Új hozzászólás Aktív témák

• 33as

senior tag

Én a Google helyében nem csodálkoznék ezeken az adatokon, egyszerűen alig lehet fellelni még az amcsi T-mobilnél-sincs bemutató telefon! Nem értem?

Idemásolok egy hozzászállást az androidnetwork.hu-ról! Elképesztő! :Y

"Hetvegen voltam a guglinal hogy, megtudjam hogy,hol lehet megnezni vagy megfogni a nexus onet mielott megrendeled.
    Megint en voltam tul naiv.
    Arrol a ‘rengeteg’ inforol amit kaptam csinaltam negy kepet.

Katt ide
    Katt ide

Ezutan bementunk a par szaz meterre levo t-mobileba, amirol nem lehet azt mondani hogy egy kis, videki uzlet mivel a Promenade vegeben van (valszeg itt setalgat a vilag ossz penzet birtoklok fele) ahol egy holgy elmondta hogy, ok se nagyon ertik a googlet mivel 10 emberbol 8 azert megy be hogy , mutassanak neki egy nexus onet, de nincs nekik egy darab se ,sot a google meg se engedi hogy tartsanak egy bemutato darabot, bar szerinte ez valtozni fog. Szoval ha en latni akarok egyet mielott megveszem es nincs egyetlen ismerosomnek se akkor nem tud mit ajanlani, max menjek vegasba a CES – re ott biztos van. Mondjuk en elindultam volna, mert mi az a 200 merfold de a baratnom mast tervezett hetvegere ezert lattam hogy, mar gyanusan kerekedik a szeme es nem mertem forszirozni a dolgot. Tehat vagy megrendeled az interneten latatlanban, vagy egyenlore varsz hogy, hatha valami ismerosod megveszi hamarabb es el tudod tole kunyizni egy kicsit"

Új hozzászólás Aktív témák