- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
33as
senior tag
Én a Google helyében nem csodálkoznék ezeken az adatokon, egyszerűen alig lehet fellelni még az amcsi T-mobilnél-sincs bemutató telefon! Nem értem?
Idemásolok egy hozzászállást az androidnetwork.hu-ról! Elképesztő!
"Hetvegen voltam a guglinal hogy, megtudjam hogy,hol lehet megnezni vagy megfogni a nexus onet mielott megrendeled.
Megint en voltam tul naiv.
Arrol a ‘rengeteg’ inforol amit kaptam csinaltam negy kepet.Ezutan bementunk a par szaz meterre levo t-mobileba, amirol nem lehet azt mondani hogy egy kis, videki uzlet mivel a Promenade vegeben van (valszeg itt setalgat a vilag ossz penzet birtoklok fele) ahol egy holgy elmondta hogy, ok se nagyon ertik a googlet mivel 10 emberbol 8 azert megy be hogy , mutassanak neki egy nexus onet, de nincs nekik egy darab se ,sot a google meg se engedi hogy tartsanak egy bemutato darabot, bar szerinte ez valtozni fog. Szoval ha en latni akarok egyet mielott megveszem es nincs egyetlen ismerosomnek se akkor nem tud mit ajanlani, max menjek vegasba a CES – re ott biztos van. Mondjuk en elindultam volna, mert mi az a 200 merfold de a baratnom mast tervezett hetvegere ezert lattam hogy, mar gyanusan kerekedik a szeme es nem mertem forszirozni a dolgot. Tehat vagy megrendeled az interneten latatlanban, vagy egyenlore varsz hogy, hatha valami ismerosod megveszi hamarabb es el tudod tole kunyizni egy kicsit"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest