- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
about:config ==> browser.newtab.url értékre jobbklikk/Visszaállítás és/vagy: AdwCleaner
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Cs1csó #54427 üzenetére
Ilyesmit találtam anno
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Vagy talán még [link]
-
Matthewus
őstag
-
mekker
őstag
válasz
mekker #43566 üzenetére
Na, sikerült az új lapra hátteret berakni.
1. about:config > browser.newtab.url > about:blank
2. Stylish addon feltelepítése
3. Új stílusfájl:
@-moz-document url("about:blank") {
* {
background: url("file://C:/<elérési út>") !important;
background-color: black !important;
background-size: 100% !important;
background-repeat: no-repeat !important;
}
} -
Matthewus
őstag
-
makoss
veterán
válasz
Mikiller #39692 üzenetére
szerinted ez jó lehet? A gyakorikérdések.hu-ban akadtam rá:
"Indításkor úgy jelenik meg ha a beállítások menüben az általános beállítások, induláskor kezdőlap megjelenítése, alá beírni a fájl elérési útját.Új lapnál pedig a címsorba ezt írni: about:config, és itt lehet állítani új lapnál ne üres lap legyen hanem saját kép: "browser.newtab.url" itt megadni a kép elérési útját a gépen"
Csak azt nem értem, hogy pontosan mit kell, és hogyan beírni a kezdőlap megjelenítése alá? -
Steelmanus
addikt
En csak most probaltam ki a 31-en, eddig a 28-at hasznaltam, de ott nem kellett mert nem zarodott be a bongeszo magatol. Nalam ureslappal indul mindig a bongeszo, utalom a speeddial-t.
FF rendes becsukása után is úgy indult, hogy sajnos az előző munkamenet összeomlott
Mert nem szabad kikapcsolni a grafikusfeluleten a jobbfelso kis kockaval a browser.newtabpage.enabled true opciot. Nalam most is igy van:
browser.newtabpage.enabled true
browser.newtab.url about:blank
Csak probakeppen hasznalom egy ideig a 31-et, valtok vissza csak azert telepitettem hogy kepben legyek, es a Classic Theme Restorer-ra is kivancsi voltam mennyit fejlodott.Ez a YouTubeCenter egyre rosszabb
-
kispx
addikt
válasz
szildavid90 #37632 üzenetére
> "Az lenne a kérdésem, hogy ha új fület nyitok meg akkor el lehet tüntetni azokat a kockákat? "
Jobb felső sarokban a 3x3-as kockákra katt.> "Meglehet úgy csinálni, hogy a kezdőlapot adja be ha új lapot nyitok meg?"
címsorba írd be: about:config
majd a browser.newtab.url kulcs értéke legyen about:home -
DS39
nagyúr
válasz
joergie #35849 üzenetére
címsorba: about:config (enter) -> ott rákeresel erre: browser.newtab.url -> értékét átírod tetszőlegesre. üres oldal esetén: about:blank
egyébként az hogy írták neked hogy kell eltávolítani egyáltalán nem mellékes, ugyanis ha nem törölöd a progit, az általam említett értéket újra át fogja írni a sajátjára.
-
karlkani
aktív tag
válasz
adamkaa777 #34977 üzenetére
Címsorba beírod: about:config
Keresd meg a browser.newtab.url karakterláncot, majd az értékét változtasd erre: about:newtab -
mrszitya
senior tag
-
Steelmanus
addikt
válasz
sz.balazs.95 #34447 üzenetére
Mielott resetelned a bongeszot, Tégy egy probat a kovetkezovel:
Ctrl + Shift + Del komboval torolj mindent, igy elveszlik a beepitett speeddial is de pont ez a lenyeg mert mindig azt szeretne visszaallitani a bongeszo es ezert kuldi a hibauzenetet:Majd about:config
browser.newtab.url about:blankA Beallitasoknal a Kezdolap termeszetesen Ures oldal megjelenitese legyen.
-
kispx
addikt
válasz
WildBoarTeam #33913 üzenetére
1) Víruskeresés (Kaspersky Live CD vagy MBAM-ot ajánlom)
2) Kiegészítők között keress olyat amit nem raktál fel. (Ha nem vagy biztos benne, akkor töröld az összeset.)
Címsorba írd be: about:config
3) browser.newtab.url legyen about:newtab
4) browser.startup.homepage legyen about:home -
kispx
addikt
válasz
adamkaa777 #33838 üzenetére
Vírusirtás után...
Az about:confg-ban:
browser.newtab.url legyen about:newtab
browser.startup.homepage legyen about:home -
Steelmanus
addikt
Atallitottam probakeppen a browser.tabs.closeWindowWithLastTab -ot false-re de nalam nem jon elo ez a fajta hiba, igaz telepitett 25-t hasznalok. Nalam igy nez ki a dolog:
browser.newtabpage.enabled True
browser.newtab.url about:blankHa hasznalsz Restartless Restart 9 -et akkor annak a beallitasainal be kell pipalni hogy Disable Fastload , zarojelben ott van hogy ne a cache-bol toltse be inditaskor a lapokat.
-
mrszitya
senior tag
válasz
Szabikaa20 #33677 üzenetére
1.
Menj vissza az about:configba és ezeket keresd ki egymás után:“Keyword.url”
“browser.search.defaultengine”
“browser.search.selectedengine”
"browser.newtab.url"Nézd meg, mit írnak ki értéknek, illetve állítsd vissza őket.
2.
Kiegészítőknél a bővítmények ablakban nincs-e esetleg valami furcsa? -
Steelmanus
addikt
válasz
mrszitya #33462 üzenetére
Visszatettem a 24-es stabil kiadast es kiprobaltam amit adtal linkeket:
http://balatonhomesingatlanblh07.blogspot.com
http://www.mapcrunch.com/gallery (ezt nagyon utálja)
http://www.theatlantic.com/infocus/2011/03/earth-hour-2011/100035/
http://pixdaus.com/
http://www.npi-news.dk/ Jelszot ker
http://shop4lol.viralprints.com/Minden linkelt oldalrol megnyitottam egy uj fulon egy nagymeretu kepet is ahogy irtad, es scrolloztam is, a earth-hour-2011-en pedig kapcsolgattam a fenyeket is.
Bekapcsolt hwgyorsitas mellett tettem ezt.W7 x64, 7790 kari, 13.10 Beta2 driver, Adobe.Flash.Player-11.7.700.224, ProtectedMode letiltva.
Az FF Bealltasoknal a lemezcache 0. Ezeket a modositasokat eszkozlom az about:config-ban.Fontok:
gfx.content.azure.enabled False
----
Regi letoltoabak visszaallitasa:
browser.download.useToolkitUI True
Ne mentse el a letoltott linkeket:
browser.download.manager.retention 0
----
Fulek animalasanak tiltasa es alul:
browser.tabs.animate False
browser.tabs.onTop False
browser.tabs.warnOnCloseOtherTabs False
browser.fullscreen.autohide False
----
browser.newtabpage.enabled True,
----
A cache-ek letiltasa:
browser.cache.disk.enable False
browser.cache.offline.enable False
Ez uj bejegyzes:
browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
----
A beepitett virusellenorzest kikapcsolasa:
browser.download.manager.scanWhenDone False
----
Igy lehet visszakapni a http-t a cimsorban:
browser.urlbar.trimURLs False
----
A keresőablakobol uj lapon nyiljon meg a kereses eredmenye:
browser.search.openintab True
----
Mindig uj lapon nyiljanak a popup-ok is:
browser.link.open_newwindow.restriction 0
----
Regi Flash-hez:
extensions.blocklist.enabled False
----
Visszagombot megnyomva töltse ujra az oldalt:
network.http.use-cache False
----
Visszagomb, dokumentum lejart megoldas:
browser.sessionstore.resume_from_crash False
----
Ez uj bejegyzes:
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg:
dom.ipc.plugins.unloadASAP Logikai TrueIgy semmi fagyas nincs nalam, a hsz.t is ugy irom hogy a lapok fulek meg nyitva vannak.
-
Steelmanus
addikt
browser.newtabpage.enabled True
Vagy, Custom New Tab 1.7.1 -
Visormail
addikt
válasz
dauphin #33149 üzenetére
Az új lapról? Odáig eljutottál már hogy az ajánlott két változatból melyiket akarod? Az about:config szöveget a címsorba kell beírni mintha egy oldal címe lenne utána azon belül a browser.newtab.url szöveget és a megjelenő találatra duplaklikk beírod amit akarsz pl www.google.hu Ha a 2.at választod akkor meg telepíteni kell azt a kiegészítőt, a linkelt oldalon a nagy zöld add to firefox gomb.
A deltás link meg igencsak részletes, szájbarágós, képekkel megtűzdelt.
-
válasz
adamkaa777 #32543 üzenetére
about:config --> browser.newtab.url --> Írd át az értékét about:blank-ra
-
HZoli87
veterán
válasz
FrezeR #31863 üzenetére
Körülbelül így néz ki nálam a finom hangolás. Profilt Windows újratelepítésnél sosem szoktam lementeni, csak a könyvjelzőket importálom ki JSON fájlba. Jelszavaimat a Norton felhőszolgáltatása tárolja.
Kiterjesztések (KÉP)
* Adblock Plusnál külső szűrőnek a hufiltert használom + van a sajátom.
* YousableTubeFix az egyedüli script.Bővítmények (KÉP)
* Ez is telepítve van: Windows Media Player Firefox Plugin 1.0.0.8 (csak nem jelenik meg)
* Régebbi Flash Playert használok (11.1.102.63), úgy vettem észre, hogy kevésbé terheli a rendszertSpeciális beállítások
* extensions.blocklist.enabled -> FALSE (Pluginok blokkolásának kikapcsolása)
* browser.download.useToolkitUI -> TRUE (Új letöltés vezérlő kikapcsolása)
* browser.newtab.url -> about:blank
* browser.download.manager.scanWhenDone -> FALSE (Beépített vírusellenőrzés kikapcsolása)
* browser.tabs.animate -> FALSE (Tabok animálásának kikapcsolása (teljesítmény fokozó))
* pdfjs.disabled -> TRUE (Beépített PDF olvasó kikapcsolása, helyette SumatraPDF)
* gfx.content.azure.enabled -> FALSE (AZURE renderelés kikapcsolása, szebb és olvashatóbb betűk)+
* Cache áthelyezése RAM-ba:
-> browser.cache.disk.enable -> FALSE
-> browser.cache.offline.enable -> FALSE
-> browser.cache.memory.enable -> TRUE
-> browser.cache.memory.capacity -> -1 -
netpeti98
addikt
válasz
Winnie The P #31535 üzenetére
Címsorba be about:config. Keresd meg ezt a két értéket: keyword.URL és browser.newtab.url, mind a kettőre jobb klikk és Visszaállít. Ezután indíts újra a Firefox-ot.
Szerk.: akkor csak a newtab-ot módosította. Ha csak kitörlöd, akkor csak egy üres lap lesz, gyorsindítók nélkül.
Üdv netpeti98
-
Winnie The P
őstag
válasz
netpeti98 #31534 üzenetére
Köszi a segítséget, de egy kicsit bővebben le tudnád írni, mert hála még nem volt ilyen jellegű problémám.
Szerk:
A browser.newtab.url után töröltem a karakterláncot és most úgy néz ki, hogy új lap megnyitásakor normálisan jön be.
A keyword.URL így néz ki: állapot: alapértelmezett
típus: karakterlánc
érték: üres nincs semmi írva -
netpeti98
addikt
válasz
Winnie The P #31533 üzenetére
Az about:config-ban visszaállítható: először is a keyword.URL értéket állítsd vissza, mert valószínűleg a címsor keresőkét is átállította, utána pedig a browser.newtab.url értéket.
Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
válasz
Zirowe #31440 üzenetére
Nyisd meg az about:config-ot majd a browser.newtab.url-t és a keyword.URL-t állítsd vissza az alapértelmezett értékre. (ezt a jobb gombos menüben tudod megtenni). Az első az új lap-ot állítja vissza amit kérdeztél, de ezek a programok gyakran állítják a második értéket is.
Üdv netpeti98
-
Visormail
addikt
válasz
Predator2 #31270 üzenetére
about:config-ban a browser.newtab.url kulcshoz tudsz beírni bármilyen címet. Google-hoz én viszont a Custom New Tab kiegészítőt használom, mert abba be lehet állítani azt is hogy az új lap nyitásakor a kurzor ne a címsorba legyen hanem a google keresősávjában.
-
Steelmanus
addikt
A browser.newtab.url Karakterlanc ertekenel talalhato about:newtab kitorlese nem csak az "speeddial" szeru megjelenest kapcsolja ki egy uj ful / lap megnyitasakor? monstre bongeszojenel ugy nez ki hogy egy uj ful / lap megnyitasokor mintha mindig az alapertelmezett kezdolapot adna be, hiszen ott lathato csak az az also sav. Vagy nem jol ertelmeztem a dolgot?
-
Steelmanus
addikt
válasz
dJ Peer #30273 üzenetére
Peldaul igy:
FF 18.0.1, es az about:configban modositas:
Fulek alul:
browser.tabs.onTop Logikai False
----
Fontok ha nem jol jelennek meg:
gfx.content.azure.enabled False
----
Fulek animalasanak tiltasa:
browser.tabs.animate False
----
Ures lappal indulas:
browser.newtabpage.enabled (csak ellenorizni) True,
----
Az elso reszre ez vonatkozik:
A cache-ek letiltasa:
browser.cache.disk.enable False
browser.cache.offline.enable False
Ez uj bejegyzes, memoria mennyiseg a cache-nek:
browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
----
A beepitett virusellenorzest kikapcsolasa:
browser.download.manager.scanWhenDone False
----
Igy lehet visszakapni a http-t a cimsorban:
browser.urlbar.trimURLs False
----
A tartománynév kiemelesenek tiltasa:
browser.urlbar.formatting.enabled False
----
A keresőablakobol uj lapon nyiljon meg a kereses eredmenye:
browser.search.openintab True
----
Mindig uj lapon nyiljanak a popup-ok is:
browser.link.open_newwindow.restriction Eredeti 2 - legyen 0
----
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg:
A FireFox 13.0 verziotol valtozott:
Ez is egy uj Logikai bejegyzes:
dom.ipc.plugins.unloadASAP Logikai True -
DS39
nagyúr
-
xabolcs
őstag
az about:config oldalon a browser.newtab.url valtozo erteket ird at about:home-ra!
-
Steelmanus
addikt
válasz
forras2 #27616 üzenetére
Ha a konfiguracios fajlba beleirjak magukat es annak egyes reszeit modositjak, hiaba tiltod le utolag a kiterjeszteseket, a konfig fajl mar modosult. Igy csupan a a kiegek nem fognak mukodni. Csinalj egy uj profilt az 1. hsz alapjan es ugy probald ki a jelszavakat.
(#27618) monstre Szerintem meg tiltsd le, mert bar nem latod majd ha kikapcsolod a jobbsarokban levo negyzettel, attol meg toltogeti rendesen eleg ha probabol visszakapcsolod latni fogod hogy random ott lesz amit az elozmenyekbol osszeszed.
Ezt csak ellenorizni kell:
browser.newtabpage.enabled TrueEzt pedig ird at:
browser.newtab.url about:blank -
DS39
nagyúr
válasz
RaPiDsHaRe #27236 üzenetére
about:config -> browser.newtab.url -> az értéket hagyd üresen vagy about:blank
-
Steelmanus
addikt
Na csak meg van a fokuszos hiba oka, a browser.newtab.url about:blank-et kellett visszaallitani az eredeti ertekere: browser.newtab.url about:newtab
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus #26522 üzenetére
Bocs' de kifutottam az idobol, ennyi valtoztatast hajtok vegre a konfiguracios fajlban:
Uj:
Logikai: dom.ipc.plugins.unloadASAP true
Egesz: browser.cache.memory.capacity Egesz 524288
Valtoztatas:
browser.tabs.animate false
browser.search.openintab true
browser.urlbar.trimURLs false
browser.cache.disk.enable false
browser.cache.offline.enable false
browser.link.open_newwindow.restriction 0
browser.download.manager.scanWhenDone false -
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #26517 üzenetére
Sziasztok!
Eddig felraktam mindig az IE ala is, bar a FireFox van fent elsodlegeskent az IE csak ugy elvan, de alapbol letiltom hogy rakerdezzen arra hogy szeretnem-e elsodlegesnek.
Ezutan nem teszem, de szakitok a Flash 11.3x-el is mert ugyanugy jelentkezik a fokusz problema ha csak egy ures fullel nyitom meg a bongeszot, es pl megnezem a hireket http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/csehpor/.
A konfiguracioban a browser.newtab.url at van allitva about:blank -re es igy jelentkezik a problema. Inditom a bongeszot, 1 ful, ures oldal, rabokok az RSS Hirekre, kattintok pl az adott hirre, megjelenik a tartalom, am gorgetni nem lehet, mert a fokusz a videon van. Ha tobb ful van megnyitva akkor nem jelentkezik ez a problema.
Egy fules inditasnal a YT-on is ugyanez a problema ha a Konyvjelzokbol inditok kozvetlenul egy videot. Azert gondolom hogy flash problema, mert a flash 11.2.202.235-vel ez a problema nem all fenn. -
DS39
nagyúr
válasz
vallas #26429 üzenetére
mondjuk úgy nem megy, hogy a kezdőlap osztott, de az új lap üres legyen.
ahogy előbb is leírtam így tudod ezt megoldani:
címsorba: about:config -> ott beírod: browser.newtab.url és az értékét töröld ki vagy about:blank-re írod át (az eredmény ugyanaz)
kezdőoldalnak berakni úgy tudod ha a beállításoknál kezdőlapnak beírod ezt: about:newtab
-
DS39
nagyúr
válasz
vallas #26427 üzenetére
ha csak ideiglenesen akarod eltüntetni akkor a tartalom terület jobb felső sarkában lévő kis négyzetes gombra kattints.
ha véglegesen akarod akkor:
címsorba: about:config -> ott beírod: browser.newtab.url és az értékét töröld ki vagy about:blank-re írod át (az eredmény ugyanaz)kezdőoldalnak berakni úgy tudod ha a beállításoknál kezdőlapnak beírod ezt: about:newtab
-
WonderCSabo
félisten
válasz
#03969024 #25917 üzenetére
1. ha mégis használod őket, akkor csak kattints a bélyegképes oldalon a jobb felső sarokban lévő ikonra.
2. ha totál ki akarod kapcsolni, akkor a címsorba írd be: about:config, majd enter. Keress rá az browser.newtab.url változóra, és állítsd át about:blank -ra duplakattal az értékét. Természetesen bmilyen más oldalt is beállíthatsz, hogy új lapként azt nyissa meg. -
WonderCSabo
félisten
válasz
s7evcsenko #25700 üzenetére
A címsorba írd be: about:config majd nyomj entert. Keress rá a browser.newtab.url változóra. Ennek az értékét változtasd a szükséges oldalra.
zoli62: Kiegről nem tudok, erre programokat írtak, Google segít.
-
Visormail
addikt
válasz
headhunter #25257 üzenetére
Ezt próbáltad? You can also start Firefox in Safe Mode by holding down the shift key while starting Firefox. Ikon, parancsori paraméter? [link]
cascada: about:config a címsorba és browser.newtab.url ezt kell átírni about:blank-re.
-
Visormail
addikt
válasz
Shkiz0 #25221 üzenetére
Jó lenne engem is zavar, én a 10estől kezdtem el használni ezt a kiegészítőt de ott már így működött szóval nem a 12es újdonsága, sajnos nem úgy néz ki hogy javítják 5 hónapja nincs újabb verzió a 0.4.3-nál, a saját honlapján még az sincs kint csak a 0.4.1.
Azt nem is tudtam hogy a 3.6ba még jó volt, akkor pedig az ff-be állítottak át valamit idő közben amit talán vissza lehet állítani az about:config-ban, ha tudja valaki mit akkor szóljon. Vagy melyik másik kiegészítő tudja ezt jól?Na várjál megvan, kieg nélkül is tudja már az ff! about:config a címsorba és browser.newtab.url ezt kell átírni. Jahh de ez is ugyanúgy csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest