiben elég rövid idő alatt motort kellett cserélni. Hát...
Mondjuk a Samu mikróinkat (van kettő) már mindet kellett szerelnem, nem egyszer. A Samu tv távirányítója kezdetektől szar. Szinte ki kell nyomni a gombokat, h reagáljon a tv... Lehetne sorolni vég nélkül...
Na, mindegy. Nem általánosítok. -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #371 üzenetére
Nyomj egy hard resetet is,és ha az sem segít,akkor tényleg szervíz.....
-
SkyLine3000
addikt
válasz
SkyLine3000 #370 üzenetére
Jelentem, a frissítés megtörtént! A hiba viszont ugyanúgy fennáll...
C szoftver. A fényerő, meg az időkorlát ugyanúgy visszaugrik gyárira, hiába állítom át...
Szóval akkor szerviz. -
SkyLine3000
addikt
Túl unalmas lenne, ha minden simán menne...
Meg aztán most volt időm/kedvem szórakozni a telóval. Gyerek mellett kevés az idő.
Egyébként ota-n már első nap megnéztem, h van-e frissebb szoft, de nem mutatott semmit. Meg aztán fogalmam sem volt, h melyik a legfrissebb. Ezt is csak úgy találtam, h végignyálaztam a fórumot, mert emlékeztem, h vki belinkelt róla egy képet.
-
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #368 üzenetére
Ezzel is,azzal is meg tudod oldani.....
Ha eddig lusta voltál szórakázni vele,akkor miért is táncolsz itt az idegeimen?
-
SkyLine3000
addikt
Az LG mObile Support Tool talált frissítést, amit most tölt le. 785Mb.
Közben jön le a PC Suite. Várjam meg, míg lejön és azzal frissítsem? Vagy folytassam ezzel az LG Tools-al?
Lg-ben még nem vagyok otthon....
Samut meg úgy ismerem, mint a tenyeremet.OTA-n nem talált frissítést, csak pc-n keresztül.
Meg aztán az a büdös nagy helyzet, h kedden vettem meg a telót, de csak most kezdtem el b@szogatni.
Az elmúlt napokban kb 2x kapcsoltam be, h milyen, oszt csóklom. Meg akarom várni a használatát, míg megjön a tok.
Különben is. Olyan frankó ez a Siemens M55, h minek nekem ez az F6? -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #362 üzenetére
Úúúúúú ember!!!!!Ezt kérdeztem az előbb
Javasolnám a PC Suite használatát,mivel a legfrissebb szoftver a D50510c-216-01Kamera szoftver biztos ugyanaz marad,nem ad lehetőséget dátumozni benne.....
-
ViCk980
tag
válasz
SkyLine3000 #362 üzenetére
Könnyen előfordulhat, hogy megoldja..
Azonos verzión belül a frissítés mindig kissebb hibákat javít. Akár a nálad felmerülőt, vagy épp a kamerát..
-
kokokka
addikt
Szemezgetek egy F6-ossal. Kicsit változtak a dolgok a Telenor oldalán, de ha eljön az idő lehet, hogy vennék egyet. A baj csak az, hogy ami LG cuccom volt, azzal mindel akadtak problémák, de nem akarok általánosítani. Akinek van, mit szól a minőségéhez? A hardverét és a tudását átnéztem, de milyen maga a készülék? Jól összerakott? Gombok stabilak? Szép, éles a kijelzője, színhűség megvan? Ilyen dolgok érdekelnének elsősorban róla. A tesztet olvastam, de a Ti vélemnytek inkább érdekelne. Köszi előre is!
-
SkyLine3000
addikt
Az az érdekes, ha mondjuk a kisegítő lehetőségeknél bekapcsolom az árnyékokat, akkor ugye leveszi a fényerőt nullára. Újraindítás után viszont újra 100%-ra lövi...
Plusz az én telóm szoftververziója: D50510a-216-01
Visszább vki beszúrt egy képet a szoftveradatokról és neki nem "a" a vége, hanem "c". Tehát frissebb. Viszont hiába ellenőrzöm a frissítést, nem talál újabbat. Lehet, h gépre kötve kéne megnéznem? Mint a Samunál a Kiessel? Lehet, ha tudnám frissíteni, megoldaná ezeket.
Másén milyen a szoftververzió?
-
SkyLine3000
addikt
Nem segített. Már 2x is megcsináltam.
Érdekességképp megemlíteném, h após nemrég kapott szülinapjára egy LG 3d-s tv-t. Már 2x volt szervizben. Talán most sikerült megcsinálniuk... Persze ne akarok következtetéseket levonni. Csak ez van.
Nyilván nem a telefon hibás. Újra kell rakni a szoftvert a szervizben. Elvileg annak meg kéne oldani. Persze, ha nem csinálják meg, akkor cserét fogok kérni. -
MeGabee
senior tag
Beállítások/Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása
Sorry,később szerkesztetted
Hard reset
Elmiletileg a D505-nél is mennie kell. -
ultio
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #355 üzenetére
Az általad említett 'nem a beállított értékekkel indul el a teló' dolgot az enyém se csinálja, így lehet a Tied a hibás.
Az enyém meg hálózati töltésnél is ezt írja ki: Az akkumulátortöltés lassú a TA/USB kapcsolat alacsony elektromos áramszintje miatt.
És sanszos, hogy a készülék vagy az aksi rossz, mert másik hálózati töltővel, illetve másik adatkábellel is ez a helyzet. Holnap én is viszem vissza. -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #355 üzenetére
Reset sem segített?
-
SkyLine3000
addikt
Azt el tudom képzelni, h a rajta lévő szoftverben nem stimmel vmi, ha másnál ilyen nincs. Főleg, mivel visszaállítás után is ugyanazt csinálja. És mér ne lenne az ilyen hiba bosszantó? De más nem áll vissza újraindítás után, csak a fényerő, meg az időkorlát.
Ha ezt nem csinálná, a többi nem is érdekelne.
Úgyh megy a szervizbe.
Nekem meg a W-vel nem volt soha, semmi bajom. -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #353 üzenetére
Mivel nekem ilyet egyszer sem csinált,így szerintem a tiéd hibás lehet!Vidd vissza.
Nem leszólni akartalak,csak pont ezért nem értem,hogy miért negatívum szerinted,ha egy másik gyártó másfajta felülete nem ugyanaz,mint amit eddig megszoktál.Vagy hogy egy gyári app nem tudja azt,amit a másik.....
Nekem pl. a W-vel volt tele a hócipőm (ha már tél van),és akkor megfogadtam,hogy sose többet Samut.... -
SkyLine3000
addikt
Megvolt. Maradt minde ugyanaz. Újraindítom a telót, előszőr az általam beállított fényerőn indul, aztán tököl kicsit és voálá. Fényerő 100%, képernyő időkorlát 2 perc.
És akkor minden bekapcs után állítgassam át őket. Hurrá. Engem marhára tudnak az ilyen dolgok idegesíteni. Asszem odaadom az asszonynak én meg használom tovább a jól bevált samut. Aztán ha véletlen lesz rá frissítés, amivel ilyen dolgok változnak, majd visszaveszem tőle...Nem ez az első androidos telóm. Elég rendesen képben vagyok vele kapcsolatban. A w-met rootoltam, kipucoltam titaniummal, root explorerrel, különböző romokat próbálgattam rajta.
Kipróbáltam már ott is számtalan fotós alkalmazást, meg minden mást. Úgyh nem vagyok éppen kezdő e tekintetben. Elég rendesen vágom, h mit lehet kezdeni az androiddal. -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #351 üzenetére
Szoftverfrissítés megvolt már?Mondjuk előtte se csinálta,de lehet az helyrerakja.
Kamera app is van másik,widgetet is tudsz leszedni,varázsold olyanná,amilyenné szeretnéd!
Azért ne feledd,ez egy LG,nem Samu...... -
SkyLine3000
addikt
Még olyan szűz a telefon, mint egy 8 éves kislány. Sztem hiába csinálok resetet, ugyanolyan marad. De megcsinálom, hisz még szinte semmi sincs rajta.
Csak a W-n pont rajta voltak azok a dolgok gyárilag, amikre szükségem volt. Pl az említettek. Mondjuk észrevettem, h ICS-től fölfelé változott pár dolog negatív irányban.A fényképezője meg nem portfólió készítéséhez kell nekem sem, elhiheted. Gyereket szoktam sokat fotózni, videózni. Nem cipelek magammal plusz gépet játszótérre, ide-oda. Ezmiatt meg fontos, h dátumos legyen a file név és ne sorszámos. Jó tudni, h mikor készültek róla a képek. A W-vel ezt gyönyörűen meg tudtam oldani. Az F6 sajna ezekben nálam bukta.
A gyorsaságával nekem sincsenek problémák. Lefuttattam a tesztben szereplő benchmarkokat és rendre jobb eredményeket produkált a teló, mint ott. Főleg quadrantban. Nem, mintha sokat jelentene.
-
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #349 üzenetére
Nekem nem csinál ilyet,mindig az adott beállításon marad.Lehet szoftveres probléma,egy gyári beállítások visszaállítása segíthetne....
Nekem nem fontos a fényképek dátumozása,a minősége is megfelelő,nem ennek a kamerájával fogok portfólia sorozatot készíteni az asszonyrólAttól szép a droid,hogy ha nem a te ízlésed szerinti app-ok/widgetek vannak rajta alapból,akkor leszedsz egy olyat,ami pótolja.Nekem legalábbis ezért lett újra androidos telóm....
Ettól még a vas jó,a stock remek,még mindig semmi akadás....
-
SkyLine3000
addikt
Én azért nem vagyok annyira hanyattesve a telótól. Pl. hiába állítom be a fényerőt mondjuk 50%-ra, a képernyő kikapcsolást meg mondjuk 30mp-re, akárhányszor újraindítom a telefont, mindig visszaáll 100%-ra, meg 2 percre.
A kamera sorszámozza a képeket, nem dátummal látja el. Szeretem tudni, h mikor készültek a képek. ha csinálok mondjuk 80 képet, akkor írogassam át egyenként az összeset???Ezek számomra mind bosszantó apróságok. Ha egysze beállítok vmit, akkor miért állítja vissza állandóan az értékeket alapra?
A képek minőségénél is jobbhoz voltam szokva.
Alapban nincs benne olyan energiatakarékosság widget, amin kapcsolgatni lehet a wifit, gps-t, szinkronizálást, fényerőt, stb. Sokkal egyszerűbb ezeket egy widgeten kapcsolgatni, mint állandóan lehúzni a képernyő tetejét. Tudom, h van sok ilyen widget a playen, de miért nincs benne ilyen alapból? Idáig minden telómban benne volt.
Ezek mind olyan dolgok, amik a Samumban benne voltak és flottul működtek.
Nem tartom kizártnak, h odaadom az asszonynak én meg használom tovább a W-t. Hacsak nem lesz vmi változás frissítések formájában... De mér változtatnának pont ezeken, ugye? -
Gedeon31
addikt
screenshot hogyan lehet készíteni?
-
Faby
senior tag
Azért az ilyen kifuó akciókkal vigyázni kell, nagyon kevés van már ilyenkor készleten, ezek a készülékek többnyire csak az árlistán léteznek. Ha ilyet akarsz venni, vedd meg az akció elején.
Ősszel jártam úgy a 4XHD-val, hiába volt listában, sehol* sem lehetett kapni. Persze ott volt, hogy kifutó, korlátozott, ezzel levédték magukat.
* Általam felkeresett 2 városban legalább 8 Telenor üzlet egyikében sem volt.
-
sla75
csendes tag
Most nézem telenyor felnyomta S csomagban az F6 árát,20eFt-ra!!!!mennyenek a p...Akkor inkább hozzáteszek még 20-at,és veszek Sony SP-t!!Beetetés megvolt!Vicc!!!
-
törölt tag
válasz
mobilefan #316 üzenetére
"Nagyon elgondolkodtat a dolog,hogyha egyszer felsőbb kat. telefont veszek akkor biztos nem Samu lesz vagy Sony vagy a többi,hanem csak LG."
Lehet, hogy így lesz, de korántsem biztos... Sokszor fordul meg a dolog a frissítés elmaradásán. E téren az LG sajnos nem a legjobb, bár remélem, javulni fognak.
-
mobilefan
aktív tag
Egyetlen egy "hibát" fedeztem fel benne,vagyis nem hiba csak az én elvárásomnak nem annyira felel meg..
Este vakuval ha videózok nem teljesen folyamatos a videó.(bár csak tényleg korom sötétnél érvényes ez a dolog) Egyébként patent a gépezet -
Darellus92
aktív tag
Sikerrel jártam!
Felhívott a Telenor, hogy leellenőrizték, hogy én még akkor akartam megvenni a terméket amikor az oldalon 2500 forint volt feltüntetve. Az volt a szerencsém, hogy egyből hívtam az ügyfélszolgálatot és közöltem hogy van ez a dolog és vissza hallgatták a beszélgetést ami alapján módosított árazás során 2500 forintért vehetem át a készüléket
.
-
libus
őstag
Nem buknád a garit a függetlenítéssel!
Az ott dolgozó rosszul tudja! Engem érinteni fog majd a dolog, mert hamarosan úgy veszem meg, hogy egyből függetlenítettem. Többször is felhívtam ez ügyben a 1220-at, és ott mindig azt a választ kaptam, ha hivatalosan függetlenítem, akkor megmarad a gari!
De különben meg semmi köze a garanciának a függetlenítéshez!
Ha meg valamelyik eladó köti az ebet a karóhoz, akkor kérd meg, hogy adja írásba ezt, és mehetsz is a fogyasztóvédelemhez! -
mobilefan
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #320 üzenetére
Talán még nem vitték el a Savoya parkból azt az 1db,meg ott nagyon segítőkész a csávó...
Én nagyon jó választásnak tartom ezt a telefont...(bestbuy nekem 35k-ért)
-
mobilefan
aktív tag
Fast&Furious 6 nevű játék is lazán megy rajta....
(pedig nem gagyi játék)
Eddigi legjobb vételem ez a telefon.
Nagyon elgondolkodtat a dolog,hogyha egyszer felsőbb kat. telefont veszek akkor biztos nem Samu lesz vagy Sony vagy a többi,hanem csak LG.
Azt hiszem megnyertek maguknak -
ultio
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #314 üzenetére
Ezt mondták.
2-szer is rákérdeztem. -
ultio
aktív tag
válasz
Gedeon31 #311 üzenetére
Így van. Tegnap vettem, 53 000 Ft-ba került, mert én 10 000 Ft-al töltöttem fel, de nem is értem (bár örülök), mert az SMS-ben az van, hogy új egyenlegem 10 450 +1 450 Ft kedvezmény + kaptam 80 MB adatforgalmat (ezt tudtam) is.
Ezért a telefonért ez nagyon baráti ár.
Rákérdeztem a függetlenítésre is, simán mehet, de akkor bukta a gari.
-
törölt tag
Az én előfizetéses csomagomban 55 ezerért tudnék hozzájutni. Eléggé elgondolkodtam rajta, hogy ennyit is megérné-e kiadni érte.
Szerintetek? Nem hiszem, hogy az ára mostanában esne... -
mobilefan
aktív tag
válasz
Darellus92 #306 üzenetére
nem is néztem tesztet róla,csak most meglepődtem,hogy megy rajta f@szán...
ez bestbuy teló az tuti
savoya parkba mentem érte,2db volt ott is belőle.... -
mobilefan
aktív tag
válasz
sarkanyolo2 #304 üzenetére
Biztos vagyok benne,hogy tetszeni fog neki.nagyon jó telefon,egy eszrevetel pl: ezen megy a csr racing tok lazan a huawei p6-omon meg szaggatott....arban hol is van egymastol a két telcsi?
-
mobilefan
aktív tag
Mai nap F6 tulaj lettem én is
Nagyon jó a kütyü,tetszik eddig !
Ár/érték arányban meg pláne megéri..
35.880.-ft-ért nekem nagyon megérte.. -
ludla
őstag
válasz
#97543424 #296 üzenetére
A UPC net szarakodik nem a telefonod
UPC Facebook
-
Darellus92
aktív tag
Tudja hozni benne Snapi 400 1,2-n a Tegra 3 szintjét?
-
törölt tag
Elégedett vagyok vele de csak najdnem. Tegnap és ma azt csinálta hogy mutatta hogy bekapcsolta a wifit,de nem kapcsolodott fel pl.a netre! Az adatkapcsolatnál detto. Telo ujdaindit utána jó! Mi lehet ez? Gondolkodtam rajta hogy ha mégegyszer ezt csinálja,akkor gyári visszaállitás és talán megjavul. Valakinek vélemény?
-
libus
őstag
Meg még tudjátok mi nagyon jó még benne? Hogy max 1,5 óra alatt feltöltődik az aksija!
)
Az SGS-em cserélem majd erre, de ennek 3,5 óra kell a feltöltéshez. -
tariattila
veterán
válasz
sarkanyolo2 #291 üzenetére
inkább telefonként megy... nem játékra
gmail, hangouts, faceb., céges exchange <-- ezek folyamatosan mennek plusz néha pár perc beszéd...
két nap után 2óra 15perc volt a kijelzőhasználat... most tuti 3óra fölött van
tehát használva van az... csak nem megy nonstop a kijelző, ennyi
ezt belekalkulálva is hihetetlen ez a teljesítmény... szerintem q...jól optimalizálták az os-t -
MeGabee
senior tag
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
tariattila #289 üzenetére
Azért egy 2400 + os akksival ha nem használod folyamatosan hozható ez, bár fogalmam sincs, hogy lehet olyan keveset használni egy okostelefont, hogy az ennyit bírjon.
Aki tényleg használja simán kinyírja egy nap alatt, de egy napot a legkomolyabb nyüstöléssel is hozza ez a kijelzőméret/akki kombó, ami szép.
-
B.i.L
senior tag
válasz
tariattila #289 üzenetére
Én meg reggelről - estére,nem tudom mennyi nyomkodással sem bírom lemeríteni(ez nem teljesen igaz,de untam is).Asszony mondta,hogy teszteljem,mert akkor ha nem jó ,visszavisszük - hát nem!Teszi a dolgát szépen
-
-
MeGabee
senior tag
-
hotibi
aktív tag
üdv, ma voltam telenornál. Következő infókat kaptam. Ha előfizetéssel vaszem akkor csak a hűség végén oldják fel a hálózati korlátot. Természetesen pénzért. Ha Kártyásan veszem akkor nem..vagy csak olyan drágán oldják a hálózati korlátot hogy nem éri meg. Listaáron tudják úgy hogy egy -két napon belül kapom a hálózati zár kódját. Igy az ára 75ezer párszáz. Ebben benne van a függetlenítés is.
-
Gedeon31
addikt
válasz
geccoblaze #284 üzenetére
Olvass egyet vissza.
-
Gedeon31
addikt
válasz
geccoblaze #279 üzenetére
Itt megtalálsz minden infót.
[link]
-
MeGabee
senior tag
válasz
Neki van igaza
Bár én a helyében nem adnám senkinek a kártyát,hanem lebeszélném,180 napig él,ha jól tudom,az meg testvérek közt is fél év...
-
libus
őstag
válasz
Ha egyszer ez áll a kártyás készülékek árlistályán...
Meg mondta ezt a Telenoros hölgy is. Nem én találtam ki! -
geccoblaze
aktív tag
Legyen így, de ez nekem nem stimmel. Akkor miért választaná bárki is a teljes árat 450 Ft feltöltéssel (aszem kb ennyi van rajta alapból). Akkor az 55 990 a tuti, mert akkor a 4000-et nem a semmire fizetem ki, hanem lebeszélhetem. De én lennék a legboldogabb, ha inkább neked lenne igazad.
-
libus
őstag
válasz
geccoblaze #277 üzenetére
Én kaptam egy tájékoztató lapot a készülék árairól a Telenornál, s azon van (meg mondták is), hogy ha 15k feltöltést választok a telefon vásárlásakor, akkor csak 49.990-be kerül a telefon.
Ha 4000-es feltöltéssel veszed, akkor meg 55.990-be, és így tovább...
Nem muszály eladni a SIM kártyát, te is lebeszélheted, úgy is 50k-ba megáll a készülék, vagy eladod haverodnak/ismetősödnek adásvételivel!
A kártyás csomagra nincs hűséd idő, meg kötelezetség sincs. El is dobhatod! Nem igaz? -
geccoblaze
aktív tag
Egy pillanat. Nekem ez új infó! 15K lebeszélhető? És azt tovább tudod értékesíteni? Vagy csak SIM kártyával együtt? Ha SIM kártyával együtt az kicsit azért rázós, nem, mert ki tudja, mire használják fel a te nevedre írt SIM kártyát (persze ha családon belül adod tovább az más.
-
libus
őstag
Ma visszaküldtem az eladónak a telefont!
Ugyanis kiderült függelenítés előtt, hogy nem is
kártyásan vették a telefont, hanem előfizetéssel!
Így függetleníteni nem lehetett!
Úgy döntöttem, hogy megveszem újjonnan a
Telenornál kártyásan és függetlenítetem is egyből, mert én a másik T-nél vagyok.
Ez így oké, ugye?
15.000 Ft-os feltöltéssel venném meg, így 60k
helyett 50k lenne a készülék. A 15k-val feltöltött
SIM kártyát meg eladnám, így 50k-ba megmarad
a készülék + 7650 Ft lesz a függetlenítés. Így
57650 Ft-ba lesz egy független Lg F6-om.
De az itt lévő Telenor üzletbe, a még mindig nem
kaptak ebből az Lg F6-ból.
Online nem lehet rendelni ilyen telefont kártyásan,
de 15k-s feltöltéssel??? -
törölt tag
Sziasztok! Vettem egy F6-ot és ezt tapasztaltam:Múlt hét Csütörtökön vettem át,aznap este feltöltöttem,éjjel kikapcsoltam,tehát Pénteken teljesen feltöltve kapcsoltam be reggel,és azóta átlagos használat mellett,Hétfőn 31 százalékon áll,estére 12 százalék volt kb este 9 órakor! Ilyen akkuidővel még egy okostelónál nem tapasztaltam!
-
unyadavid
senior tag
válasz
tariattila #272 üzenetére
Kijelző használat is zsír?
-
tariattila
veterán
válasz
geccoblaze #270 üzenetére
az h. a fónszkóp mit ír annyira nem érdekel mint az, hogy 3 nap! upTime után 53%-ot mutat a tel....
el se hiszem.... -
zoo8800
veterán
Újra ott van az F6 a Telenor kínálatában. Az ára baráti maradt.
-
geccoblaze
aktív tag
A PhoneScoop tesztjében ezt írták az akksiról (ez ugyebár a D500):
"The F6 has a 2,460mAh battery and it provided just enough life to get through a day out-and-about. If charged overnight and unplugged when you head to work, you'll still have power left when you get home, but may need to plug it in again before going out to meet your friends for dinner. I rarely got the device to last from 7AM to 8 or 9PM, let alone make it all the way to bedtime. Battery life could definitely be better. (And yes, we tested it when connected to T-Mobile's LTE network.)"
Nem tudom, hogy ez az LTE miatt volt-e, de eléggé eltér az itthoni tapasztalatoktól.
-
törölt tag
válasz
migabi24 #262 üzenetére
Próbáld értelmezni ezt a rövid mondatot légy kedves. Szó sincs a Samsung sztárolásáról. Azért írtam, mert kihoznak egy nagyon jó telefont kedvező áron, ehhez képest az érdeklődő tulajok nem tudják megvenni. Hát, így tényleg nehéz lesz a Samsungot megszorongatniuk, pedig nem ártana. Sem az LG-nek, sem a versenynek.
Az üzleti életben szocializálódott közgazdászként pedig azt látom, hogy a Samsung telefonjainak sikere mögött nagyon komoly menedzsment teljesítmény áll - nem véletlenül tartanak ott, ahol. A HTC, vagy az LG is tanulhatna tőlük (az LG-nél ennek körvonalazódak a jelei), mindannyian jobban járnánk.
-
dkface
aktív tag
Annak ellenére hogy T-Mobile-os voltam eddig , most rohantam a Telenorba váltani. 2490Ft-ba került a telefon 2éves Smart-tarifa Extra2 csomagban. Szerintem ez így elég baráti
-
libus
őstag
válasz
geccoblaze #265 üzenetére
Igen, 70k már sok lenne a telefonért.
Szerencsémre ma sikerült vennem egy 1 napos Telenoros F6-ot 50k-ért, de majd még függetlenítettnem kell, mert én a pink T-s vagyok.
De függetlenítve megáll 60k-ba, s az jó ár! -
geccoblaze
aktív tag
Jelenleg az F5-öt egy helyen látom függetlenül 59K-ért. Ebből kiindulva nem valószínű 70K alatt az F6, ha valaha kijön függetlenül. Ennyiért meg most is megvan Telenoros függetlenítéssel.
-
B.i.L
senior tag
-
törölt tag
válasz
tariattila #200 üzenetére
Így nehéz lesz megközelíteni a Samsungot...
-
tariattila
veterán
szerintem igen...
más: űber a telefon! igaz a kezelőfelület nekem már sok de ugye ez javítható... ámbátor asszonynak pont jó!
szóval tökéletes lett így ahogy van!
árban nincs ellenfele... főleg ha telenoroskén használja valaki
a home gomb fényei meg pont jól jöttek karácsony előtt! -
Szabiq
tag
Rendeltem egy ilyen tokot ebay-ről.
http://www.youtube.com/watch?v=ykr-tiH6PRA
-
libus
őstag
válasz
jooker82 #255 üzenetére
Hát igen, nem hinném, hogy lenne olyan telefon amelyik így bírná akkuilag, és mégiscsak 8-at kapott
Ráadásul, ha jól emlékszem, akkor azt olvastam, hogy egy gyors töltőt kapott a teló, s 1-1,5 óra alatt fel lehet tölteni. Ezt azok tudnák megerősíteni, akiknek már van F6-juk. (De irigylem őket)
Szerintem ez a jó aksi idő sok embernek a döntését befolyásolja az F6 irányába (ahogy az enyémet is).
Mert másképp már lehet egy S4 mini, vagy egy Alcatel One Idol S, vagy LG G-t választanék, ami mind hasonlóan jó teljesítményű készülék ebben az árban, akárcsak az F6. -
bigpimpin
csendes tag
Az akkumulátort dicsérik, nem ok nélkül.
Most kíváncsiságból megnéztem:
55 és fél órája húztam le a töltőről, kb. 4 óra képernyő idő (félórás stream videó és órás stream hallgatás és kis játék és sok böngészés is volt benne, de kikapcsoltam a wifit használaton kívül), még kb. hét órát jósol (erre azért nem lehet sokat adni, mert statisztikázik) és most van 26%-on. Egyszer le kellene tesztelni, hogy mennyi ideig lehet kíméletes használat mellett éheztetni.A lényeg, hogy kevés smartphone tudja ezt ilyen kijelzővel és procival. Ez is biztosan selling point a készüléknél.
-
atosan
veterán
válasz
tariattila #248 üzenetére
Előbb voltak f6 tulajok és a téma, mint a cikk, ezért pörög az jobban. Vagy össze kéne vonni, ha lehet.
-
Newlachka
őstag
Srácok!
F6 fórum -
törölt tag
Rákérdeztem a Telenornál, azt mondták, hogy csak átmenetileg nincs készleten a webshopban, de vissza fog kerülni a készülék
-
Szabiq
tag
Remélem mihamarabb kapható lesz hozzá tok.
-
Stady87
csendes tag
Szurkolok nektek, hogy visszakerüljön a kínálatba.
Szerintem nagyon megérte az árát -
tixem
addikt
válasz
geccoblaze #239 üzenetére
hát ennyit azért nem ér
-
atosan
veterán
válasz
Független, ja.
-
libus
őstag
válasz
Elég durva ár!
Ennyiért nem hiszem, hogy valaki is megvenné.
S4 minit már lehet venni 65k-ért, LG G-t is lehet 65-70k-ért.
Akkor inkább valamelyiket választanám az F6 helyett.De a G-t szerintem jobban megérné...
-
geccoblaze
aktív tag
LOL valaki már reagált is a készlethiányra egy "ütős" árral
-
formax
tag
válasz
geccoblaze #216 üzenetére
T-Mobile válasza a kérdésemre:
"KEDVES ELŐFIZETŐNK!
...Tájékoztatjuk, hogy az LG Optimus F6 készüléket társaságunk nem tervezi forgalomba hozni. Helyette az LG Optimus G2-t ajánlanánk a figyelmébe...." -
Fossza
tag
Sziasztok. Az XDA szerint a Kingo malware gyanús. [link]
Érdemes a téma második felét elolvasni, a készítő is magyarázkodik, nem sok sikerrel. A fórum végén: "The tool isn't allowed on the forums right now, we're still working out some issues with them. Biggest issue being sending sensitive data unencrypted to their servers in China and grabbing the IMEI with no apparent reason. When that is solved the whole issue will be reassessed.
"
Szóval még van egykét tisztázatlan kérdés ezzel az appal kapcsolatban... -
atosan
veterán
válasz
Tàmogatva!
-
Stady87
csendes tag
A telenornál elő szokott fordulni néhány olyan modell, amit nem nagyon lehet itthon kapni (korábban pl a motorola flipout volt ilyen).
Szerencsére én időben lecsaptam egy F6-ra, és nem bántam meg.
-
pit stop
addikt
válasz
Nem egy típussal kapcsolatban döntenek így a gyártók.
Telenornak van több kizárólagosságija is LG-vel (lásd Nexus4, vagy G).
Ez más szolgáltatónak mással van meg.
Több ezres biztos darabszám kell egy gyártónak, hogy behozzon egy terméket - ezt még Sonynál mondták, mivel feléjük is volt nem egyszer kérdés mivel sűrűn korlátozottan hozzák ki régiónként telefonokat. -
secler07
tag
válasz
+1
Támogatom az ötletet !
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
secler07 #215 üzenetére
Arra gondoltam, hogy indíthatnánk egy közösségi petíciót az LG facebook oldalán egy poszttal, kérelmezve az F6 független forgalmazását. Lájkolásra buzdíthanánk, amiből az LG is fel tudná mérni a potenciális vásárlók számát. Szólhatnánk itt a 2 MA F6 téma olvasóinak (a teszt, meg a külön F6 téma), sőt magát az MA-t is értesíthetnénk egy mailben, hogy adjanak egy kis nyilvánosságot a kezdeményezésnek. És kérhetnénk az LG-t is, hogy emelje be hivatalos LG poszttá az oldalukon. Én magam ezt nem kezdeményezhetem üzleti okok miatt, de bárki szabadon felhasználhatja az ötletet. Esetleg ha szór érte az LG pár ingyen F6-ot, abból majd én is kérek szépen egyet.
Ilyen még nem volt, hátha nagyot szólna!
-
secler07
tag
Ezt kaptam ma az LG magyar ügyfélszolgálattól :
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Jelen pillanatban nincs hivatalos információnk arról, hogy mikor fog kártyafüggetlen változatban megjelenni Magyarországon az LG Optimus F6 típusú mobiltelefon."
Előbb utóbb csak lesz
-
Gedeon31
addikt
Gondolom a telefon hátlapja igen kényes lesz főleg a karcokat könnyű lesz észre venni rajta ez talán ennek a telefonnak az egyetlen gyenge pontja.
Nem csodálkoznék mire vissza kerülne a weboldalra jóval drágább lenne ,mint korábban nem először játszaná el ezt a Telenor.
-
SkyLine3000
addikt
Nálunk a telenorban még van. Eltetettem egyet. Úgyh nekem tuti lesz.
Egyéb más infóval viszont nem tudtak szolgálni. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Slevin66 #209 üzenetére
Igen, néztem én is. Tegnap este még volt. A helyi telenorban még van. Elvileg. Úgy sem kapkodják, mert nálunk az occsó telókat veszik.
Lehet, h lesz egy tokom, meg 6db fóliám, teló nélkül? :-D
Annak idején ugyanezt csinálták a Galaxy W-vel is. Levették, aztán pár nap után újra volt. -
Slevin66
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #208 üzenetére
A Telenor oldalán már nincs F6!
-
SkyLine3000
addikt
Lehet, várok is a használatával addíg, míg kínából meg nem jön a fólia meg a tok.
Az meg lesz karácsony, mire megjön. Úgyh lehet a fa alatt landol. Csak enhogy azt higgyje a gyerek, h ő kapja.
Tényleg. Nem emlékszam. Gyárilag nincs rajta fólia?
Ugye a samukon szokott lenni. Tele plecsnikkel... Hogy még véletlenül se lehessen használni vele. -
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #206 üzenetére
Sok boldogságot hozzá!
Tedd be a fa alá,és egyből karácsonyi feelinged lesz -
Weeman1
veterán
válasz
Mert bénák.
-
MeGabee
senior tag
válasz
SkyLine3000 #203 üzenetére
Már mióta mondogatod,és én is hiába beszélek neked
-
SkyLine3000
addikt
Há' b@szki, lehet, meg kéne venni a telót, nehogy lemaradjak róla?
-
pit stop
addikt
válasz
Ha emelkedik ára majd hirtelen kapható lesz
( #201 ) cirx Telenor és LG ilyen szerződéspontokkal kötötték meg szerződést, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest