Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Touch-ko #206 üzenetére

Köszi az infót!
    Ebből a listából engem az a file sharing érdekel. Ha jól értem, akkor ez még nem minden eszköz között működik? Tehát mondjuk csinálok a droidon egy FTP szervert és egy hotspotot, akkor ahhoz a haverom, IP cím alapján tudna csatlakozni a szűz Iphone -jával (5S) és a szerveren tallózva áthúzni fájlokat? Esetleg visszafelé? Tehát én csatlakoznék a Ő telójához, akkor böngészhetném a tartalmát úgy, mint egy PC -s megosztásét? Természetesen nem rendszerfájlokra gondoltam.

Parallaxis:

Ezzel azt akarod mondani, hogy egy garis, JB -s Iphone -t beviszek egy szervízbe valamilyen szoftveres hibával és szó nélkül, ingyen meggyógyítják?

Az az igazság, hogy nem is figyeltem, hogy eltűntették -e ezeket a szoftvereket a boltból. A Play -nek tulképp csak kényelmi és biztonsági szerepe van Androidon, de semmilyen függőségi viszonyt nem jelent. Onnan telepítek alkalmazást, ahonnan akarok. Sőt, akár írhatok is magamnak. Persze root nélkül is. A garit meg nem az Android adja, hanem a gyártó, vagy a forgalmazó. Ha fontos a root+gari, akkor olyan készüléket kell venni, amelyiknek a gyártójánál ez adott. Van egy pár, akár itthon is.

Én sem szeretnék az angolszász jogrendszerbe belemélyedni, de úgy tudtam, hogy ezeket a szabályokat 5 évente felülvizsgálják és a legutóbbi ilyennél úgy döntöttek, hogy a JB jogellenes. Ha nem így van, akkor elnézést!

Új hozzászólás Aktív témák