Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok nem tudom mennyire nézitek még a fórumot de bízok benne hogy igen nagy gondba vagyok mert az arena-hoz már majdnem semmit nem lehet találni fw-t akarnék frissíteni csak az a baj hogy a kinézett fw-n kívűl minden megvan.Ha valaki lenne olyan kedves és elküldené nekem az Irena revolution 1.0 fixed verzióját, vagy ha van stabilabb és megbízhatóbb szoftver akkor azt.
Előre is köszönöm. -
Anonymusxx
senior tag
Rákötöttem a mobilomat a gépre, és véletlenül letöröltem az összes mappát az adattáról ( mass storage), és szerintem emiatt nem is működik a kamerám..
Valaki nem tudná leírni a mappaszerkezetet? Cserébe küldenék egy meghívót a magra... -
Plutor
aktív tag
Én is nézegettem telefonokat mostanában,de nincs semmi ami ilyen tudással,jó ár érték aránnyal bír.
Több mint 3 éve nyúzom az Arénámat,de még mindig jó.Párszor le is esett a műhelyben,de pár horpadáson kívül nem lett baja. -
aszamóca
aktív tag
Annak idején ez a modell is felső kategóriás volt, a maga 140 ezres kezdőárával. Mai csúcsmodellek, a Nexus-ok, (4-majd5) a G, vagy a zászlóshajó a mostani kínálatból a G2. Ezek már nem zárt op.rendszerűek, mint az Aréna volt, hanem Androidosak. Elég jókat mondanak róluk, bár vannak apróbb hibáik.
És ugye nem 3colosak.Vagy az Optimus sorozatból is lehet válogatni. Be kell menni megnézni, megfogdosni egy üzletbe, aztán dönteni. De ilyen precíz illesztésű, stabil, acél-alu fémházat már senki nem készít. A iPhon és a Sony aki anyaghasználatban, design-ban jók, de ott meg más bajok vannak. (ár-sw)
-
Étyi
csendes tag
Csatlakozom. Én is már 4 éve nyúzom de nem akar tönkre menni. A sziló tok és az edzett üveg miatt olyan mintha új lenne. Bár most, valamiért nem tudok filmeket felrakni.
Még az első 10f van rajta. Nem is tudom ha lecserélném milyet vennék. A mostani LG milyenek?
-
aszamóca
aktív tag
Úgy, hogy én pl. ötödik éve ezt használom.
Melóban, porban, zsebben kulcsok, csavarok között. Többször zúgott már le a betonra, járólapra be is horpad pár helyen de még mindig megy. Ja, és az eredeti aksival!
Mostanság kezd zizis lenni. PL. ha ébresztőre akarom állítani kikapcsol, majd újra be. Ezért ez a funkció kiesett. Ha veszek egyet, kívánom hogy így bírja mint ez a telóm. -
TheSaurus62
tag
Arra tud valaki egy appot, hogy a kinőtt Arenát fedélzeti kameraként lehessen használni autóban? Vagyis ha kap áramot a külső tápról, elindul a videorögzítés, ha meg nem, akkor leáll.
-
oroszbence
tag
Sziasztok
van nekem egy ilyen lg km900 telóm és kicseréltem benne az alaplap egyik felét mikor rádugom töltőre és bekapcsol akkor csak annyit ír hogy "version mismatching" esetleg valaki eltudná mondani hogyan oldhatnám meg a problémát ? vagy linkelni egy leírást ? -
Petyyyyy
addikt
válasz
Plutor #20830 üzenetére
Jót fogtál ki. Az enyémen is az alap szoftver van és hajlamos hibázni. Pl. ha adott programmal konvertált videót tartalmazó mappát nyitnék meg, simán csak újraindul. De megesik néha ugyanez zenelejátszóban lépkedve is. Elég idegesítő tud lenni. Más gond viszont nincs vele.
-
CsernusL
csendes tag
válasz
Sediqwe #20828 üzenetére
Nem jókedvemben próbálkozok vele, hanem anyagi megfontolásból! Ez, az eredeti szoftver (Class) sza...t sem ér! Finomabban nem lehet kifejezni, mennyire útálom! Egyetlen előnye, hogy vírusnak ellenáll, legalább is eddig! A készülék, maga a hardver jó alkotás, de kinek volt ez az elvetemült ötlete elcseszni, egy semmitérő szoftverrel? Ha lehetne, biztos, hogy megkísérelném az androidot rátenni!
-
Sediqwe
csendes tag
Hát
nekem volt egy szép KM900 am
azt hiszem 3 hétig, ebből 2.5 et töltött gariban szerelés alatt. 70.000 ért eladtam a 80.000 es gépet
és még örültem is
De hát ez már lassan 5 éve, csodálkozom hogy az akkor is katasztrofális szoftverizálással ellátott LG bármi nemü támogatást is adna ehez a "csodához" , ja bocs, nem ad, most látom, gányold magad verzió.Itt nagyot csalódtam az LG ben, egy szipiszupi telefont így elrontani
első nap megfagyott, második nap egy videóba sikerül konkrétan bele fagynia, kapott szoftver updatet (értsd: ugyanazt a verziót felrakta a szaki a szervízben, majd rá írta hogy szoftverupdate volt...) így megéltem azt hogy bekapcsolás után kerek 4 percel kép nézegetés után fagyott, mikor ilyen állapotban bevittem a T hez, akkor még T-Mobile volt, mondták hogy semmi baja a készüléknek, csak újra kell indítani
Ekkor sikeresen prezentáltam nekik a helyben fagyást 2 perc alatt, megint szerelő, vissza tért -> vatera
nem tudom a gazdája mit szólt hozzá, mondta hogy nem gond, ez csak szoftver hiba, ő tudja orvosolni... és még jó fej voltam mert tényleg megirtam hogy ez egy szr készülék... de ezekszerint még mindig nyüstölitek...
-
CsernusL
csendes tag
Valaki, akinek megvan a szükséges csomag a frissítéshez, küldje el nekem is!
Sikerem a te sikered is! -
hurenzon
senior tag
TELJESEN KIHALT EZ A TOPIK?????
-
hurenzon
senior tag
hali! Most vettem egy arenát és azt írja ki bekapcsolásnál, hogy "SIM/USIM lezárás"
Ez mi lehet?
Előre is köszi a választ.
-
Machos
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy bekapcsolom az Arenát és semmi nem törénik csak az LG logó van?
-
Noname222
csendes tag
válasz
Swift68 #20814 üzenetére
Üdv
Kérlek küld el nekem is a frissítéshez a progikat, sajnos nem találom a felét annak ami kellene az Aréna frissítéséhez. Érdekes módon a Pc suite nem engedi, és félek hogy valami külföldi kagyvaszt dob fel, mert független a telóm. A csapez@gmail.comra. Köszönöm előre is. -
newi11
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az LG Arenara telepíthető-e a Viber és működik-e rendesen? Van-e már tapasztalata valakinek?
Bocsi, ha rossz a kérdés, de nem nagyon értek az Arenakhoz, csak egy ismerősömnek szeretnék segíteni (de ő még annyira sem ért az ilyenekhez, mint én...).
Köszönöm előre is, szép napot mindenkinek! -
Anonymusxx
senior tag
Most valamiért sikerült, azt írja ez a legfrissebb verzió..
-
Anonymusxx
senior tag
Helló!
Nekem a km900at v10v verzió van, ennél van újabb?Az lg pc suite 3 frissítésnél sajnos hibát ír ki, utána meg már nem ismeri fel a telót..
-
Swift68
csendes tag
válasz
Gyurika1001 #20813 üzenetére
Szia!
Nézd meg az e-mail fiókod!
Swift68
-
Gyurika1001
csendes tag
!!!SEGITSÉG!!!
JO LENE HA VALAKI TUDNA OLYAN OLDALT AHOL LETEZIK MÉG A "ifwd_downloaddll_dll_v_4.32.0.0"ELÖRE IS KÖSZÖNÖÖM .MERT AZ A PROBLÉMÁM HOGY SZÉTHULOT A TELO SZOFTJA ES MINDENT MEGTLÁLTAM CSAK EZ HIÁNYZIK.!!!SEGITSÉG!!! -
Petyyyyy
addikt
A nem használt lejátszási listákat hogyan lehet eltávolítani a zenelejátszóból?
-
mokamiki1
csendes tag
Sziasztok.
Érintő panel cserére valami megoldást!? -
rbertkrl
aktív tag
válasz
Petyyyyy #20809 üzenetére
Értem, de nekem konkrétan az a bajom, hogy volt egy nagyon okos szervizelő és firmware frissítést szeretett volna elvégezni a telefonon, ami össze is jött neki kisebb nagyobb hibákkal. Ez az újraindulás határozott dolgoknál van pl. Zenelejátszó, Galéria, meg ha főoldalon a harmadik oldalra szeretném görgetni akkor elkezdi betölteni azt a widgetet és újraindul galériánál, meg zenelejátszónál nincs ilyen várakozási idő koppintok és már indul is... szóval vagy meghibásodott a rom ezen része vagy rendszerhiba valaki csak tudja a megoldást.
De ahoz képest ahogy kinézett a telefon rendszere ez tényleg sikeresnek mondható több szempontból. Szervízből kihozva semmi nem indult el csak a beállítások, betű sem volt semelyik nyelven, szóval azért örülök, hogy mostmár ennyire is megy -
Petyyyyy
addikt
válasz
rbertkrl #20808 üzenetére
Annyira még sem volt sikeres a frissítés.
Én nem frissítettem sw-t de néha az enyém is újraindul pl. ha a beépített böngészőt használom - ez is csak bizonyos oldalaknál. Egy tanács ami talán segíthet - Hetente legalább egyszer ajánlatos kikapcsolni pár percre a mobilt. Az ezt követő bekapcs. után összeszedettebb a működés.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!
Sikeresen frissítettem egy LG KM900 Arena-t viszont az lenne a gondom, hogyha görgetek a főképernyőn akkor újraindul meg ha megnyitom a saját fájljaim, meg ha a zenelejátszót. Valami tipp, hogy mit tegyek, hogy ezt ne csinálja?
-
Apa99
csendes tag
Sziasztok
Megtennétek ,hogy nekem is elkülditek.
köszi
-
csipirr
csendes tag
Sziasztok!
LG Arenámat szeretném szoftverezni! Valaki eltudná küldeni azokat a progikat ami kell hozzá? köszi -
itsBence
csendes tag
Sziasztok!
Ha van lehetőségetek és időtök, kérlek töltsétek fel az említett fájlokat egy megosztóra!
Köszi előre is! -
diejocke
csendes tag
Valaki tudna ajánlani egy jó szoftot?
-
namerke
tag
LG-Utils v 0.4.2
E2Flashtool
V10P_00 United Kingdom
IFWD_DownloadDll.dll V 4.32.0.0Ezeket a fájlokat el lehet még érni valahol? Az eredeti megauploados linkek nem élnek.
Szerk.: Hopsz most látom éppen más is kérte. Swift, megtennéd hogy nekem is elküldöd?
-
kerdeznek
csendes tag
Hello. Valaki el tudná nekemis küldeni az Arena firmware frissitéséhez szukséges file-okat, már régota keresgélem de nem sikerult rájuk találni . A telefon már nagyon belassult és uj java progit se lehet rá telepiteni , meg fagy le gyakran . Előree is köszönöm a segitséget
-
bakos1993
csendes tag
Sziasztok !!!
LG km900 Arena-m van és ujra akarom softozniCrystal Blue v07 alpha firmware
nem tudom hogy ez mit jelent de aki tud az segithetne nekem egy kicsit
)
-
Petyyyyy
addikt
Swift68-nak köszönet a frissítéshez szükséges cuccokért!
Újabb kérdésem lenne. Olyan fülest keresek ami első sorban jó minőségű és vannak rajta hangerőszabályzó gombok, esetleg lejátszás szabályzó gombok. Nokiáéknál találtam az abszolút favoritot, de nem tudom kompatibilis lenne-e. -
Petyyyyy
addikt
Üdvözletem!
Megérkeztem, mint újdonsült tulajdonos. Szeretnék szoftvert frissíteni a telón, de a szükséges progik "szinte" letölthetetlenek, vagy ma túl offos vagyok, hogy kitartóan keressek mert az összes link megauploados... Szóval ha valaki tud működő linket a progikhoz - LG-Utils v 0.4.2, E2Flashtool, V10P_00 United Kingdom,
IFWD_DownloadDll.dll V 4.32.0.0 - az legyen szíves sikítson! -
totyak
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna adni pár játékot a telefonra, amik mennek rajta normálisan? Sok java játék el sem indul vagy akadozik.
Egy pasziánsznak örülnék meg esetleg pár olyan játéknak, amik kihasználják a mozgásérzékelőt. De tulajdonképpen bármi jöhet.
Köszi
-
Xaels
félisten
válasz
cellpeti #20785 üzenetére
- Wifi: tűrhető, nem a legerősebb, de ez az ára a szinte tökéletes alu háznak.
- A rendszer sebességével nincs különösebb gond vagyis inkább azt mondanám folyamatosak az animációk csak lassúak, legalább is egy Desire / Sensation / One X trió után visszatekintve.
- SW frissítés nem olyan egyszerű, de nem megoldhatatlan.
- Opera mini felmegy rá.
- Csak Java alkalmazásokat lehet rá telepíteni tudtommal
- Előforduló hibák: beégő kijelző, lefagyó kijelző, számléptetés után nincs hangja a zenének. Ezekre emlékszem. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mostanában szándékozom ilyen telót venni. 10-15k a keret rá. Igényeimnek eleget is tenne. De lenne pár kérdésem:
- hogy fogja a wifit?
- milyen gyors maga a rendszer?
- egyszerű az új szoftvert feltolni rá?
- doc, xls, pdf fájlokat olvassa illetve van rá olyan alkalmazás amivel akár szerkeszteni is lehet?
- Opera mini felmegy rá?
- honnan lehet alkalmazást letölteni rá?(ha egyeltalán lehet)
- mik a főbb hibái?
- milyen problémák szoktak vele lenni? -
Szkipi
tag
Valaki akinek gyárilag független a telefonja és független gyári szoft van rajta az lementhetné a STATIC_EEP.bin fájl és átküldhetné.
Kiolvasnám belőle a hex kódot és lehet sikerülne készíteni egy függetlenítő bin fájlt.
Pénztárca kímélő megoldás lenneEz a network code átírása is jó megoldás csak mindig cserélgetni kell, jobb lenne egy olyan ami mindent hálózatot kezel.
-
kerez
csendes tag
Szia!
Nekem is ugyan az a problémám mint a kollégának,nálam a You-Tube sem működik csak akkor ha Wifit használok.
Már én is azon vagyok hogy eladom mert csak görcsölök vele.
Azért jól jönne egy kis segítség a szoftverrel kapcsolatban,hogy mit kellene rátölteni.
Előre is köszönöm! (mistral6060@freemail.hu) -
sabjang
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy kérdésem lenne a telóval kapcsolatban. Többször előfordult nálam is a probléma, hogy a kijelző nem teljes egészében, vagy néha egyáltalán nem reagál érintésre. Szoftverfrissítés mellett döntöttem. Az lenne a kérdésem ha rárakom ezt a LG Arena KM900 V10P_00 Windows 7 Hack nevű fw-t T-Mobilos arénámra, egyrészt utána megmarad-e rajt a szolgáltatóm beállítása tehát tudom-e használni, másrészt a nyelv érdekelne hogy marad-e magyar.
A válaszokat mindenkitől szívesen fogadom, és köszönöm. -
Swift68
csendes tag
Sziasztok!
Ha írsz egy e-mail címet,akkor küldök egy párat.Nem garantálom,hogy benne lesz amit keresel,de vannak jók amiket én is használtam amíg meg volt az Arénám! -
CsJanos
csendes tag
Sziasztok!
Valaki fel tudná tölteni valamilyen tárhelyre a Arenew fw 1.2a verzióját (igazából más is jó, de ez lenne a legjobb)? Vagy tudnátok olyan oldalt mondani ahonnan moddolt fw-ket tudok letölteni, mert azokon amiket eddig találtam nem működnek a megaupload-os linkek.
Előre is köszi! -
SteaMMouse
csendes tag
válasz
zsoltike777 #20776 üzenetére
Már nagyon régen megszabadultam volna tőle, ha lenne rá lehetőségem, de ez az átka annak ha valaki egy számítástechnikai analfabéták családjába született (de ez nem jelenti, hogy nem hiszik magukat sokan nagyon okosnak a technikában). Szóval... most vagy ezt a mobilt vagyok kénytelen használni vagy tejesen utolérhetetlenné válok.
Egyébként nem sértődtem meg. Nekem is már be kellett ezt látnom. -
zsoltike777
csendes tag
válasz
SteaMMouse #20775 üzenetére
ilyen problémám nekem is volt de csak pár percig és magától megjavult. nem tudom hogy ezt mér csinálhatja de szerintem szabadulj meg ettől a telefontól mert csak a baj van vele (ez csak egy jó tanács ne vedd sértésnek)
-
SteaMMouse
csendes tag
Köszi! Tegnap este sikerült megoldanom ezt a gondot. 3 órás keresés volt, de találtam.
Ellenben nem váltotta be a reményeimet. Mert még anno csinált egy olyat a kis drágám, hogy fogta magát és egy ébredés után úgy döntött, hogy a képernyő bizonyos részeit nem engedi használni. Először hardwares hibára gyanakodtam. De ez megdőlni látszott amikor nem régiben elővettem (addig másik mobilom volt, de természetesen meghalt,mert ez annyira rám vallés gondoltam megnézem, mit tehetek mégis) és azt vettem észre, hogy egyes menüpontokban tökéletesen érzékeli azokat a részeket is amiket egyébként (pl.: menüben vagy fényképezőben) nem. Esetleg, ha erre tudna vki valamit.Ha nem akkor lehet bedőlök és elviszem szervizbe, hogy ott ráfogják, hogy képernyőt cserélnek és egy rahedli pénzt legomboljanak rólam, de legalább működne.
-
Swift68
csendes tag
válasz
zsoltike777 #20773 üzenetére
Neki nem firm kell,hanem amivel meglehet buherálni!
Írtam neki,hogy küldjön e-mail cimet amire elküldöm,de még nem jelentkezett! -
zsoltike777
csendes tag
válasz
SteaMMouse #20772 üzenetére
ezen az oldalon van egy csomó, választhatsz
http://www.forummobiles.com/topic/214864-km900-recap-des-firmwares/ -
SteaMMouse
csendes tag
!!! ORBITÁLIS PROBLÉMA !!!
Ugyan csak reménykedem, hogy valaki megtalálja ezt a segélykérést. De a probléma a következő: Ugye szoftverfrissítést szerettem volna végrehajtani a mobilomon (nem első alkalom) E2 Flash Tool segítségével. Minden príma, csak éppen a ,,IFWD_DownloadDll.dll V 4.32.0.0" nevezetű fájlt nem tudom sehol előkeríteni/letölteni. Számos oldalt próbáltam már, de az a kevés is ahol találtam, kizárólagosan fizető felhasználóknak elérhető. Rövidre fogva:Valaki, bárki, akárki akinek megvan még ez a fájl v megtudja szerezni, tud helyet ahonnan meg lehet szerezni. Kérem segítsen!
Hálás köszönet: egy régi Arena tulaj.
-
Swift68
csendes tag
Ha nem pc suite -el csinálod,akkor semmi baja nem lesz.Én kipróbáltam kb 25 firmwaret,és nem zárt vissza.
-
godshand
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, akkor erősen meggondolom!
-
godshand
csendes tag
Üdvözlet!
Lehet már kérdezték, de ha nem megteszem...
Jár-e különösebb veszélyel a nem gyárilag független arena szoftverfrissítése?
Csak a Pc--suite-os módszerre gondoltam... -
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20764 üzenetére
Nem cseréljük el?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Erre valaki?
-
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20758 üzenetére
Utolsó LG telefonom volt az biztos!!Mondjuk egy lg viewty ku990-t még megnéznék.
-
kittan
tag
De lehet ha ma összeszedem magam, úgy is barátnőmnél vagyok megpróbálom laptopon frissíteni, mert a gépemről nem tudtam!
-
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20755 üzenetére
Vedd meg az enyém, a kettőből talán tudsz csinálni egy normálisat......mondjuk az enyém állítólag szoftverfrissítéssel rendbe jön.
-
papajoe007
tag
-
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20753 üzenetére
Passz.Abit IP35 Pro lapom van, van rajta 4db USB az alsó 2 mindig műkszik, de a többit le kell frissíteni, hogy működjön.
Fogalmam sincs, lehet semmit nem ér és mint mondtam, hülyeséget írok, de lehet ér valamit. -
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20751 üzenetére
Hali.
Nem tudom, lehet, hogy most feleslegesen írok és hülyeség is
de leírom ne maradjon bennem.
Próbáld meg lefrissíteni az összes USB-t ez lehet segít valamit! -
papajoe007
tag
válasz
zsoltike777 #20750 üzenetére
Szia!Végigprobáltam már az összes USB-t
-
zsoltike777
csendes tag
válasz
papajoe007 #20743 üzenetére
Próbáld meg a gép hátsó USB-jébe bedugni ha nem próbáltad mert olvastam hogy elöl nem mindig jó, lehet ez segítene
-
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20748 üzenetére
Sikerült hozzájutnod egy nagyon jó készülékhez.
Nekem ez normálisan működik, csak néha azt nyomta, hogy nem tudja megnyitni vagy valami ilyesmi.De ez kis türelemmel és újrapróbálkozással orvosolható volt.
Én passzolom. -
papajoe007
tag
Hali!Lenne még egy olyan nyügöm a kicsikével,hogy ha videot veszek fel,vagy filmet rakok rá,akkor normál nézetben nyomott lesz,teljes képernyön pedig ilyen széthuzott lesz a kép
Valami ötlet?
Előre is köszi
G -
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20745 üzenetére
Nekem nem jött össze a szoftverfrissítés se, mert elkezdett szarakodni a telefon, akku nélkül felismerte és elkezdte tölteni..... (de mi a faszomért).
-
papajoe007
tag
válasz
kittan #20744 üzenetére
Hát igaz,hogy rengeteg probléma van vele
Nekem mondjuk kijelző beégésen és az emlitett problémán kivül nem volt még Arenával gondom....állítolag ez a kijelző égés is megszünik frissités után,szoval ezért szeretném rácsatlakoztatni a gépre a telót,mert csak usb-n keresztül lehet frissiteni
-
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20743 üzenetére
Pff...Én akármilyen gépre dugtam eddig, elkezdte telepíteni majd rendben fel is rakta.Passzolom mi lehet.Szar ez a telefon úgy, ahogy van!
-
papajoe007
tag
válasz
kittan #20742 üzenetére
Értem.Én itt a beállitásoknál csak azt találtam,hogy rákérdezzen e,hogy milyen módban csatlakozzon,vagy kiválasztom...más semmi
Már vagy ezerszer probáltam,semmi,factory reset is megvolt
Még ilyennel nem találkoztam...egyszer mintha vette volna,kiirta hogy illesztőprogram telepitése....de aztán leállt,és sikertelen telepités üzenetet kaptam....de ezt még csak egyszer sikerült elérnem
-
kittan
tag
válasz
papajoe007 #20741 üzenetére
A töltést mindig nyomja, amint csatlakoztatod a telefont.Nem tudom, nekem úgy rémlik, hogy át kellett állítani a beállításokban valamit, de már nem emlékszek.Nézz szét a beállításokban.Fel kellene ismernie minden gond nélkül, nekem is Win 7 64bitem van.Néha elsőre nem ismeri fel de 2,3 próbálkozás után felismeri.
-
papajoe007
tag
válasz
dewil666 #20740 üzenetére
Üdv!
Nekem is gondom lenne most vásárolt Arenámmal!A hiba a következőármelyik USB-n keresztül csatlakoztatom a gépre,ismeretlen eszköz üzenetet kapok!Windows 7 64bit-em van,probáltam Xp-n is ugyanaz a hiba!Pc-Suite program sem ismeri fel,bármelyik módot választom a telefonon,mindenhol ezt kapom,és még a telefon sem irja ki,hogy csatlakoztatva,de érdekes módon a töltés elindul!Valaki esetleg
-
dewil666
őstag
Sziasztok!!
Munkatársamnak van egy LG km900 Arena telefonja. Korábban csinált olyat hogy bejövő hívásnál csak felvillant a kijelző és elsötétült így nem tudta fogadni a hívást. Ez kb 3-4 hónapja lehetett elvitte szervizbe és érintő panelt cseréltek. Meg is oldódott a probléma eddig. Múlt héten óta ismét ezt csinálja. Ő tud hívni tökéletes a telefon csak ez az egyetlen hibája bejövő hívásnál sötét a kijelző és nem tudja fogadni a hívást (ezért előnytelen a teljes érintő képernyő).
Mi lehet a probléma??? Szerintem szoftveres gond lehet. -
zsoltike777
csendes tag
-
kittan
tag
válasz
Atti0925 #20737 üzenetére
Ez egy rakat szar telefon....azt hittem csak az enyém ilyen "köcsög" elnézést a kifejezésért de az de szóval nem.
Szép a kijelzője, nagy a belső memóriája, kb ennyi ami van benne ezen kívül egy nagy rakás szar minden szempontból!!!!
Pedig gondoltam, mivel ez elég fullos készülék volt kicsit régebben jó minőségű cucc.
Ami viszont még az előnyeihez tartozik: Dolgoztam kb 5m magasan állványon, +hozzá jön az én magasságom, derék tájról esett betonrakb 6m zuhanást túlélt úgy, hogy semmi baja nem lett.
-
Atti0925
tag
válasz
zsoltike777 #20729 üzenetére
Nálam ez a probléma úgy oldódott meg,hogy egy másik füles dugójával(nálam egy sima fülessel ragadt be,a másik meg mikrofonos füles volt)párszor ki-be dugtam.
-
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20734 üzenetére
Próbáltam szoftverfrissíteni, de valamelyik pontnál elakadtam mert cseszett azt csinálni a telefonom amit kellett volna.De majd barátnőm laptopján kipróbálom még egyszer, ha addig nem adom el a telefont!
-
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20732 üzenetére
Na én azt nem csináltam volna.....ez csak olyan probléma ami csak úgy rájött a telefonra.
Nekem is csinálta, mint mondtam de magától elmúlt és azóta nem csinált ilyet.
Most épp azt csinálja, hogy máshova érzékel mint ahova bökök.
Nem tudom, lehet segítene rajta a szoftverfrissítés. -
zsoltike777
csendes tag
válasz
zsoltike777 #20731 üzenetére
a fülhallgató nyílásába beledugtam egy fogpiszkálót és addig basztattam amíg jó nem lett. de most meg úgy recseg mint az állat, ha megfújom a hangszóróját egy darabig hallk lesz és nem recseg de utána újra kezdi :/
-
kittan
tag
válasz
zsoltike777 #20729 üzenetére
Hali.
Telefonálni se tudsz, csak szólok.
Én ezért vettem mellé egy másik telefont, mert csak head-szettel tudtam telefonálni...
Párszor földhöz vágtam, csináltam vele mindent, a földhöz vágást hagyd ki és legyél türelmes, majd visszaáll! -
kittan
tag
Visszaolvastam kicsit.
Nem gondoltam volna, hogy másnak is előjönnek ezek az ébresztési problémák, és a zenelejátszóval történő dolgok.Utólag valamennyire én is megbántam, elég szar vétel volt 20k-ért.Zenelejátszónak használom már csak....többet nem ér.
Amint siker megcsinálni túlteszek rajta. -
kittan
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni!Szóval a telefonom azt csinálja, hogy néha megzavarodik...ilyenkor pár centivel lejjebb érzékel mint ahova érintek.Csupán ennyi a gondja.
Néha rájön néha elmúlik.Fogalmam sincs, hogy miért produkálja ezt.Szoftverfrissítés vagy valami más segítene? -
Dudi971
csendes tag
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni! ( LG km900 Arena)
A telefonom bejövő hívásoknál elég sűrűn lefagy! Már cseréltem rajta fw-t. 3 különböző verziót is.Most V10P_00 van rajta. Factory reset memória űrités Újra factory resett megvolt minden alkalommal,de továbbra is fent áll a probléma!Mit rontottam el vagy mit kéne még tenni,hogy újra jól működjön? Előre köszi a segítséget!!!!
-
DjKoxi
senior tag
Ezt azért nem mondanám, hogy f@s.
Az enyém, (már nem) tavaly augban volt kettő éves, és tavaly januártól a lányomé. Míg nálam volt, neteztem , filmet néztem, zenét hallgattam rajta (AKG fülessel), sok sms, mms küldés, telefonálás után, közben soha nem produkált hibát.
Most egy nokia c5.00-m van nemrég kezembe vettem az arénát nosztalgiából, és még mindig tetszik. Gyönyörű telefon szvsz. Karcmentes a mai napig. Ennyi idő után is azonnal tudtam kezelni, nem kellet gondolkozni mi hol van.
Nem egy Iphone gyorsaságú a reagálása de vállalható még mindig.
Az akksi talán az egyetlen negatívum.
Talán most 3 éve jelent meg, ahhoz kell viszonyítani. -
Despy
tag
válasz
Erdelyit #20723 üzenetére
Több mint 2 év használat után egyértelműen ki merem jelenteni. Ez a telefon egy f0s.
Van aki ezt nem meri leírni, mert nem fél attól, hogy hülyének nézik, hogy vett több tízezer forintért egy használhatatlan vackot, van aki meg nem fél ettől, ezért le meri írni.
Olvassatok vissza! Két féle hozzászólás van:
1. Van aki szidja mint a bokrot.
2. Van aki elkezdi dícsérni, hogy hű de király teló, nála semmi baja nem volt, csak a szokásos: nem ébreszt néha, lemerül az aksi max. 1 nap alatt, GPS része lassú, nehezen pozícionál, fényképezésnél néhány fotó után lemerül, sokszor fagy, néhány dolog csak a service menuben bonyolultan állítható pl. hangerő, gyenge a processzora, lassú a menü és sok helyen teljesen logikátlan, magától kikapcsol néha de nem sűrűn.Könyörgöm: A 2. pontnál falsorolt dolgok normálisak/szokásosak egy telefonnál???????
Engem ezek közül 1-2 is teljesen kiakasztott, nemhogy az összes!!!
Ez egy kifejezetten rossz telefon, ezen nincs is értelme vitatkozni. (MP3 lejátszónak lehet, hogy tényleg nem rossz - talán még a kijelző képét lehetne pozitívumként említeni - de ez egy telefon kellene, hogy legyen!)
-
Erdelyit
tag
válasz
tgmisu #20722 üzenetére
Üdv!
Én viszont már kb. 2 éve használom magam által módosított szofttal, és az ismert apróbb bosszantó hibák ellenére jól működik. Mondhatni megbízható ha tisztán tartja az ember, és főleg nem tölti tele a memóriáját, mert az meghülyíti. Én több napot szívtam mire rájöttem hogy a MGMaps hatmilliárd térképrészlete hülyítette be teljesen a telefont. Azt töröltem a belső memóriát csak módjával használom, viszont a külsővel nincs gondja.
Nálam az fmtranszmitter elég gyengén muzsikál. Autóban a kormánynál ülve nem veszi a rádió a jelet. -
ronda
aktív tag
két nap alatt, kb 14 óra nyüstölést követően a mérleg:
- kétszer kellett tölteni (bár erről szerintem inkább az akksi tehet)
- minden sim nélküli illetve másik (de azonos szolgáltatós) sim-es indítást követően be kellet állítani az internetes és streaming fiókokat
- sms érkezett, hang és főképernyős figyelmeztetés volt, de a bejövő fiók üres volt.
- egy korábbi sms-t ismételten bejövőnek jelzett kb 4 óra elteltével.
- és ami a legfontosabb: ezalatt az alig több mint fél nap alatt, kb 30 alkalommal fagyott le úgy, hogy ki kellett venni belőle az akksit
'95 óta ez volt a nagyon sokadik telefon a kezemben. bátran állíthatom, hogy a motorola T720 óta ez volt a legszarabb készülék amivel dolgom volt. -
ronda
aktív tag
üdv!
kaptam kipróbálásra egy km900-at. az a gondom vele, hogy ha a böngészőjével akarok netezni, akkor kb az esetek felében lefagy. az operával viszont működik. valaki futott már bele ilyen problémába? -
Rabidsnail
senior tag
Hát igen! Még én is gyártottam felületet. Az a gond,hogy titokban még mindig szeretem,de csak kicsit. Rommá szedtem,összeraktam. Most szobahőmérsékleten is működik,de randomize módon. Ha kedve van megy az érintés,ha nincs,akkor szeva! Nem a kijelzőre gyanakszom,mert minden külső behatás ellenére teszi a hülyeségeket. Egyenlőre nem akarok telefont venni.Áttehetném a tabletembe a simet és bluetoothon keresztül menne szépen a dolog,de ha ránézek,megsajnálom és tovább tapicskolom! Tiszta hülye vagyok!
-
hhaby
csendes tag
válasz
tgmisu #20717 üzenetére
Üdv.
Milyen kevesen vagyunk itt és milyen ritkán....
Pedig még cca.egy éve még micsoda veszekedések meg észosztások voltak itt.....
Teljesen egyetértek Rabidsnail kollégával!
Az enyém még bírja,persze csak mint marhadrága mp3 lejátszó.
Tényleg frankó kis telefon volt ez mikor megjelent.A 8Giga belső memória meg az fm transzmitter még most is ritka.Ezek miatt vettem én is még valami 69-ezerért.
Az volt a baj hogy nem fejlesztették a szoftverét sehova.
Ahogy én láttam (és ki is próbáltam) ugyanazt a 2-3 firmware-t csinálta az Lg különböző szolgáltatósra és országonként.
A házi tuning meg kimerült annyiban hogy átszabtuk az felhasználói felületet.Ami valljuk be látványos de igen kevés.
Ennyi bajom még nekem se volt egy telefonnal se ,pedig volt egypár kb 12 év alatt. -
tgmisu
csendes tag
válasz
Rabidsnail #20716 üzenetére
Hát eléggé valószínű, hogy sz*rt fogtál ki mert az előző pár oldal kommentjei nem szidták ennyire. Hibák minden telóba vannak és az Aréna a mai telók között is odaver néhányat akár android akár nem.
-
Rabidsnail
senior tag
Na, végképp behalt a kicsike! Se kép,se hang.Illetve van,-2 fok alatt hajlandó működni,de most hordjak magammal hűtőtáskát. Tudom,biztos kontakt hiba,de 65 ezerért ne játsszon eszkimót.Igaz,az Lg klímában mindig toppon volt.
Tulajdonképpen örülök is,mert szép teló volt,bár az idegeimre ment. Kívül mázos,belül gázos!A csinossága miatt voltam hajlandó végigszívni ezt a két évet. Ez volt életem legdrágább mp3 lejátszója,mert azonkívül,hogy frankón nyomja a zenét,minden másban agyonveri egy mezei kiyokusinkaycunami android 0.0.0.0-ás teló. Ezt már nem első méregből írom. Lehiggadtam és végig gondoltam életem összes telefonjának történetét. Ő volt az egyetlen,aki miatt apró rángások alakultak ki az arcizmaimban. Nincs több esélye!!!!
-
Plutor
aktív tag
Én még elégedett vagyok vele.
Egy hibát tudok eddig,hogy néha zenelejátszás közben,amikor számot vált,akkor nem szól.(fülessel)
Ilyenkor csak a füles ki-be dugása segít.
Ritka az olyan telefon,amiben van FM transmitter,amiért én vettem.(melóhelyen zenét tolom a régi rádióra) -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Turbobacsi #20711 üzenetére
Igazából én is szerettem,de szerintem valami zizi van az érintő képernyővel és ez nagyon idegesítő tud lenni. Ha most vennék telót,azért jobban körülnéznék,bár abban az időben tényleg a pénztárcánkhoz mért,legjobb választás volt. De most nem szeretem,mert rosszalkodik!
-
tgmisu
csendes tag
válasz
Rabidsnail #20710 üzenetére
Érdekes módon nekem sem volt vele soha semmi bajom azt leszámítva, hogy néha a zenelejátszó nem szólt. Meg nagyon hamar merült le. De ezeket leszámítva tökéletes telefon.
Én most cseréltem le egy Morotola Defy-re de még itthon porosodik az Aréna.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Rabidsnail #20710 üzenetére
kifogtad sajnos, de nagyon: nekem 2 év alatt semmi bajom nem volt vele (amíg el nem lopták)
-
Rabidsnail
senior tag
Két éve vagyok boldogtalan tulaja ennek a vacaknak. Igazából,amint lehetőségem lesz rá lecserélem. Még nem volt olyan telefonom,ami ilyen mértékben és ennyire kihozott volna a sodromból. MEGBÍZHATATLAN!!! Kijelző hibák,és minden egyéb,ami csak megkeserítheti az ember életét. Elég sokat foglalkoztam vele,itt,ezen a fórumon is. Sem pénzt,sem fáradtságot nem áldozom rá többé. Talán még az LG termékeit is kerülni fogom. Nyilván érezni,hogy méregből jön az írásom,de megérdemli ez a kis szutyok.
-
Klmarti2
csendes tag
válasz
Plutor #20708 üzenetére
Jaj, köszi a választ. Akkor ezek szerint nem a telóm rossz, hanem ez az LG hülyesége.Viszont, közben arra jöttem rá, hogy ha automatikus hangolást választasz, akkor frekvencia szerint sorba rakja az összes állomást, amit megtalál (Nekem 20-at talált). Ha Ha vidgeteknél kirakod a rádiót, ott viszont tudod léptetni a csatikat, csak azt kell megjegyezned, hogy azokat, amelyek érdekelnek, melyik csatornára rakta. Mert ez a másik hülyesége az LG-nek, hogy nem engedi elnevezni az állomásokat.
Ennek ellenére nagyon szeretem a telót, Ami még gondom vele, hogy nagyon gyorsan merül.
Viszont az eBay-en találtam hozzá 2340 mA-es akksit 4065 forintért, fogok rendelni, az azért sokat fog dobni a dolgon. -
Klmarti2
csendes tag
Hahóóó! Jár még ide valaki?
-
Klmarti2
csendes tag
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy nem nem engedi a rádióállomásokat beprogramozni, csak az első 6-ot. Látom, hogy lehetne továbbmenni jobbra nyillal, de nem tudok, hiába próbálom görgetni, vagy nyomogatni, semmi. Pedig tutira nem kijelzőhibás, mert minden más funkciónál kifogástalanul működik a tapi minden pontján a kijelzőnek.
Ha tudnátok segíteni, előre is köszönöm.Ja, még valami. Szeretnék térképet ami offline módban műxik. Amiket letöltöttem, azok navi programok, de sajnos netről működnek.
-
Junglist'
csendes tag
Egy Wetravel RC 26 ot továbbra is keresek ha van valakinek.
-
Junglist'
csendes tag
Köszönöm!
Kicseréltem a Jar fájlt amit küldtél, de igy sem jó valamiért, az a baj ami eddig, a legeslegutolsó újraindításnal megfagy.
Valakinek valami ötlet? -
Junglist'
csendes tag
Üdvözletem!
Valaki légyszives tudna nekem linkelni egy Wetravel RC 26 -ot? magyar térképpel és hanggal lenne a legjobb. A gyári wetravel oldal megszünt amin rajta volt.
Az ujjabb verziok megvannak (9.12), a leirás szerint telepitem öket, minden jol megy, de a legutolsó "végsö" ujrainditásnál lefagy, nem jelentkezik be egyikkel sem.
Ezért próbálnám meg az rc 26-tal az hátha müködik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest