- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Köszönöm a segítőkészséged!
Nincs ilyen, hogy Ctrl+F12, de van olyam hogy MIT menü, ott pedig DDR2 Over Voltage Control.
Ott áttettem manual-ra. Kipróbáltam +0,1V, +0,2V sőőt még +0,3V -ot is (pedig az már halványpiros volt).
Eddig semmi eredmény sajnosEz az állítgatás is elég macerás, mert mint mondottam ha bele teszem a két új mem modult akkor már a BIOS sem indul el, tehát állítgatni csak úgy tudom, ha kiveszem mindig az új modulokat.
Az ujjam már elkopott a sok ki-be rakosgatástól...Az a System Memory Multiplier az mi csoda? [Auto, 3.33, 4.0+, 2.00, 2.40, 2.50, 3.00]
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged