Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
imiadmin #3056 üzenetére
én így csinálom, mert ezzel a módszerrel már több típusú telón is meg tudtam csinálni:
előfeltétel:
- root
- második elsődleges ext2 partíció az SD-n.
- busybox install marketből. (el is kell indítani és install-t is nyomni.)
- valamilyen konzol progi.. én az SSHDROID-ot használtam, mert ezzel rá lehet lépni a telóra mint egy linux szerverre..
- manual_install-init.d.zip letöltése.0. Nandroid MENTÉS!
1. a manual_install-init.d.zip kibontása és felmásolása a /system alá a megfelelő könyvtárakba, majd a felmásolt file-ok jogainak beállítása (chmod 775). RootExplorer-el egyszerű.
2. /system/busybox_update.sh lefuttatása shell-ből. (szükséges symlink-ek létrehozása miatt.)
3. /system/install-init.d lefuttatása shell-ből (létrehozza az init.d könyvtárszerkezetet és beállítja a megfelelő dolgokat.)ezután restart és már működik is az init.d támogatás.
ha minden jól megy, akkor a /etc/init.d/99test file készít egy /data/local/tmp/init.d-log.txt file-t amibe beírja az időt + betölti az ext2 támogatást.
Utóbbi az lsmod paranccsal ellenőrizhető.FONTOS! Ha nincs /data/local/tmp/init.d-log.txt file, akkor valami nem működik.(file-ok/jogok ellenőrzése, scriptek újrafuttatása)
4. Ha van /data/local/tmp/init.d-log.txt akkor másoljuk be a 40int2ext file-t a /etc/init.d könyvtárba. majd állítsuk be a jogait (chmod 775) és restart.
hosszabb boot idővel számoljunk (akár 5-10 perc!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest