- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
panizzi
aktív tag
Polar a legjobb, bár azt meg kell fizetni
én ezt vettem :
volt vagy 30 EUR
eddig kitűnő -
rii
nagyúr
futáshoz: [link]
Polar s120 - [link]
Polar s610 - [link]
Polar s810 - [link]
kerékpározáshoz: [link]
Polar s625x - [link]
Polar s150 - [link]
Polar s510 - [link]
Polar s720 - [link]
ez egy kis áttekintés akar lenni, ... no nem másra mint magamra gondoltam (önző dög vagyok, tudom), kicsit elvesztem az egymást számokban crosslinkben átfedő, de rendeltetésében eltérő órák tengerében .... -
rii
nagyúr
miért nem lehet Polar órát boltban kapni, csak Timex-et .... ?
WestEnd-ben legalább 3 olyan helyet tudok, ahol lehet Tumex-et kapni, de Polar-ról nincs tudomásom .... ez mért van ez???
Nem tud valaki boltot Pesten, ahol vásárlás előtt meg is lehetne tapicskolni a kiváltasztott, nem egy esetben 20,000 HUF fölötti órákat? -
LOTR
addikt
válasz
bagyulajuve #54 üzenetére
akkor szerintem az a rossz ami nektek van
én is próbáltam párat, de azok pontosak voltak -
bagyulajuve
addikt
ne vedd kötekedésnek, de az L-karnitin egy aminosavszármazék, amin
ezek a pulzusmérő órák mennyire megbízhatók? mert pl otthon a szülemnek van egy taposógépük vagy micsoda és hát sztem nem méri vmi pontosan a pulzust. mármint kicsit soknak tarom az értéket, amit kiír
72-ről indul pedig nekem, a vérnyomás mérő és a saját kezemmel mérve is csak 60 körüli illetve mondjuk 10 perc laza taposás után már százat ír ki míg magamnak csak 80 körülit számolok
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
egy iylet akarok venni: [link] tök olcsó, 15pénz.
nekem bőven elég ....
Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudom megállapítani, melyik az a pulzus-tartomény, ahol a szervezetem zsírt éget el, mert fogyni szeretnék, kardiózni ....... -
panizzi
aktív tag
érdekes, ma 254 volt a max pulse
lehet, hogy már nem is élek ? -
panizzi
aktív tag
nos, vettem egy Sigma PC15-öt
eddig tetszik, nem is volt drága
van valakinek? -
RAM
őstag
Amit leszűrtem:
A telep vmi zabáló lehet....
A jeladó fogyaszt akkor is ha nem villog a szív jel és 2 m-en belül van (de miért?)
Vigyázni kell majd a cserével.
Ha nyugalmat akarok a jeladót letépem magamról,
ha újra akarok méretni, be kell öltözni.
Hogy is van?
Cseréltetek már telepet, stb? -
RAM
őstag
(elemek lenyelése egészségre veszélyes)
...az elemek kifolyhatnak és tönkretehetik a készüléket.
mindig egyszerre cserélje ki.
ne használjon különböző rendszerű v. különböző gyártó által készített elemeket
nem szabad feltölteni
A telepet csak szakember cserélheti ki, aki gondoskodni tud a szerkezet tömítettségéről.
Ha kb. 5 percen keresztül nem érkeznek pulzusjelek nyugalmi menüre kapcsol át. Az adószíjat és az órát célszerűen egymástól kb. 2 méter távolságra tárolja, hogy kímélje a telep kapacitását. -
RAM
őstag
válasz
T. Almeida #43 üzenetére
Lehet, hogy csak számomra érdekesek, majd este bekopizom.
-
RAM
őstag
Hello!
2 db CR 2032 lítium ('telep') gombelemmel van nekem egy pulzusmérő órám.
Meddig bírja (ha állandóan mér vagy. ?)? Mennyibe kerül az elem? Hol kapható? Cserélheti bárki könnyen?
A manuálban érdekes dolgokat írnak... -
Nyul..Ur
csendes tag
Hello!
Most szeretnék venni egy polar 120-at.
Az igaz, hogy nincs rajta számlap megvilágítás?
Az még egy ezer forintos piaci órán is van. -
Pompi
nagyúr
Én nyáron a www.pulzusmeres.hu oldalat nézegetve szúrtam ki az Echowell gyártmányú órákat. Ezek a polárnál elfogadhatóbb áron kínálnak számomra gusztusosabb felépítésü órákat. Aztán végül itt vásároltam egy T201típusu órát: [link]
Az óra megfelelően működik. Az egyetlen megkérdőjelezhető dolog, nem tudom, hogy a hasonló tudásu Polar óráknál ez hogy van, de ez viszonylag gyorsan fogyasztja az elemet, durván kéthavonta kell benne cserélni egy CR2032-es (talán jól emlékszem) elemet. -
Janesz
őstag
igazából mindentől izomosodsz amiről a tested úgy gondolja,hogy nagyobb izomtüömeggel jobban el tudja végezni az adott munkát...
de igen általánosságban attól izomosodsz inkább ami rövid ideig tart és nagy megterhelés az izmoknak...hosszab idejű megterhelés esetén inkább az izmok oxigénfelhasználó képessége javul és maga az izom nem nő... -
ByB
addikt
Én a mamámnak vettem egy Polar F6 (női rózsaszín) órát, imádja!!!
[link] - Ha van kérdés, valamennyire én is vágom, hogy miként működik! Az poén, hogy hétfő reggelente, a kijelzőjén megjelenik egy levél és közli üzenetben, hogy ideje edzeni...
-
rii
nagyúr
''...........ezt kintről is beviheted (pl. scitec nutrition mega carni-x) edzés előtt 45perccel és akkor már a mozgás 1 percétől kezdve a zsír égetődik............''[/L]
ő lenne az? [L]http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2281
tudom, hogy már kaptam rá linket, de meg tudnád mondani, hogy ha valaki a napi mozgásaival izmot is szeretne, hogy ''képződjön'' akkor az ''csak'' a szériázással, rövid ideig tartó, nagy erőkifetétést igénylő gyakorlatokról szól, mely során úgymond sokkoljuk az izomzatot?
[Szerkesztve] -
Janesz
őstag
-
Janesz
őstag
zsírégetésnél a lényeg,hogy a célzónán belül maradj...mondjuk én nem a monoton mozgásra esküszöm hanem az intervall szerűre...tehát mondjuk 5 perc monoton 1 perc intenzív...
amit tudnod kell még,hogy az első 25-30 percben nem égetsz zsírt...ezután kezdi el a szived termelni az L-karnitin nevezetű aminosavat...ezt kintről is beviheted (pl. scitec nutrition mega carni-x) edzés előtt 45perccel és akkor már a mozgás 1 percétől kezdve a zsír égetődik...kérdésedre pedig,hogy magasabb pulzusnál mi lesz a válasz az,hogy először az izomzat által tárolt glikogén ég el majd maga az izmot kezdi bontani..
a testedet a zsír égetésére a legnehezebb rávenni...pl. ha edzés előtt nem alacsony az inzulinszinted (vércukorszint ) tehát ettél előtte valami szénhidrátot akkor bebuktad a zsírégetést...ezért jó reggel éhgyomorra kardió edzést végezni illetve késő este amikor az inzulinszint alacsony.. -
attilam
őstag
válasz
T. Almeida #31 üzenetére
Érdekes ez a kalkulátor az alján, de egy kicsit gyanús is nekem. A Fogyasztási zóna túl magas pulzustartományon belül van. Szóval nagy az eltérés az ajánlott 120-130-as pulzustartománytól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest