Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    Sziasztok!

    Lassan nyugdíjba küldeném Lumia 630-as telefonomat, arról, hogy merre tovább, viszont fogalmam sincs.

    Mindhárom (android, wp, ios) platformot átgondoltam, de különböző okok miatt hol az egyik, hol a másik felé hajlok.

    A wp-ba nem látom a jövőt, amikor másfél éve megvettem a mostanit, még bíztam abba, hogy alkalmazások tömkelege fog rá érkezni, hát ez nem egészen így alakult, de ettől függetlenül a telefon nem rossz.
    Az androidba már egyszer csalódtam, félek, hogy most is így járnék, fagyások, belassulás, az előretelepített, haszontalan alkalmazások tömkelege és a rendszer frissítése pontosabban annak nem frissítése nekem nem igazán tetszett (HTC Desire x volt, egy frissítést nem kaptam rá) stb.
    Az apple árpolitikája pedig nem igazán jön be nekem.

    - Árkategória:
    Ez az amit nem tudok eldönteni. Egyszerűen fáj a szívem, hogyha 70 000 ft-nál többet ki kellene adnom egy telefonra. Ellenben ott motoszkál az érzés, hogy soha nem használtam prémium minőségű telefont, viszont 150 000-nél feljebb nem szívesen megyek. Szóval két árkategória játszik: 60-100, és a 100-150 ezres.

    - Használt vagy új
    Mindenképpen új

    - Hol vennéd meg?
    Elsősorban kártyafüggetlenül, ha szolgáltatónál (magentás) találnék egy nagyon jó ajánlatot, akkor ott

    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    Ismét egy jó kérdés, ha prémium, akkor csakis hosszabb távra. Viszont attól félek, hogy ahogy jelenleg az olcsóbb telefonjaimat is, 1-2 év után megunom, mivel még nem volt prémium telóm, nem tudom a prémium érzés meddig tart :)

    - Mire használnád?
    Majdnem mindenre. Telefonálás, sms, internet, közösségi hálók, tehát kényelmes legyen rajta pötyögni (a mostanin rengetegszer mellényomok) az otthoni szerverem elérése. Amire nem, az a zenelejátszás (talán elvétve, félévente egyszer), és a filmnézés, valamint játszani sem nagyon szoktam rajtuk.

    Ja és még egy szempont lenne: nincs tepsi kezem, ezért 5"-nál feljebb biztos nem mennék.

    Egy konkrét(abb) kiszemeltem is lenne, ez pedig a sony xperia z5 compact. Valamiért külsőre megtetszett, és ennyi, többet nem tudok róla :) Sajnos wp-ról nem tudok, hogy idén kijöjjön egy 100 000 alatti telefon, a 950-et pedig nem tudom :U

    Szóval ha tudtok, kérlek segítsetek, ez nem egy égető kérdés, kb nyárig bezárólag tervezem a cserét, de lehet, hogy tolódik, lehet, hogy egyik nap úgy kelek fel, hogy wow, ez akkor kell nekem :DDD

    Köszi előre is! :)

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák