- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma kaptam 2db pendrive-ot is melóban, amiről dolgoznom kellet volna, és azt mondja az eddig tök egészségesnek tartott gépem(Hp probook 6460b)/Oprendszerem(win7_64bit legal) hogy nem találja hozzájuk az illesztőprogramot
Soha nem találkoztam még efféle problémával, azt sem tudom merre induljak,,,eszközkezelőben próbáltam az illesztőprogram frissítést,,,gépet újraindítottam,,,másik usb portot is próbáltam,,,semmi eredmény...
Az én saját régebbi sandisk pendriveomat amit eddig is használtam a géppel, azt látja,és tökéletesen működik,,,de uj pendrivehoz nem tud illesztőprogramot leszedni/telepíteni...
Az egyik pendrive valami kcsg törpillás gumib@sz volt,,,gondoltam biztos valami gagyi szar,,,
De amikor már a Kingston DataTraveler 100G3-at sem volt hajlandó telepíteni(az eszközkezelőben név szerint felismeri, de a lemezkezelőben pld driver hiányában nem látni) akkor már elkezdtem "túlórázni" a dolgon,,de nem jutottam előrébb
MInden segítségért hálás lennék..
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tesla topik
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest