- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol #89881 üzenetére
Ettol kaptam en is hulyet. Bevittem a nagyokhoz es minden bizbaszt elakartak adni mikozben ketto darab hatso abrincs kellett volna cask. Azota megvan a szerelo aki eddig tetszik es nem is draga,
Egyebkent en kb 2000 merdfoldenkent cserelem az olajat a Crown Vicbe, mert egy ev alatt annyit megyek vele(es full szintetikust kap) $60 szurovel egyutt meg kb semennyi ido
-
bobsys
veterán
Advance Auto Parts mi mast mondana, ha auto alkatresz eladasbol el? Az osszes nagy franchise szerviz is ugyanezt hirdeti
Az olajcserere a Mustang konyve 5000 merfoldet ir, akarcsak a Crown Victoria utmutatoja
Akcios olajcsere meg $19.99 es valami asvanyi kerul ekkor bele. A teljes szintetikus meg $60 -
gaborbol
őstag
válasz
hobizoli #89775 üzenetére
Kerdezz itt meg barkit, hogy mikor kell a kocsiba olajat cserelni, mindenki tudja, hogy akkor amikor a szelvedore ragasztott matrica mondja.
Tehat minden 3.000 merfoldenkent vagy 6 havonta csere, akkor is ha full szintetikus olaj van benne, es akkor is ez az ajanlott ha 10-15000 merfoldet is ir a kezikony a kocsiba, de azt meg senki sem olvassa, igy jon a matrica bellure a szelvedo bal oldalara, hogy 3k mulva hozd vissza.Miert? Mert szinte az osszes markaszerviz es az olajcserere szakosodott Amerikat atszelo oriaslancok ilyen matricakat nyomnak az emberek kepebe, hogy egy kis extra bevetlhez jussanak.
Egy kozepes meretu SUV elettartalma alatt atlag 1500 dollar extra bevetelt hoz csak a 3000 merfoldes "ajanlott" olajcserekbol a szervizeknek. De meg csak nem is ebben van a nagy penz, mert behirdetik a 19.99 dollar olajcseret szurovel egyben es annyi is, de kozben megprobalnak radumalni mindenre.
Egyszer voltam naluk telen amikor lusta voltam a volvoba olajat cserelni, mondom kiprobalom.
"Uram! Mikozben csereltuk volna az olajat eszrevette a szerelonk, hogy a futomu teljesen el van allitodva, ami nem biztonsagos.
Valamint beirom az on autojat es a kovetkezo: az on autojanak elettartamat nagyban novelo-megelzo karbantartast javasolja:Olaj-olajszuro, klimaszuro, levegoszuro,futomu allitas, automata valto hutofolyadek OBLITES( nem komplett csere csak oblites) es mivel tel van es az on ablaktolrloje csikosan torol azt is cserelni kene, 474 dollar most meg is tudnak csinalni amig var, TV tavkapcsolo ott, kave, udito, ragcsa, minden igyen fogyasszon batran
Kossz csak egy oljacsere lesz, aztan amig vartam fel orat, haromszor halgattam vegig a lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest