Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibitabi

    tag

    Na, ma nem fagyott le a teló. Viszont párszor előfordult, hogy amikor a Net-ről vagy Youtube-ról visszaléptem a kezdőlapra, az ikonok nem jelentek meg, csupán egy 3-5 másodperces gondolkodás után.
    Köszi a Tiny Call Confirm "hívás engedélyező"-t.
    Nem találok a telefonon Angry Birds -öt, vagyis semmiféle játékot. ( Tényleg nincs egy sem? ) Ezért letöltöttem a Rio változatát.
    Jelenleg így 2 telepített programom van. A Mérges Madarak elvileg 26Mb helyet foglalt az SD kártyán, ennek ellenére a telefon tárhelyéből is 26Mb -ot vett el. Rákattintottam, hogy "áthelyezés SD kártyára", aminek az eredménye az lett, hogy az SD kártyán és a Telefon tárhelyen is jelenleg kb.: 2,5 Mb-ot foglal.
    Viszont mintha a a tárhely nem változott volna nagyobbá. Akkor nem is helyezte át és törölte a programot?
    Erre lenne hivatott a ROOT -olás, amiről beszéltetek? Ki mit használ? Mit kell letöltenem? Az előbb láttam egy "Titanium Backup root" nevű cuccot, ez arra való?
    - Amikor letöltök és feltelepítek valamit, azt miként érhetem el, hogy az SD kártyára rakja fel?
    - Elém tárult egy lista amiben a futó alkalmazásokat láthatom, van amelyik 1:32:18 perce és van ami már 5:48:37 perce megy. Mutatja azt is, hogy mennyi memóriát zabálnak. Ezek között szerintem van olyan is amire abszolút nincs szükségem. Ezeket ki szabad kapcsolni, esetleg törölni magát a programot, vagy ne piszkálgassam? Viszont erős a gyanúm, hogy ezek miatt lassú a telefon.
    Igazából azt nem értem, ha nem is használom azokat az alkalmazásokat, mivel bezártam őket (esetleg már azóta újra is indítottam a készüléket), akkor miért használ memóriát és számolja az indításuktól eltelt időt?
    Örülnék, ha bármilyen apró programmal tudnátok segíteni, ami megkönnyíti az Androiddal való ismerkedést, mert egyenlőre eléggé nyögvenyelősen megy a barátkozás. Az a gáz, hogy először nekem kellene jobban átlátnom a működését és aztán valahogy elmagyarázni a szülőknek. :U Leszedtem a 158 oldalas használati utasítását, de megijedtek a terjedelmétől és igazából itt fel is adták a dolgokba való beletanulást. Délelőtt már annyira elegük lett szegényeknek belőle, hogy nem sikerül nekik vele még tárcsázni sem, amikor nem akarják meg azonnal tárcsáz. Az a véleményük egyenlőre:- Semmire sem tudjuk használni az okostelefont, megbántuk- és már vissza akarták küldeni a szolgáltatónak, de estére kicsit megenyhültek...
    Lenne egy oldal ahol egyszerűen, érthetően le van írva az Android vagyis ennek a mobilnak a használta? Persze egy videó sokkal beszédesebb lenne számukra.
    Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák