Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Lassan kezd megérni a jó k750-em egy cserére... de nem tudok dönteni. Szeretem azokat a telefonokat, amik nincsenek túlbonyolítva, van (legalább numerikus) gombsor, bírja az aksi majd egy hétig, de van egy jó kamerája, LED vakuja (lámpa funkció), jó zenelejátszó része. Ezeket amúgy a k750 teljesíti is. Ami zavar, az a limitált SMS tár, és néha egy wifi jól jönne -> de ezt sem úgy, hogy órákat lógok rajta, de néha jól jönne megnézni egy-két dolgot, pár perc erejéig.
    Ez utóbbitól eltekintve k770, utóbbival pedig talán az ELM lenne jó választás. Utóbbi tetszik is, csak az a baj, hogy használtan nincs, újonnan meg 45 körül, ennyit meg szerintem nem ér egy zárt oprendszeres telefon. A gps is jó buli, csak nem tudom, az alap szoftverekkel mennyire üzemel jól.

    Felmerült, hogy egy egyszerűbb android, akár használtan, szintén 50 körül, de... bár néha praktikusabb, de alapvetően nem szimpatikus az érintőkijelző, legalábbis íráshoz eddig nagyon nem jött be, amikor próbáltam (nem tudom, én mennyire tudnám megszokni), nem bírja hosszú napokig az aksi, félteném a nagy kijelzőt, és igazából, lehet egyáltalán nem is használnám ki.

    Igazából csak jólesett ezeket leírnom :D De ha valaki járt hasonló cipőben, vagy lenne ötlete, mire érdemes újítani, azt szívesen veszem.
    Gondolkodok használt vonalon is (de legyen jó állapot, gari), újakat esetleg, szolgáltatóit nem igazán (csomag játszana, ami azért nem sokkal olcsóbb a függetlennél, amit amúgy mindenképp preferálok). Amúgy vodás kártya kerül majd bele.

    [ Szerkesztve ]

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák