- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
válasz
solarix45 #47 üzenetére
Milyen információra vagy kíváncsi? Mindkét kártyáról, illetve kártyára lehet másolni, áthelyezni, mindkettőnél mutatja a rajta lévő kontaktokat. Híváslistában lehet szűrni mindkét SIM-re, persze mindenhol jelzi, melyiken történt a forgalom. Ugyanígy SMS-nél a küldés előtt egyetlen gombbal lehet választani, de a beállítások között meg is adható, hogy hívásra, üzenetre, adatforgalomra melyik legyen az elsődleges kártya és akkor alapból arról küldi (de ekkor is kiválaszthatod a másik kártyát, ha épp az kell).
-
PeMi#13
csendes tag
Nincs tippje valakinek, hogy itthon (vagy max. EU-ban) hol lehetne beszerezni ezt a gépet?
-
Recon666
Közösségépítő
Sebes a kicsike és jó árban is adják.
-
solarix45
senior tag
A SIM-ek és kontaktok kezeléséről nem kaphatnánk kicsit több infót? Pont az a gyenge pontja a legtöbb dual simes telefonnak.
-
Dreimus
senior tag
Jó teszt (március végén majd pár helyen lehet is majd kapni és nem is lesz túl drága sem.)
-
hemaka
nagyúr
jóféle
-
rep3at
őstag
Le a kalappal, az Alcatel mostanában igencsak összekapta magát. Szorítok nekik.
-
LEFTHORSE1
őstag
A arcfelismerés lényege hogy akkor exponáljon (és esetleg oda fókuszáljon) mikor a személy vagy személyek arca mosolyra derűl, esetleg a csukott szemet is elkerüli a szoftver, tehát ha mosolyfelismerésre állitod a kamerát, az addig nem fotóz amíg mosolygós arcot nem lát
-
powergoku
tag
Hát igen megint csak gratulálni tudok nekik.
-
mark77
tag
válasz
Neurotoxin #40 üzenetére
Átfogalmazva: bika hardverre rátolni a droidot nem nagy kunszt. Olcsóbb, gyengébb rendszerre optimalizálni már kicsit munkásabb.
-
neorow1
aktív tag
Most vagy az MTK talált el valamit ezzel a procival, vagy az Alcateles srácok leültek egy kicsit optimalizálni, de az eredmény elég komoly. A többi gyártó tanulhatna tőlük.
-
nincsisbéla
aktív tag
Meglepően jó!
-
gybazsi
senior tag
Ez most egész jól összejött az Alcatelnek. És végre nem nem az SPB féle felületet húzták rá a rendszerre (gondolom a hardver miatt, de nekem jobban tetszik ez az egyszerűbb felület).
-
mark77
tag
Őszintén? Ki nem sz.. le a mobicégeket? Már elnézést.
A gyári független mobilokra is húzzák a szájukat.
Apropó piaci rés, már említésre került, hogy milyen jó lehetne egy céges előfizetés mellé magán elfizetést adni az embernek? Egy mobilban. ..na mindegyA MediaMarkt, Saturn és hasonlókban biztosan fellelhető lesz.
-
N.GÁBOR
aktív tag
-
atike
nagyúr
Nocsak. Mikor lesz ez forgalomban itthon? És ki fogja forgalmazni? Szerintem az asszonynak pont tökéletes lenne...
-
nXu
tag
Mi baja van mindenkinek a TouchPallal? Nekem nagyon bejön pedig
-
Maateeo
aktív tag
Szépen összerakott, jó koncepciójú mobil, és manapság a cserélhető elő-hátlap sem túl gyakori! Mint ha kezdene feltámadni az Alcatel, hajrá, csak így tovább
-
ducsidu
senior tag
Korrekt cucc lett
Durva,hogy milyen gyors
-
nicu71
addikt
ha most kéne egy olcsó androidos kétkártyás,akkor símán kellene/
de nem kell -
Még a végén számolni kell az alcatellel?
-
Apika
addikt
Egészen remek darab sikeredett belőle...
-
Telomanikus
senior tag
Fejlődnek a kétkártyás készülékek. Már csak egy jó kamera kéne.
-
aljuzer45
csendes tag
Hm szolid a tudása,viszont 2 SIM van,ha árban annyi mit a HUAWEI IdeosX3(U8510) mely harmat gyengén muzsikál,s közös a Proci itt is 600Mhz-es akkor ez jobb vétel,Ár-Érték kategoriában,Minden pénztárca kérdése,igények mit-mire bár lehet "Flash Player" itt sem mükszi.
-
expander
senior tag
mosolyfelismeres. annak nem az a lenyege, hogy felismeri a mosolygo arcokat, es oda fokuszal ? ez elegge lehetetlennek tünik fixfokusszal. de legalabb beleirtak, mert jol cseng a neve !
-
osztraksajt
őstag
Nahát, tényleg nagyon jó a sebessége, remekül optimalizálták.
Valahogy nem a 600Mhz-es Pulseomra emlékeztet.
-
N.GÁBOR
aktív tag
Rusi: Nem tudom, hogy még Nálad van-e a telefon, de ha igen, és időd engedi akkor légyszi próbáld meg, hogy felmegy-e rá a skype és működik-e rendesen a GPS.
A skypra elég sokan panaszkodtak külföldi oldalakon, hogy vmi miatt nem akar menni.
Előre is köszi.
Üdv
-
N.GÁBOR
aktív tag
Rusi, nagyon köszönöm a tesztet!
Már jó ideje keresek két simes androidos telefont, de sokáig nem találtam elérhető áru normális kütyüt. Múltkor a saturnban sétálva láttam 130 eur-ért (aztán a médiában 100 ért, de már ott is 130) és nagyon megtetszett. Nyomogattam, pöpec volt, gyors ahogy Te is írtad, de nem találtam tesztet, anélkül meg nem akartam megvenni. Hát most itt a teszt, köszönöm
Nagyon jó kis teló!
-
Psytech
őstag
Ez is jó lett az Alcateltől, ebben reménykedtem
Az OT-995-t is nagyon eltalálták (engem az is meggyőzött az ár/érték arányával), ez is tetszetős lett! A teszt is tényleg igen jóra sikeredett, köszönjük!
-
kellemes a telefon is, valami ilyet vártam, örülök, hogy így összehozta az alca.
Rusi, a teszt és videó is király: szerintem te írod az oldalon a legelfogulatlanabb teszteket, nem kapkodsz a videóban össze-vissza, általában kitérsz a nekem fontos részletekre. Régebben többször szerepeltek ugyanazok a témák ( házak, tűzcsap, villanypózna) a tesztfotóidon (mint Bognál a cipő), így könnyebb volt azokat összehasonlítani, ezt viszont hiányolom..
-
foxymaci
senior tag
ez igen jofele lett grat alcatel
-
BloodRay
veterán
Tényleg meglepően korrektnek tűnik sebességre.
-
AS
félisten
Ilyen CPU val tényleg gyors
-
JanFe
aktív tag
Egesz jol sikerult
-
szumoo
senior tag
Nagyon bejön, jó kis teló!
-
sprinter24
aktív tag
Az igen! 14,4 Mbit/s letöltési és 5,76 Mbit/s
feltöltési sebesség !?!?
Az én HTC ICS-em produkálja ugyan ezt ! -
Nagyon jó lett, amilyet vártam.
Mielőbb legyen elérhető is...
-
knyitogato
őstag
Huhh ez nagyon bejövős...végre egy értékelhető kétkártyás droid. S2-t persze nem cserélném le, de nagyon praktikus lenne...
-
hito
nagyúr
Nagyon barátságos kis jószág!
-
Rover623
félisten
Noha a szintetikus tesztekben szerény számokat látunk,
Nagyon...annyira szerényeket, hogy semilyeneket...
Kicsit korán került ki a teszt, nem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Bittorrent topik
- World of Tanks - MMO
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest