- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- One mobilszolgáltatások
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Apple AirPods Max - a legjobbat a hallgatóságnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Szeva! Engem érdekelne a lehetőség. Küldjek valahova CV-t, vagy lehetséges egy személyes megbeszélés is? Mérnök-informatikus diplomám van, négy év tapasztalatom a szakmában (ebből kb. három évet MS-SQL-lel foglalkoztam), angolul jól beszélek.
Elérhetőségeimet az adataimnál megtalálod.
-
h_zolII
csendes tag
up-up
-
h_zolII
csendes tag
Sziasztok,
ha érdekel valakit, most indulnak a felvételi beszélgetések, jelentkezzetek!
-
h_zolII
csendes tag
Hello,
multi bank létesít egy magyarországi szolgáltató központot, ahol alakul 1 sql dba csoport is, ide keresünk lehetőleg tapasztalt dba-kat. Angolul tudni kell, ugyanis az egész régió db managementje ide fog tartozni. Ha valakit érdekel, keressen meg engem, vagy kérdezzetek a fórumon! Szerintem ez egy elég jó lehetőség....
Üdv:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest