Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibitabi

    tag

    Sziasztok! Pár napja megvan az Alcatel OT-918 Mix, még nem értem rá vele foglalkozni, de így is van néhány dolog amit nem értek, hogy miért csinálja?!
    - Első alkalommal behelyezem az új SIM kártyát, bekapcsolom: zöld robot, szolgáltató, Kérem a PIN kódot... próbálom nyomkodni a kijelzőn a számokat, de nem reagál, majd elsötétül aztán se bekapcsolni, se semmi... :(
    Elvittem a legközelebbi T-pontba, ahol szintén nem kapcsolódott be, a srác kivette az akksit, majd visszatette és azt mondta: Rendben működik; nem érti mi baja volt...
    - Kis idő múlva otthon nézegettem milyen funkciók vannak benne egyszer csak semelyik gombra sem reagált, lefagyott a kép a menüben. Egyedül a ki-be gomb megnyomására reagált, és a lakat feloldás után úgy működött, mintha mise történt volna.
    - Ugyanilyen fagyás a rövidke használat alatt már 5-6 alkalommal előfordult. Nemrég például az eddig készült két fénykép nagyítása-kicsinyítése alkalmával.
    Viszont azt észrevettem, hogy némelyik fagyás akkor következik be, amikor megnyomom az egyetlen fizikai "Kezdőképernyő gomb"-ot. Ez normális? Ekkor minek kellene történnie a fagyás helyett? :F
    - Megjeleníthető-e a Névjegyzékben a Nevek alatt az illető telefonszáma is, milyen módon?
    - Egyik weboldalnál sem tudtam használni a nagyítást! Már kezdtem azt hinni, hogy rezisztív a kijelző. Aztán a mobilarena.hu teszt videóját követve szintén találtam alul egy "Teljes verzió" opciót, melyre kattintva már működött a multi touch. Viszont más oldalaknál ezt nem teszi (pl.: port.hu), igaz nem jártam még túl sok helyen.
    - A Facebook "azonnali elérést" választva sem sikerült nagyítani. ( Pedig erre kellene főként. )
    Betűméretet nagyítani lehet a telefonon? Mivel a telefont idősebb családtag fogja használni és bizony nagyon aprók számára a betűk még szemüveggel is.
    Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák