Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PeLa87

    aktív tag

    Ahogy az a tegnapi közleményből is sejthető volt, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ma bejelentette, hogy mind a Magyar Telekommal, mind a Telenorral hatósági szerződést kötött.

    Az NMHH, közli, hogy az előfizetői jogok érvényesülése, valamint a jogszabályi előírásoknak való teljes körű megfelelés érdekében hatósági eljárás keretében vizsgálta mindkét cégnél a július 1-jei hatállyal bevezetni kívánt, a lakossági mobilszolgáltatások díjait érintő kétoldalú szerződésmódosítását.

    Telenor

    A bejelentés szerint az eljárás az NMHH és a Telenor között létrejött hatósági szerződéssel zárult, mely a hivatal szerintelőremutató módon rendezte a módosítás kapcsán kialakult helyzetet és biztosítja az előfizetők jogainak érvényesülését, a szerződés aláírásával az ideiglenes intézkedés is hatályon kívül került.

    A Telenor a szerződéskötés kapcsán megerősítette, hogy a szolgáltató számára kiemelten fontos az előfizetői érdekek védelme, ezért az eljárás során mindenben együttműködött a hatósággal. A Telenor a szerződésben foglaltaknak megfelelően személyre szabott tájékoztatást ad ügyfelei számára a változásokról. Ennek megfelelően a szolgáltató a kétoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban június 24-től sms-üzeneteket küldött az érintett előfizetőinek, melyek kiegészítik a korábbi tájékoztatást. Az sms-ekben szereplő linken keresztül az előfizető személyre szabott információt ér el a saját díjszabásáról és annak várható módosításáról.

    A módosítással kapcsolatos döntésüket a Telenor bármely ügyfélszolgálati csatornáján jelezhetik az előfizetők, és ennek függvényében lép, vagy nem lép hatályba a díjváltozás számukra július 1-jével.

    Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99

Új hozzászólás Aktív témák